CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Repair degilde bir dosya var onu siliyorsun duzeliyor. Tam olarak hangisi oldugunu hatirlamiyorum ama google dan bakarsan bulabilirsin eski yazilardan birinde gormustum, duzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Densiz said: - tuşların resetlenme işi garipmiş. Öyle bir soruna denk gelmedim. İstersen pc > kullanıcılar > kullanıcı adı > app data > roaming > ncsoft klasörünü sil. Tüm ayarların orada tutuluyor. Belki bir dosya salt okunur olmuştur, her patch de eski haline dönüyordur. (gerçi her açılışta olmalıydı öyle olsaydı. hmm yazarken emin olamadım) Bu dosya mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Karakter arıyorum. Ödeme geri döndüğü için full ban yemişiz. :( İlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Optimizasyonda bir iyileşme var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 beyler akşamları 2 kişi duo bg yapıyoruz. match making rezalet olduğu için takımı genişletmek gerek. an itibariyle medic, stalker'ız. pvp serverında olanları bekliyoruz. nick : vacuum cleaner - pm atarsanız guilde invite atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 PvP serverındayım. Vaktim oldukça takılabilirim. Medic var bende de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 deeps mi oynuyorsun yoksa healer mi pvp'de. eklesene beni girerse msj atalım, kafana eserse geliring. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 PvP tecrübem çok yok. Yaptığım sadece World PvP Ancak heal oynamayı tercih ederim. Oyuna giremiyorum ilginç şekilde.Girince eklerim Yanlış şifre veya acc. name hatası alıyorum. Siteden denediğim zaman giriş yapabiliyorum. Başka hata alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 valla sabah ben girmedim, pvp e deneyim gerekmiyor zaten ya, gear çekmen gerek rune set yapman gerek, onlarda zamanla oluyor, olana kadar eziliyorsun asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Bir - İki gireyim eğer zevk alırsam her türlü itemi dizerim. Para gani :D Elder Own puanlar dolu. Hangisi ile pvP set alabiliyorduk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 prestige, pvp'den geliyor asdasd para ile başlangıç setini alabiliyorsun ama o setle fena eziyorlar beklendiği üzre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Amma da acemiyim dimi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 biz de gayet noob gibi oynuyoruz ya. pvp konusunda akıl karıştırıcı şey build ve rune setleri. oyun f2p öncesi terk edildiği için adam gibi güncel guide yok gibi bir şey. deneme yanılma gerekiyor ondan. onun dışında bg yaparak pvp öğreniyorsun. combat konusunda iyi hale gelmen aşağı yukarı 2-3 hafta sürer. classları öğrenmen gerekiyor, sadece kendi oynadığın classı değil diğerlerini öğrenmen gerekiyor. counterları öğrenmezsen çok komik şekillerde ölebiliyorsun veya counter edince çok komik şekilde öldürebiliyorsun (bkz stalker). hoşuna giderse hızlıca kavrarsın, bizim de öyle yüksek beklentilerimiz yok şöyle ol böyle ol diye. ben sinirli oluyorum, küfür ediyorum falan ama zararsızım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 tekrar hype mı ya nasıl güzelleşmiş mi baya en son oynadığımzdan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bebişim ben bi arkadaşımla 1 aydır oynuyorum ama öyle mmo oyuncusu falan değil csci adam. baya sardı etti, beraber oynarken devam ettik yani. bende 1-2 hafta oynar bırakırız diye düşünmüştüm. ondan sizi çağırmadım, hype basmadım. bizim eski karakterlerin olduğu serverda dominion olarak başladık. f2p olduğu için signature plan'de 25% exp bonus artı flask ile 50% exp bonus geliyor parasıyla. hızlı hızlı 50 kastık, ben 2 tane kastım hatta. akşamları beyinsiz gibi bg yapıyoruz sadece. pvp seti çektik, runeluyoruz fln. devam ederseniz warplot olaylarına giricez işte. pve hiç yapmıyoruz. biliyosun oyunda pve baya zorlu. 1-2 kere veteran dungeon a girdiler, ağlaya ağlaya çıktılar. oyun eskisine göre çok çok daha iyi. hem genel olarak hem özel olarak. dungeonlar mesela 50 e kadar çok daha basit. LFG sistemi gelişmiş, basıyosun giriyorsun wow gibi. random gruplar bile pve contenti sorunsuz yapıyor. UI hala çöp. addon gerek. optiplates forgeui bunları yüklerse rahatlarsın ha bi de betterquestlog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Ben Exile tarafındayım. Bingildak, sen sanırsam Dominion tarafındasın 8-) Ben yazana kadar sen yazmışsın. Grrr rakibiz demek ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 yes, erkekler olarak biz dominyon oynuyoruz, seni de erkek sanmıştım, çok pardon ^______________________________________________________________________________________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Puaha Bg de görüşürüz >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Biz ekip olarak akşamları pvp yapıyoruz. Exile tarafında 7 kişiyiz. 1 Tank Engineer ve 2 Stalker lazım. İlgilenirseniz bi mesaj sallayın ekleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 exile demeseydin keşke ya ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 abi okudum senin mesajları zaten bende üzüldüm alakalı insanların dominionda olmasına. Jabbit serverındayız yok mu alt falan bu tarafta kasması kolay cünkü. ama söyleyeyim pvp yapıyoruz sadece pve kısmet olmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 exile ın nesi var? iyi yer işte.. Bende spellslinger var 50.. herşeyi tam bir tek rune leri eksik. EXILE OP! http://s26.postimg.org/pid3b3byh/aurin_expressions_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 FesTivaL said: Densiz said: - tuşların resetlenme işi garipmiş. Öyle bir soruna denk gelmedim. İstersen pc > kullanıcılar > kullanıcı adı > app data > roaming > ncsoft klasörünü sil. Tüm ayarların orada tutuluyor. Belki bir dosya salt okunur olmuştur, her patch de eski haline dönüyordur. (gerçi her açılışta olmalıydı öyle olsaydı. hmm yazarken emin olamadım) Bu dosya mı ? 1) Navigate to C:UsersYOUR USERNAMEAppDataLocalNCSoftWildStar 2) Delete the machine.ini file. 3) Launch WildStar dosya bu dene bakalım düzelecekmi. bende çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 exile oynayanlar hangi server'dasınız? Cute ButPsycho benim nickim. exile jabbit 1'deyim. Pve oynuyorum genelde. Pvp'de ara ara girebilirim toplu şekilde oynarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Densiz said: EXILE OP! http://s26.postimg.org/pid3b3byh/aurin_expressions_3.jpg üzücü bir paylaşım olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar