Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Darksun said:

Bu adama birşey olsun yakarım hepinizi şom ağızlılar :P

Bizi niye yakıosun 3 senedir doktor diye kasabı klübün sağlık ekibinin başında tutuyorsanız bizim suç ne bi gaz bizim patronda bjk'nin cerrahına gitti ameliyat oldu bacağında fitbolcu sakatlığı var diye (fiko kankası patronun) sonuç? Halı saha futbol hayatı bitti ahahaha
Mesaj tarihi:
Robert_Poche said:

son 2 sayfayı çekemeyen renkliler doldurmuş. sakatlanırsa kınaları hazırlarsınız. sakatlanmazsa tr liginin en iyi santraforu olur açık ara.

BEŞİKTAŞLI RÜYASI

ISLAK ISLAK

HMSSFF

BİGÜN YİNE TÜRKİYENİN EN İYİ FORVETİYLE ATAĞA ÇIKMIŞIZ...
Mesaj tarihi:
ıslak rüyaları siz iyi bilirsiniz burak yılmazın 17-18m edeceğine inandığınız paralel bir evrende yaşıyorsunuz sdsfs

ayrıca Önder Özen TRT'ye cıktığı programda Fikret Orman'ı düzeltti açıp izleyebilirsiniz. Demba Ba'nın sakatlık problemi yok aksine yıllardır sakatlanmıyor. Başkan Diouf ile karıştırmış olabilir demişti.

Tabi böyle bir düzeltmenin haber değeri başkanın sözü kadar olmadığından işine gelmiyor haber sitelerinin de vermek.

Boşa timsah olmasın diye uyarıyorum bak
Mesaj tarihi:
gs ve fb ts forumlarına bakıyorum sabahdan beri hepsini korku salmış durumda hatta fenerbahceliler d.ribas transferinden daha cok bizim karaboğayı konuşmuş :) . cevremdeki beşiktaşlı olmayanlar şimdiden önümüzdeki sezondan ümidi kesmiş gibi görünüyor . bu transferle sadece bir dünya çapında forvet almadık rakiplerimizin özgüveninde yerle bir ettik . biran önce sezon başlasada arkamıza yaslanıp beşiktaşımızı izlesek .
Mesaj tarihi:
Robert_Poche said:

son 2 sayfayı çekemeyen renkliler doldurmuş. sakatlanırsa kınaları hazırlarsınız. sakatlanmazsa tr liginin en iyi santraforu olur açık ara.

ben beşiktaşlıyım. senelerdir formaların bile ön çapraz bagları yırtılıyor, o kadar alıştık ki üzülemiyoruz bile artık. şakasını yapmak da o kadar tuhaf birşey degil o yüzden.
  • Yeni Oluştur...