kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 2-3 sene önce yeni açık 750 tl'Ydi şimdi 900 tl alsammı lan acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 valla öö'den sonra hırs yapmıştım da ben de alacağım sanırım. Bakim bi Ağustos ödemelerini yapayım da firmanın adam gibi arttırırsam alacağım büyük ihtimal ben de, topluluk yapıyorsak birlikte alalım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Vade farklı 6 taksit mi ne , garanti +2 daha veriyormuş 8 e felan çıkıyor çok dert etmeyin yani :) 104 gibi yerler hemen dolmuş yanlız eheh nası 5000 kombine var ben anlamadım bayağı yer dolu görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Biyik said: bebe gelmişti beşiktaş'a, sakatlanmıştı 6 to 8 months. inşallah kaderi ona benzemez. DarKRideR said: O çocukta potansiyel vardı. Hani yıldız olmazdı da rahat baş altı aranan bir forvet olurdu. Bizden sonra belini doğrultamadı resmen :( Bebe resmen Benfica da buraya yazayım dedim. Mutlu oldum niyeyse, belki çıkışını yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Darksun said: Vade farklı 6 taksit mi ne , garanti +2 daha veriyormuş 8 e felan çıkıyor çok dert etmeyin yani :) 104 gibi yerler hemen dolmuş yanlız eheh nası 5000 kombine var ben anlamadım bayağı yer dolu görünüyor. ödemesi daha gelmeyen ama rezervasyon yapılan yerler kapalı görünüyor. toplu ödemeleri yapılacak bloklar varmıs dernekler falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 öyle birşey varsa bayağı pislik olur yanlız rezervsyon yapılıp sonra vazgeçilebilecek yerler yüzünden bazı bölümlerde doğru düzgün koltuk kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Darksun said: rezervsyon yapılıp sonra vazgeçilebilecek yerler yüzünden Darksun said: bayağı pislik olur yanlız http://www.besiktas-international.com/wp-content/uploads/2014/07/yalcinayhan01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 kaybol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Çebi said: Gökhan Töre ile biraz yüksek sesle konuştum. Bu kendisine kızdığım şeklinde yansıtıldı ama benim tarzım bu. Hatta toplantıda 'Türkçe konuşuyorum, anlamıyor musun' dedim ama sonra öğrendim ki gerçekten anlamıyormuş. "tarzım bu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 şöyle ayılar yönetiyo klupleri. önder özen ne yapsın. adam araştırmamış bile, türkçe bilmiyomuş diyo öküz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 AHAHAHAHHAAH gercekten anlamiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Haftaya netleşir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 beyler pilan yaptık geleceğin takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26907707.asp nedir sizdeki bu zenci aşkı kara para filan mı aklıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 pektemek denen malı bedava verseler yine kar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Robinyo gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Beşiktaş, Milan kulübü ile Robinho transferinde anlaştı. Siyah-beyazlıların Sambacı için 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ulan Baroni bile 3 tane Pektemek eder, kazıklanacaz gözgöre göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Milliyet başlık atmış kartalın avrupadaki bilmem kaçıncı randevusu felan diye ama kullandıkları resim liverpool 8 bjk 0 skorbord resmi, oy aman allahım yıkıldı twitter felan ehuea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Llama said: Robinyo gelmis NERDE OKUDUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 nooldu lan stad bitti mi bizim ağustos geldi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Oğuzhan yine kasık sakatlığı, gg Nr bekliyorduk adamdan ne hale geldi. Kendine hiç bakmayıp, fizik olarak sürekli geriye gidiyor. Yeteneğine ve potansiyeline ihanet ediyor. Geldiği sezon şu halinden 10 kat daha iyiydi resmen, bu da işte Türk takımı oyuncu yetiştiremez tezini daha da kesinleştiriyor. Tembellik türk futbolcusunun içinde var ama takımlar da direkt bunu destekliyor. Her şeyi geç Salih ve Hakan, Altınsay ın Oğuzhan'la birlikte transfer etmek istediği isimlerdi. Onlar nerelere gitti sen neredesin, bunu bile bile kendine ihanet etmesi çok kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 salihi 1.4e alıp 4.75e kiraladık üzerine de 11 milyon opsiyonu var %99 kullanacakları, yani nerden baksan 16 milyona sattık. kulüplerden ziyade karakter problemi var çoğu topçuda geldim zaten büyük takıma oohh yatayım kafasındalar. eh kulüp de peşinden koşmayınca böyle oluyor demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 diego ribas alan, hazir topcu seven aziz'in sozune geldiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 İstanbul geceleri bitirdi Oğuzhan'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Sonraki 20.sayfa (Toplam 63 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ulan Baroni bile 3 tane Pektemek eder, kazıklanacaz gözgöre göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Milliyet başlık atmış kartalın avrupadaki bilmem kaçıncı randevusu felan diye ama kullandıkları resim liverpool 8 bjk 0 skorbord resmi, oy aman allahım yıkıldı twitter felan ehuea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Llama said: Robinyo gelmis NERDE OKUDUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 nooldu lan stad bitti mi bizim ağustos geldi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Oğuzhan yine kasık sakatlığı, gg Nr bekliyorduk adamdan ne hale geldi. Kendine hiç bakmayıp, fizik olarak sürekli geriye gidiyor. Yeteneğine ve potansiyeline ihanet ediyor. Geldiği sezon şu halinden 10 kat daha iyiydi resmen, bu da işte Türk takımı oyuncu yetiştiremez tezini daha da kesinleştiriyor. Tembellik türk futbolcusunun içinde var ama takımlar da direkt bunu destekliyor. Her şeyi geç Salih ve Hakan, Altınsay ın Oğuzhan'la birlikte transfer etmek istediği isimlerdi. Onlar nerelere gitti sen neredesin, bunu bile bile kendine ihanet etmesi çok kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 salihi 1.4e alıp 4.75e kiraladık üzerine de 11 milyon opsiyonu var %99 kullanacakları, yani nerden baksan 16 milyona sattık. kulüplerden ziyade karakter problemi var çoğu topçuda geldim zaten büyük takıma oohh yatayım kafasındalar. eh kulüp de peşinden koşmayınca böyle oluyor demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 diego ribas alan, hazir topcu seven aziz'in sozune geldiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 İstanbul geceleri bitirdi Oğuzhan'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar