kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 connected2.me de bi kıza anlattım o hiçbi şey anlatmadan çekti gitti kendimi kullanılıp atılmış hissediyorum kızlarla yaşadığım hiçbi şey bu kadar incitmemişti lan beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Anlatsana ne anlattın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 bigün yazıcam bu foruma da ama bugün imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 neyse ben uzanıp biraz nelly furtadoyla seviştiğimi hayal edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 abi adam azgınlık sınırlarını aştı bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 kız geri geldi elinde olmayan bi sebepten gitmiş mutlu oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 kolektifinsan said: connected2.me de bi kıza anlattım o hiçbi şey anlatmadan çekti gitti kendimi kullanılıp atılmış hissediyorum kızlarla yaşadığım hiçbi şey bu kadar incitmemişti lan beni mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 kıza çıkma teklif ettim düşüncem dedi gitti sonra başka hesapla geri geldi seks istiyorum diye kabul ettim gerçek yüzünü gördüm dedi gitti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 lisede oluyor boyle seyler bosver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 yas kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 kesin bilgi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 izmirde yiyişmelik mekan arıyordun sen hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Ne çeşit adamlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 totemic said: izmirde yiyişmelik mekan arıyordun sen hani? o değil de bu patilerin bazılarının bot olduğunu düşünüyorum, her kişinin postlarını meta taglarıyla indexleyip günü gelince yüzüne vuruyorlar. Hiç şaşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 o ayfonu satmayacaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Bana satcaktın, 1050 değil 1250 verirdim ahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Nası çirkef bir güruhsunuz teker teker gelin önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 adam yiyişmelik mekan arıyor loş olsun diyor 24 saat geçmeden chatte butun hayatımı bir kıza anlattım diye geliyor. kim bot acaba. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 okullar kapandı liseliler atakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 lisede ingilizce hocana bakıp arka sırada asıldığını anlattın dimi doğru söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 totemic said: adam yiyişmelik mekan arıyor loş olsun diyor 24 saat geçmeden chatte butun hayatımı bir kıza anlattım diye geliyor. kim bot acaba. asdf o başka bu başka. onun durumunu endişeyle izliyorum zaten şu an. bi kız arkadaşım var eski sevgilisini aldatmıştı onun bi atonement durumu var, bi rica ederiz en olmadı belki hayrına verir arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Selam hocam, hala matkap lazım mı duvar için, duvar yıkacak hilti bile var bak, hemi de hesaplar kitaplar delerim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Misir yer artık film izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Beni türk hekimlerine, lütfen... Geldin de gelme mi dedim çoğayıbediyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar