Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

yani eleme ihtimali %50 gibi bir şey aslında, onlarında bizden farkı yok. Ne kadar üst sınıf oyuncusu varsa hepsi yolcu oldu. bir tek Vrij ve Classie kalmış. Yani ben bu ikisini biliyorum esasen, hollanda takip etmiyorum sevmediğimden de özetlerden ve FM'den adfas Vrij'i zaten biliyoruz DK da yeterince izledik. O da gidiciymiş gerçi şimdi okudum da lel. TD'leri değişti falan filan.

Nasıl hazırlandığına bakar. Ama sistemi kurdukları ve iyi işlettikleri için Feyenoord tabii ufakta olsa avantajlı. Bakalım ne bok yiyeceğiz.

feyenoordla aramızdaki fark onların €26m transfer bütçelerinin olması. sattıkları adamlardan gelen para bu. çok ciddi anlamda harcama yapabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

her zaman söylüyorum bizim 3 büyüklerin hedefi CL yerine avrupa ligi olmalı. eğer cl'ye katılamazsak ben üzülmem avrupa ligi'nde finale ulaşmak daha kolay. en azından ekonomik açıdan gelişmek ve avrupa kupalarında daha çok maç yaparak tecrübe kazanmak için önemli. en azından her 2-3 senede bir bir türk takımı en az yarı-final / final oynamalı avrupa liginde...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...