Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

Biyik said:

bebe gelmişti beşiktaş'a, sakatlanmıştı 6 to 8 months.
inşallah kaderi ona benzemez.

DarKRideR said:

O çocukta potansiyel vardı. Hani yıldız olmazdı da rahat baş altı aranan bir forvet olurdu. Bizden sonra belini doğrultamadı resmen :(

Bebe resmen Benfica da

buraya yazayım dedim. Mutlu oldum niyeyse, belki çıkışını yapabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Vade farklı 6 taksit mi ne , garanti +2 daha veriyormuş 8 e felan çıkıyor çok dert etmeyin yani :) 104 gibi yerler hemen dolmuş yanlız eheh nası 5000 kombine var ben anlamadım bayağı yer dolu görünüyor.

ödemesi daha gelmeyen ama rezervasyon yapılan yerler kapalı görünüyor.

toplu ödemeleri yapılacak bloklar varmıs dernekler falan filan
Sosyal ağlarda paylaş

Oğuzhan yine kasık sakatlığı, gg

Nr bekliyorduk adamdan ne hale geldi. Kendine hiç bakmayıp, fizik olarak sürekli geriye gidiyor. Yeteneğine ve potansiyeline ihanet ediyor.

Geldiği sezon şu halinden 10 kat daha iyiydi resmen, bu da işte Türk takımı oyuncu yetiştiremez tezini daha da kesinleştiriyor. Tembellik türk futbolcusunun içinde var ama takımlar da direkt bunu destekliyor.

Her şeyi geç Salih ve Hakan, Altınsay ın Oğuzhan'la birlikte transfer etmek istediği isimlerdi. Onlar nerelere gitti sen neredesin, bunu bile bile kendine ihanet etmesi çok kötü...
Sosyal ağlarda paylaş

salihi 1.4e alıp 4.75e kiraladık üzerine de 11 milyon opsiyonu var %99 kullanacakları, yani nerden baksan 16 milyona sattık. kulüplerden ziyade karakter problemi var çoğu topçuda geldim zaten büyük takıma oohh yatayım kafasındalar. eh kulüp de peşinden koşmayınca böyle oluyor demek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...