sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 adamlar ne kadar medeni ya. kendi sahalarında kupa kaldırıyorlar adamlar da kuzu kuzu izliyor. diyorum bazen biz sporu çok mu holiganize ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 tezatspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Ahahhhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Adam bariz troll ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 kevin love kalacak. yine iş playoff'a gelince irving ile beraber "ben bi arkadaşa bakıp geliyom abi" demezlerse bu sefer belki kazanır kral. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 yalnız playofflar da batıdan mempis ve portland hariç kim gelse finale şampiyon olurdu ama irving ve love sakat olmasaydı işler değişirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=gQf40mPOzVE bak bunu daha önce görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Hiç duymamıştım ben böyle bir kavga :/ ilginç. R.Horry, Ron artest falan ayırmaya çalışanlardan :P Artestin burada oynadığını bile bilmiyordum ben. Rick Fox'u da the big bang theoryde oyuncu olarak görmüştük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Artest Pacers'da Artest oldu ya. 2000'lerin başı iyiydi Indiana, her maçı vukuat. Bir de Portland Jailblazers oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 o olaylı detroit maçı olana kadar indiana doğuda liderdi. o kavga olmasaydı, belki de bir yüzük kazanmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ben o zamanları çok iyi hatırlamam. ama sonradan okuduklarım araştırdıklarım bana şunu gösterir. detroit kayırılmış ve bir dönemin efsanesi şampiyonluk adayı indiana pacers, derin nba yönetimi tarafından bitirilmiştir. çıkan cezalara iyi bakın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 sefacan banlan pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 derin nba ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 sdfhuasdfhuashfuhasufhdasuhf adamın kafa çok iyi beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=g2UlVRjZHnA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RashardLewis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 tabi ben banı hak ediyorum, liseliyim tabi. ama artest'e 80 maç ceza veren başkası sanki. indiana ve detroit'in aldığı cezalar karşılaştırılsın. o zaman doğuda lider indiana idi ve şampiyonluğun en büyük 2-3 adayından biriydi. sinsi ben wallace kaç maç ceza almış diğerleri ne almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Daha ağır ceza almalarının sebebi seyircilere saldırmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ama seyirci önce saldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 senko said: derin nba ne lan http://www.gazeteekonomi.com/wp-content/uploads/2014/12/ahmet-cakar-su-dolu-bardagi-masaya-doktu-5800919_9819_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 sefacaNBA said: tabi ben banı hak ediyorum, liseliyim tabi. ama artest'e 80 maç ceza veren başkası sanki. artest e 80 maç ceza veren ben seni ban lemekten mi çekineceğim zındık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Önce seyirci saldırıyor diince adamın seyirciye dalması normal mi oluyor? Indiana daha çok ceza aldıysa bu daha fazla kavgaya karıştığından , aktrollüğü indianalılığa montelemenin hiç lüzumu yok saçma duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 neyse ne abi, videodaki adamların hepsinin kıçındaki kıllar ağırmıştır, çok da uzatmaya gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ron artest diyip duruyorsunuz arkadaslar, kim o adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Dünya barışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar