mardox Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 domiden döndüğünüz için mi bu kadar hunharca savunuyosunuz :D illa domi iyi demiyorum ama domi'yi de denememek için bir sebep göremiyorum. adam 2 faction birden levellarım hangisinde mutlu olursam onunla devam ederim diyor. çok da mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Kendi levelinin bir üst leveli qustleri yaparsan questing ile daha hızlı kasarsın her türlü. Ayrıca BG de kasmak 29 lvl den sonra hikaye, kazansan bile hemen hemen 1 bar dolduracak BG expi. En azından bende öyle şu anda 48 lvl im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Gangren said: PvP itemi craftlasanıza, planlar bg vendordan geliyor 300 renown falan. 1 saatte bütün planları alabilirsin rahat rahat.1 item icin 500 istiyor kaybedince tum combatlarda asistin varsa 100 falan prestij geliyor. 5 macta 1 item yapılabiliyor. kazanınca 250 falan geliyor. o da 2 macta 1 item yapıyor. wow da pre-"son levelda" ne oluyorsa. son levelda da bg lerde aynı durum olmaya devam ediyordu. burda neden farklı olacagına inanıyorsunuz? mortisin bg yorumlarının bi onemi yok. yapmıycak cunku. ben seviyorum arada bg yapmayı guzel stress atma yontemi bos zamanlarda ama hep kaybedince hem ziyan hem hic keyfi yok. bu arada level 33 de kaybedince %6 kazanınca %13 falan geliyor. herkes level kasmak kotu demis de hep kazanınca %10 gelirse 6 dakikada bir saatte 1 level oluyor. questingle en hızlı 40 dakika falan oluyor. neredeyse aynı hız. ayrıca guzel bir "change of pace" saatlerce quest yaptıktan sonra 1 level bg ile almak. neden boyle bi inada binildi cozemedim. HAYIR BG YAPMAYIN. ya yapıcaz niye yapmayalım. "ozaman grupla gir, son levelda gir, item yap gir, bilmemne yap gir" diger herif bunları yapmayıp girip kazanabiliyor ben nyie 100 lerce sey yapmak zorundayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 yaptık çatır çatır bingildakla az önce 3 tane yaptık 2 sini kaybettik 1 ini kazandık. kaybettiğimiz bitanesi de kılpayı çok başabaş geçti ama bizim tarafta botlar falan vardı yani öyle über bi dominasyon yok gibi gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 aynı guildde 1-2 sene durduk bg ye girdigini 5 kez gormus muyumdur emin degilim. grupla girip 3 macın iksini kaybetmissiniz bi de kotu musunuz nesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 madcow da olmasa derdimi anlatamayacağım. sıkıntı bir de ne kadar oturaklı oluşum varsa hepsi exileda olmuş. girmişken adam gibi bi guild ile bir şeyler yapmak istiyorum. coexist falan da exike, arkadaşlar toptan exile. 1-2 WoWdan tanıdığım adamlar da exile. Tam pve yeri olmuş exile. Hazzak'da domi başlayacağım daha karar vermedim ne oynasam diye. Hem leveling mekanları, ortamı şehirleri falan daha güzel dominionun bana göre. Gelecek varsa beraber kasarız güzel olur haber etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 grupla dediin bingildak ve ben lan ne grubu ve cillop gibi de oynadık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Accountta Google Authenticator vardı şimdi telefonu değiştirdim. Yenisini ekliyemiyorum. Nasıl yaparım bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 deaktive edemiyor musun account managementtan? en kötü ticket at support'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 wilderrun çoğgüzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Abi ben hala niye levelingde sorun yaşadığınızı anlayamadım. Wowda benim 1-60 aralığı 3 ay sürmüştü. Questi oku yerini bul, ki bunu yaparken ne quest yerini gösteren ok var ne questi aldığın yerle questin yapıldığı yer arasında bir alaka var. thottbot dan bakıcaksın da questi algılayacaksında, sitedeki yanlış haritaya denk gelmiyeceksinde ohooo. Geldim burda 2 haftada level 50. Alıyorsun tomarla questi zaten nerede olduğu gösteriliyor. Questler desen 1 npc üzerinden 3 quest yaptığın zamanlar oluyor.Günde 4 saatte 2 level rahat aldım.Hafta sonlarıda 10-12 level. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 pvp yaptım kısaca istatistiği dökeyim: 29 bandında medic ile 6 win 4 lose 29 bandında spellslinger ile 5 win 0 lose 49 bandında warrior ile 4 win 3 lose sanki inadınıza exile iyi oynadı asdasd, spellslinger'la öyle böyle ezmedik yani 3 tane maç 5/0 bitti asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 dun aksam 0-2 yaptım sadece objective kostum ve takımda en cok damage ve kill yapan oyuncuydum. napsam artık bilmiyorum asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 0 3 yaptım ben de warrior ile 20 29 şeyinde. Bingildak a torpil var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 level 35 oldum gangren level 30 oldu, 30 üstü arkadaşlar toplanak o Adventure'ıyapalım siege of tempest refugee yi 35 olunca da skullcano mu ne yeni dungeonıyaparız hep bearber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 count me in ateşli şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bingildak said: deaktive edemiyor musun account managementtan? en kötü ticket at support'a Deaktive etmek için yine authenticator password istiyor.Ticket açtım 2 gün önce hala bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silenced Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Hazak ta warior actim exileeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 exile açacaksan atla gel pati guildine ravenous dayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 tam haftasonu full oyun oynıcam planı yaptım. UPS bozuldu. direk fişe bağlayacak kablom da yanımda değil. PC açılmıyor bu yüzden. FML Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Mortis said: level 35 oldum gangren level 30 oldu, 30 üstü arkadaşlar toplanak o Adventure'ıyapalım siege of tempest refugee yi 35 olunca da skullcano mu ne yeni dungeonıyaparız hep bearber. Bu akşam 22:00 gibi gelirim oyuna bekleyin, severim yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 gelion mu hacıt? beklioz seni bak bingildak ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 adventure a gelebilirim kac dakika surer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 valla bi yarım saat falan sürüyor galiba da gangrenin gelmesi gerekii önce ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ozaman ben 11 45 gibi evde olurum gibi duruyo ondan sonra oynarsanız dahil olruum oynamazsanız kısmet degilmis der hayatmıza devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar