loop Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Hakem yine fail. Hollanda sömürgesi bir yerden gelmiş gibi hali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 adam ben yaratırım ben öldürürüm diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 kermit futbol sana göre degil kardes kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Roben sizin gibi futbol cahilleri yüzünden bu kadar şişirilmiş demekki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 kermit said: Roben ne kadar kötü bi futbolcu ya. Her pozisyonu öldürüyo adam Bunu imza yapsana kurbaa kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Alexis Sanchez Barcelona'da fazla kalmış, adam bütün Barcelona çirkefliğini emmiş, kendine katmış. Kendini yere atıp penaltı beklemeler, hakeme kart işareti yapmalar falan... Ama işte üstündeki forma Barcelona forması olmayınca o kadar kolay vermiyorlar o penaltıları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Roben ne zaman çıkacak acaba. Çıksada keyifli maç izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 abi şu sanchezin sıfırdan çalım atıp şut çektiği pozisyonda ömer üründül diyo işte bak kaç tane arkadaşı var altı pas içinde boş diye, sadece bi tane ceza sahasına yeni giren biri gözüküyo kamerada o sıra bırak altı pası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Üst bekliyorduk anasını satıyım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Bala göte orta açtı Şili bu kadar kötü olmasa 0 adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 şili boş oynadı ya, 6 kere felanda atıp penaltı beklemişlerdir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Kermit robben kötü gardaş sana katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Seele said: kermit futbol sana göre degil kardes kasma. bence değildir ya yasak http://i.imgur.com/RYdHk7T.png ed,itlediydim yasak diye ama kashdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Liebe said: abi şu sanchezin sıfırdan çalım atıp şut çektiği pozisyonda ömer üründül diyo işte bak kaç tane arkadaşı var altı pas içinde boş diye, sadece bi tane ceza sahasına yeni giren biri gözüküyo kamerada o sıra bırak altı pası :D abi bu inanılmazdı ya shahahasıluhfasdıansvl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bide krem karamel vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Cons said: Liebe said: abi şu sanchezin sıfırdan çalım atıp şut çektiği pozisyonda ömer üründül diyo işte bak kaç tane arkadaşı var altı pas içinde boş diye, sadece bi tane ceza sahasına yeni giren biri gözüküyo kamerada o sıra bırak altı pası :D abi bu inanılmazdı ya shahahasıluhfasdıansvl abi şunu yazmaya gelmiştim biri videosunu koysa lan keşke ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 keske bunu sen oynamis olsaydin. kermit said: Seele said: kermit futbol sana göre degil kardes kasma. bence değildir ya yasak http://i.imgur.com/RYdHk7T.png ed,itlediydim yasak diye ama kashdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Seele said: kermit futbol sana göre degil kardes kasma.bi kaç gündür okuyorum da sana göre hiç değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 aquila said: keske bunu sen oynamis olsaydin. kermit said: Seele said: kermit futbol sana göre degil kardes kasma. bence değildir ya yasak http://i.imgur.com/RYdHk7T.png ed,itlediydim yasak diye ama kashdgasd istanbula geldiğinde ne istiyosun söyle bide skypea gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 yatak istiyorum. sana saat farklarini ne zaman ogretebilicez onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 öğrenmeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Fistan said: Seele said: kermit futbol sana göre degil kardes kasma.bi kaç gündür okuyorum da sana göre hiç değil %80 bilmisim kardes kalp kiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Fred yerine bizim bakkali koysan daha iyi oynarmis heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Hulk olmasa 4-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Sokayım hırvatlara ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar