forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 arçeliğin çamaşır makinaları iyi bence adamlar oturmuş seyretmiş çamaşır yıkarnırken programları başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 boş ve zaymınsın tr üretimleri net dandik. cihazın muhakkak bi yerinde fabrikasyon etiket oluyor, orada yazar made in germany diye. ancak made in germany olanlar genellikle daha üst modelleri oluyor, yani her ürünün hem tr hem alman üretimi var diye bi durum söz konusu değil. tr ürünlerinin dandik olma sebebi üretim yetersizliğinden değil bu arada. rekabet ve fiyatlandırma politikası gereği. artık kaliteyi o kadar düşürüyorlar ki algı bozulmasın diye alt tier bir marka basmak zorunda kalıyorlar. ancak aslında kullanılan parçalar hep aynı, yani en dandiği. bu dertlerden kurtulmanın yolu ise: miele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mielein sitesi ne berbat bir sitedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Miele'e baktım da çok pahalı gerçekten. Ha gidip en alt modelini alırsan alabiliyorsun da ona da gerek yok bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 arabam VW beyaz eşyam BOSCH dünya almanın d.....ı yesin. Almanlıktan aldığım zevki hiçbirşeyden alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Çamaşır makinesinin aniden sıkmaya geçmesi nasıl insan hayatını tehlikeye atıyor onu anlamadım. Kendini mi yıkıyorsun makinede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 benim makinede de "eco program" modunda böyle 45 dkk yazıo mesela sonra hop diye 5 dkk kalıo. bozuk mu bu şimdi? çamaşırlar mis gibi gelio ama hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 "elektronik alet şans işi valla" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Samsung un elektrik supurgeleri tam fiyat/performans bu arada. Ayni fiyata king marka supurge aliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bizdeki miele çamaşır makinesi 20. senesinde galiba. ilk 15 senesinde falan tık demedi. son 5 senedir 5-6 kere falan çıkardı sorun. 2 kere servise gitti geldi parçası değişti, hala takır takır çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Samsung bu ev aletleriyle hatta direkt olarak PC'ydi ottu boktu birkaç sene önce büyük giriş yaptığında feci kaliteli malları vardı. O dönem buzdolabı, çamaşır makinesi vs. alan arkadaşlar hatta laptopu halen kullanan arkadaşlar var. Taş gibiler TAŞ ama işte sonradan inanılmaz bozdular. Klasik giriş güzelliğiymiş meğerse ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 buzdolabı = samsung çamaşır makinesi = siemens bulaşık makinesi = bosch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 "roket adam" said: Bosch ve Siemens aynı fabrikada üretiliyor. BSH hatta firmanın adı, Bosch Siemens Ev Aletleri. Tekirdağ tarafında, siemens orda uretmiyor. ayni holding gibi ama uretimleri filan farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Kaede said: buzdolabı = samsung çamaşır makinesi = siemens bulaşık makinesi = bosch samsung buzdolabı bozulan arkadaştan teknik servis 1 hafta gelip almadı dolabı sakldaskds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ahah iyiymiş benim de samsungun yeni ürünlerinden şansım hep kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 fenris said: "roket adam" said: Bosch ve Siemens aynı fabrikada üretiliyor. BSH hatta firmanın adı, Bosch Siemens Ev Aletleri. Tekirdağ tarafında, siemens orda uretmiyor. ayni holding gibi ama uretimleri filan farkli. BIST DU SICHER MEIN FREUND??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Ayni fabrikadan cikiyor (bsh) ve cikanlarin %90 i zaten yurtdisina gonderiliyor Genel kalitesizlik varsa vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Daha gecen sene siemens bulasik makinalarinin dugmelerinin konumlamasini kontrol etmek icin vision projesi yaptik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bi iki ay once is gorusmesinde sormustum "cerkezkoy le alakamiz yok." demislerdi. ama yanlis anlamis olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bizim eski evdeki buzdolabı arçelik 40 yaşındaydı yaklaşık, kullanıyoruz hâlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Ben evdeki makineleri Electrolux ile değiştirdim tavsiye ederim. Biraz pahalı ama çok işlevsel ve sağlam, servis birinci sinif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Siemensin beyaz eşyaları çerkezköyde üretiliyor, elektrik-elektronik sigorta vs. yapan fabrikası gebzede (eskiden kartaldaydı). Çerkezköydeki aynı tesiste aynı hattan profilo da çıkıyor yine aynı malzemelerle. Fenris senin de bunları ezbere bilmen gerekiyor. Nıçnıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 En son 2004de aldık. Taş gibi hepsi. Geçen ay bi contaları değişti o kadar, onun haricinde bi kere tık demedi 3lü set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Esh said: Samsung un elektrik supurgeleri tam fiyat/performans bu arada. Ayni fiyata king marka supurge aliyosun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 fenris said: bi iki ay once is gorusmesinde sormustum "cerkezkoy le alakamiz yok." demislerdi. ama yanlis anlamis olabilirim. Sen Siemens'in başka bir business unit'ine başvurup nası olsa aynı marka diye onu da sormuş olabilirsin. Sallıyorum elektrik ekipmanları üreten ekibin BSH ile alakamız yok demesi mantıklı tek ihtimal bu gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar