Densiz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 1 tane path den. 1 tane rep. kasıp alacaksın 1 tane endgame (elder point midir nedir) onunla alacaksın. gerisi drop sanırım. Bu nedenle, main karakterle uğraşmak gerek. öyle 50 yapıp yapıp kenara karakter dizenlerin harcı değil pek. tanesi 10plata geliyor sanırım. 40+40 = 80 platı geçer.. yanılıyorda olabilirim ama ben böyle biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 gene su ability lag var an icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Ilk baslarda pve dominyon deniyordu, simdi pvp dominyonda misiniz? Bir de emperor dediginiz adam bayagi gay gorunumde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 amp power, ability işi kötü oldu ya. Bu arada pvp gear için başlangıç itemlarını aldım. 15-20g arasında hepsi. paranız varsa direk alın. Benim main accountum jabbit exile pve'de. zamanında herkes orda açıyor diye açmıştım öyle kaldı. dominionda toplanırsanız diye bi tane açtım dominionda da bakalım duruma göre hangisiyle takılıcam görücez. Jabbit exile tarafında oynayan varsa haber verin birlikte dungeonları deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Pve dominion açtım charı, pvp server vs denmiş ? World pvp fln yaparız diyorsanız daha iyi tabi de, ne kadar world pvp var oyunda şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 @CuteButPsycho Benim orada spellslinger ım varda.. Herkes dominion tarafında diye önceden açtığım 40 stalkerı kastım. Canım ss oynamak istesede riske atıp, exile a yatırım yapmayacağım sanırım. Buradaki stalkerı adam edeceğim. İlerde illaki bırakanlar olacak, kalabalık yerde durmak iyi bir fikir gibi geliyor. --- 2k kişi sıra yazdı, alt+f4 diyip yeniden denedim içerdeyim :p. Bazen f2p sırasına sokuyor sanki. + 50 den sonra ne yapamak gerek diye bir rehber bulursanız linkleyin :P. f2p işi ile birlikte kolaylaşmış olması gerekiyor endgame hazırlık işinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 10v10 pvp ye girdimde. O nasıl bir cümbüştür biri açıklasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ben triali oynayıp bayıp bırakmıştım sanırım, almamışım baktımda, f2p oldu ekstra bir şey var mı? hype sadece f2p diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 @Lectre extra şeylerin büyük bölümü "Drop" adı altındaki patch notlarda. Sırasıyla okuyup bakabilirsin (şuan drop 6dayız. Drop 4,5,6 yı okusan kafi olur sanırım anlamak için.) f2p kısmı için drop 6 gelmiş sanırım. Burada ağırlıklı olarak zindanların kolaylaştırılması, 40 kişilik raidlerin 20 ye düşüürlmesi.. solo zindanların eklenemsi, sınıf dengesi, yeni content gibi şeyler olmuş olması gerekiyor. Ha f2p deki hype ı soracak olursan, ağırlıklı olarak endgame için yapılan hazırlıkların artık daha kolay olması. Bunun dışında oyun zaten kötü değildi (buglar hariç :P). Zorluktan bırakanlar yeniden şans vermeye çalışıyor bu gibi şeyler yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 acilali 2 gun olmadimi ne zmn 50 oldunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Bug vardı, acc inventory deki Xp bonus ve rested xp bonus u spamladım. çantaya 10 tane geldi.. hemencik 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 lvl 10 adventure eklemişler proto academy diye diğer mmolar tarafından incelenip, mandatory olarak oyuna konulmalı. solo exp dışında oynamak isteyen herkes bu deneyimden geçmeli öncelikle bi' de şu "call" konseptini getiren umarım kovulmuştur, sorunlu kız arkadaş gibi sürekli cır cır telefon çalıyor. mail atsın, istediğimde alırım questi anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 jaggit 2 ye gectimi herkes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 yok, oraya mi gecek? kim nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ben eu pve düz. 50 olduğumdan geçmek bana dezavantaj olur yapacak çok şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 sira sıkıntısı yoksa pve 1 o zmn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 jabbitte de sira yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 pvp serverinda eski karakterler duruomus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ben de indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 yarin mortis de indirir tam hype asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 sira yok diodunuz jaggitte 700kisi sira var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ben başladığımdan beri en uzun 2 kişi sıra gördüm. parada ödemiyorum, neden kayırıyorlar acaba beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 karakterin gotu buyuk diye silip yeni aciyim dedim, ayni isimde karakter acamiorum cildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Pvp serverinde oldugun icin olabilir bingildak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 pve'de girdim birkaç kere, asıl karakterler oradaymış. iki kişi giriyoruz, arkadaş f2p ile başladı, 3k sıralar görüyor aynı servarda, ben basıyorum çat diye giriyor. anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar