Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Gangren said:

PvP itemi craftlasanıza, planlar bg vendordan geliyor 300 renown falan. 1 saatte bütün planları alabilirsin rahat rahat.
1 item icin 500 istiyor kaybedince tum combatlarda asistin varsa 100 falan prestij geliyor. 5 macta 1 item yapılabiliyor. kazanınca 250 falan geliyor. o da 2 macta 1 item yapıyor.

wow da pre-"son levelda" ne oluyorsa. son levelda da bg lerde aynı durum olmaya devam ediyordu. burda neden farklı olacagına inanıyorsunuz?

mortisin bg yorumlarının bi onemi yok. yapmıycak cunku. ben seviyorum arada bg yapmayı guzel stress atma yontemi bos zamanlarda ama hep kaybedince hem ziyan hem hic keyfi yok.

bu arada level 33 de kaybedince %6 kazanınca %13 falan geliyor.

herkes level kasmak kotu demis de hep kazanınca %10 gelirse 6 dakikada bir saatte 1 level oluyor. questingle en hızlı 40 dakika falan oluyor. neredeyse aynı hız. ayrıca guzel bir "change of pace" saatlerce quest yaptıktan sonra 1 level bg ile almak. neden boyle bi inada binildi cozemedim. HAYIR BG YAPMAYIN. ya yapıcaz niye yapmayalım. "ozaman grupla gir, son levelda gir, item yap gir, bilmemne yap gir" diger herif bunları yapmayıp girip kazanabiliyor ben nyie 100 lerce sey yapmak zorundayım?
Sosyal ağlarda paylaş

madcow da olmasa derdimi anlatamayacağım. sıkıntı bir de ne kadar oturaklı oluşum varsa hepsi exileda olmuş. girmişken adam gibi bi guild ile bir şeyler yapmak istiyorum. coexist falan da exike, arkadaşlar toptan exile. 1-2 WoWdan tanıdığım adamlar da exile. Tam pve yeri olmuş exile.

Hazzak'da domi başlayacağım daha karar vermedim ne oynasam diye. Hem leveling mekanları, ortamı şehirleri falan daha güzel dominionun bana göre. Gelecek varsa beraber kasarız güzel olur haber etsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben hala niye levelingde sorun yaşadığınızı anlayamadım. Wowda benim 1-60 aralığı 3 ay sürmüştü. Questi oku yerini bul, ki bunu yaparken ne quest yerini gösteren ok var ne questi aldığın yerle questin yapıldığı yer arasında bir alaka var. thottbot dan bakıcaksın da questi algılayacaksında, sitedeki yanlış haritaya denk gelmiyeceksinde ohooo.

Geldim burda 2 haftada level 50. Alıyorsun tomarla questi zaten nerede olduğu gösteriliyor. Questler desen 1 npc üzerinden 3 quest yaptığın zamanlar oluyor.Günde 4 saatte 2 level rahat aldım.Hafta sonlarıda 10-12 level.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...