aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ben ss'ten keyif almadim pek, elimde kilic olmayinca rahat edemiyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 zaten vazgeçtim son videolardan sonra esper ya da stalker ile katılıcam aranıza, guild tarzı bir oluşum var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 jabbit 1 de paticik olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 sprint olayını çok güzel revize etmişler. combat dışında sürekli sprint hızındasın. combatta sprint yaparken mob vurursa bar boşalıyor, player vurursa daze yiyorsun slow oluyorsun base mov. speed altına düşüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Onu güzel yapmışlar... Ben de başlarda shift e basıyorum basıyorum sprint yapmıyor, dedim bozduk herhalde :) combat olayını sonra fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Hersey cok guzel hosta exile da olsaydi herkes iyiydi. Bi ben mi kaldim exile? Bi daha dominionda levellamakta zor. Eger becerebilirsem tank warrior oynarim ama. En azindan sira az beklersin, dungeon lara giremiyorum stalkerla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Stalker tanklamiyor mu? Bir de wowdaki gibi cross spec item dusuyor mu? Yoksa eski usul herkes rolluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Karakterlerimi bulamayınca ticket attım. Baya baya para falan da vardı inventoryde. Bulurlarsa yine oynarım bir süre ama bulamazlarsa sanırım kasmayacağım bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 stalker tanklıyor. Eşyalar ortaya düşüyor işte, fakat bind puckup olması gerek. Yani farklı karakterle, farklı karaktere kasamıyorsun galiba. Oyunda level kasaaması kolayda, arkadaş o kadar amp ve skill point uğraştırıyor. Bu arada oyundan çıkarken karakterinizi benim eve bırakabilirsiniz. Extra rested bonusu için (2 tane bonus med. görünüyor ama onlar stacklandığından aslında large) Gerçi f2p lerin rested hızı 2 kat yavaş ama olsun. Benim ev için, eve gidip üstden tıklayıp, visit bölümüne "Deadly Assassin" yazın. Kendi evinizdeki bonusları düzeltene kadar kullanırsınız. not: Evin dandikliğine aldırmayın, henüz yapım aşamasında. Bir arena hazırlıyorum (2-3 tane duel yeri, dps testleri için dummy ler vs... Sade birşey olacak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 http://s1.postimg.org/4fhbaw1i7/123sad.jpg Nice Shot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Telegraph ayarlarını kendinize göre kurcalamayı unutmayın. Ne bileyim saydamlıkları azaltarak daha hoş bir görüntü elde edebiliyorsunuz. Yine dış hatları için olan kısmı %100 tutarsınızda, ne bileyim belki iç kısımları azaltmak isterseniz. Biraz oynayınca daha iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Jabbit 1desiniz değil mi 2 değil? birde taraf farkediyor mu 2 faction var gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Taraf farkediyor. Jabbit-1 (2 de bile olsan sıra yüzünden.. Mega server problemleri çözülünce birleştirilecek). Dominion tarafı şu bağlantıya göz atabilirsin başlangıç merakını gidermek için: http://forum.paticik.com/read.php?42,8207170 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 @densiz demek istediğim şöyle wowda mesela dungeon'a tank girip loot spec'i dps yapınca loot dps olarak geliyor. (tabii ordrda personal loot var. diablo gibi herkese kendi loot'u düşüyor) öteki türlü group loot'ta tank girip ben dps'e roll atıcam diyince dramalol oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 yok hani siz hangi taraftasınız diye sormuştumda dominionsınızdır gay olmadığınızdan dedim orada küçük bir esperim var şimdi, minik birde stalker açayım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Yalan olmasın o kısma hiç dikkat etmedim. Sınıfına uyduğu sürece "need" diyebilirsin sanırım. Sonuçta dps setimi dizmek için, sıra çabuk gelsin diye illaki tank girmek isterim. Umarım böyledir :P. Drama olsun, sıra işi kısa sürsün :D ek: zaten lfg yi bu oyunda kullanmak pek akıllıca değil. Girecekler kendi arkadaşlarıyla giriyor. En kötü adam buluyorlar.. Lfg çok arka planda idi f2p öncesi. Hatta kimse kullanmıyordu neredeyse. Tabi ozamanlar içeriler zordu, nerflerden sonra nasıl olduğu hakkında fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 mob exp ratei çok mu düşük q dan q ya koşarken arada grind yapmayı seviyorum ama bana sanki exp gelmiyor gibi geldi çok incelemedim gerçi ama bilen vardır muhakkak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 bir çoğunda düşük. Altda bir rehber var oradan kopyalayayım "Bazı görevlerde kestiğiniz yaratıklardan xp alamazsınız. Eventler vs.. Bu yüzden derdiniz xp ise, yukarıda söylediklerimi yapın sadece. Pve de takılırken, path görevlerinide ihtimal etmeyin (yanından geçerken)." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 damagemeter addon ne kullanıcaz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 başladım esper oynuyorum chua mı ne ondan açtım şirin şirin jabbitteyim, ama herşey çok mu karışık bana mı öyle geliyor? uiye mi alışamadım nedir milyon tane şey kapatıyorum sürekli ekrandan vs, gözlerim yoruldu yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Eyecore! O genel bir sorun alisana kadar.. Tabii alisirsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Lectre said: başladım esper oynuyorum chua mı ne ondan açtım şirin şirin jabbitteyim, ama herşey çok mu karışık bana mı öyle geliyor? uiye mi alışamadım nedir milyon tane şey kapatıyorum sürekli ekrandan vs, gözlerim yoruldu yemin ederim. ayarlardan telegraph görünürlüğünü azaltabilirsin (dış çerçeve aynı kalsında, içi.. Ben biraz rahatladım böyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 tamamdır eyv, pvp çok iyi lan kore arena oyunları gibi ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 çok hoş costume'ler varmış. Satan var mı diye baktım ama markette bulamadım. Zaten olanlarda pahalı. Bana birkaç parça düşmüş. Inventory'de duruyordu. Onlarda pek güzel gelmedi gözüme. Bakalım arayışlarım sürecek. Var mı tavsiyesi olan? nereden bulunur nereden alınır? 1 http://www11.pic-upload.de/04.10.15/cruvt8omic6y.png 2 http://i.imgur.com/i68XywU.jpg 3 http://i57.tinypic.com/15ebrmb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 1.nin omuzlari digital collectorstan geliyor. Chest galiba highwayman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar