Istari Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 vaktiyle, designated player vermeyip normal bir extension imzaladılar adamla. zaten sözleşmesindeki son sene serbest kalır opsiyonu da oradan geliyor. sonra takımındaki gm filan da değişti ama... bence bu bahane tuz biber oldu. genel olarak minnesota'da bir lanet var, kent mi dandik yoksa başka bir şey mi bilmiyorum, ama gelen oyuncular biran önce kapağı başka takıma atma derdinde. draft vaktinde bile bacak kadar çocuklar ''minnesota bizi seçmesin'' diye açıklama yapıyor.
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 ricky rubio bile elinde olsa gelmeyecekti sdfd
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Sen Barcelona ortamlarından Minneapolis'e kalk gel. Zor iş. Kuzenim üniversite Minnesota'da okudu eyalet olarak, şehri neydi unuttum. Eleman Söke'de yaşadı doğma büyüme, o bile imdat çekti özellikle angut halkı yüzünden. Fargo izliyorsanız zaten o yörenin gerizekalı insanlarıyla baya dalga geçiliyor Phoenix-Denver-Minnesota NBA'in şeytan 3'lüsü tercih açısından
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 dizi arıyordum zaten şu yorumdan sonra izlemeye başladım güzelmiş fargo :p
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 filmi de güzeldir. ben diziyi daha izleyemedim ama film klasiktir.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 o üçlüye sas'ta eklemek gerekecek birkaç yıl sonra, şuan çekici ama pop, duncan, parker, gino vs. gidince o bok götüren şehre kim gitmek ister merak ediyorum... Şuan ki haliyle bile çekici değil, şampiyon çıkaran en boktan şehir olsa gerek.
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 abi ne yaptın benchi rehabilitaston kampı gibi kullanan takımı, gelenin eline iş ağzına aş veren takıma şeytan dedin
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 doğru diyo abi. sas'ın sistemi yok ki. pop'un sistemi var. pop emekli olunca sas nasıl olacak bende merak ediyorum. gerçi kaç yıldır orada adam illa ki bi sistem oturtmuşlardır heralde gelecek için.
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ettore messina'yı aldı, kendinden sonrası için.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 paul george gg +18 https://vine.co/v/MEVQhPnV9lE
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 temiz kirik olabilir ama, iyilesir.
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 en son shaun livingston sakatlandığı anı izlerken içim böyle kötü olmuştu.
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 bi sporcu için bunun gibi en boktan kemik sakatlığı bile zaten kas, lif, bağ s gibi sakatlığından iyi(acl vs gibi) ama işte şunu yaşayıp korkmadan atlamak zıplamak sıkıntı sonrasında psikolojik olarak.
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 kevin wareye olmuştu aynısı 2 sene önce falan.
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 kemik kolay iyileşir kırık sekel bırakmaz, daha kalınlaşır hatta kırılan yer ama biraz zaman alır gerçi sezona daha var yetişir buyuk ihtimal
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 https://twitter.com/GoodmanESPN/status/495401961278435329 adam haklı.
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Istari said: kemik kolay iyileşir kırık sekel bırakmaz, daha kalınlaşır hatta kırılan yer ama biraz zaman alır gerçi sezona daha var yetişir buyuk ihtimal yetişmez ya. tibia ve fibia gitti büyük ihtimale kevin ware v2 işte. warede aynen böyle olmuştu birebir ama ligamentlerde sorun olmamıştı. bu da dizin aşağısında görünüyo ligamentler sağlamdır. ware döndü oynamaya recoveryden sonra. dolayısıyla o kadar korkutmuyo beni kariyeri açısından. ama 6-7 ay gibi anca.
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 k1nJo said: https://twitter.com/GoodmanESPN/status/495401961278435329 adam haklı. doğrusu ne? sonuçta yakın olduğunda da ona çarpa bilirisin ama en azından yumuşak bir yuzey olur anlamak zor
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 zaten yakın olmasını hatalı buluyorlar.
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 o zımbırtıların amacı düşüşleri yumuşatmak değil mi?
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 hayir, potanin ayagi, normalde hic bi isin yok onunla. carpinca gotun basin dagilmasin diye yumusak seyle kaplilar.
Öne çıkan mesajlar