sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Silphatos said: sabonis said: ben de bu sale'da aldıklarım ve almayı düşündüklerimi yaziim. bilmediğiniz 1-2 oyuna bakarsınız belki ilginizi falan çeker... Aldıklarım: One Finger Death Punch (aldığım en iyi oyun olabilir) The Stanley Parable (baya başarılı Portal kafası narrative sevenler alsın) Age of Empires II HD + The Forgotten Expansion (saygıdan aldık 3 dolara) Prison Architect (uzuuuuun süredir alacağım oyunlar listesinde tepelerdeydi, artık yeter dedim aldım, belki ben oynayana kadar 5 dolar olacak ama olsun) Transformers Fall of Cybertron (3 dolar civarıydı) Shadow Warrior (3 dolar) Call of Juarez: Gunslinger (bu blood dragon alırken beleşe geldi diye bakıyorum) Far Cry 3 - Blood Dragon (daha far cry 3 oynamadık anasını satiim bari oynamışken tam oynarız) State of Decay (open world zombie apocalypse) State of Decay - Breakdown Divinity Original Sin (forum hype'ı ve çok ucuza bulunca dayanamadım) Divinity Original Sin - Source Hunter DLC The Wolf Among Us (4. episode'u çıkmış ben başlayıp bitirene kadar 5. de çıkar heralde) Battleblock Theatre (khala tavsiye etti diye aldık ama bakalım) Kerbal Space Program (çok merak ediyordum, pahalı olsa da bir ara bakacağım) Risk of Rain (gift geldi) Castle Crashers: Pink Knight ve Blacksmith (40 kuruştu aldım bulunsun) Toplam 55 dolar harcamışım sanırım. Al(a)madıklarım: Shovel Knight (daha yepisyeni oyun, yeni gördüm, bunu okuyanlar da baksın baya güzele benziyor, 5 dolar olsun alalım hemen bundle falan beklemem) Payday 2 (Kharon çok tavsiye etti ama kaçırdım, forumda oynayanlar varsa alalım akalım ortamlara, hala ucuza satılıyor) Kentucky Route Zero (6 ayda 1 episode falan çıkarıyorlarmış şaka gibi, bütün episodelar çıkınca illa ki daha ucuzlar, ve oynamak için beklemek zorunda kalmam) Walking Dead-2 (almıştım, geri satıp üstüne 2 dolar koyup Kerbal aldım, episode'lar tamamlandıktan 1 ay sonra falan 3.75'e buluruz) Bioshock Infinite (Season pass ile ucuza bulsam alacaktım da, daha bioshock 2 bitirmedim onu bitiriim, evet biliyorum konu alakasız ama olsun) Amazing Spiderman (hala 5 dolara düşmedi şu oyun, anlamıyorum, sırf spiderman diye alıcam yoksa iyi de değilmiş zaten) Gunpoint (bundle'a düşer yakında diye dokunmadım) Deadpool (bu da Spiderman gibi) Unepic (bundle olsun) Of Orcs and Men (eğlenceli hack&slash 3.75 olsun alıcam) Among the Sleep (daha çok yeniydi ondan %15 geldi, %66 gelsin alırız kışın, 1.5 saat gameplay nedir) Wolfenstein the New Order (daha 200 tane oyun var oynamayı bekleyen, 10 dolar olunca alıp oynamadığım oyunlar listesine ekleyebilirim ashdfuhau) Nidhogg (bundle olsun 3-4 arkadaşa alıcam eğleniriz birkaç gün) Papers Please (bundle olsun) Ducktales (çocukluk anıları falan ama 3.75'ten fazla vermem) Mark of the Ninja: Special Edition DLC (1.5 dolar falan olsun da alalım gerçi belki düştü de kaçırdım) Yeni Thief (5 dolar olsun) Maia (uzay koloni kurmaca, 5 dolar olsun) Sir You Are Being Hunted (Güzel ilgi çekici survival oyunu ama 5 Dolar olsun) Secret Ponchos (Tactical isometric combat, hem Early Access'ten çıksın hem ucuzlasın, hem de görelim community var mı) Valiant Hearts (3.75 olsun pls) Banished (5 dolar olsun) The Swapper (bundle'da kaçırmıştım 1 dolardan fazla veresim gelmiyor) The Bridge (bundle bekliyorum) Retro City Rampage (bundle bekliyroum) Mezar soyguncusu alamadiklarinin listesini yapmis lel ulan wishlist'imdeki öncelikli oyunlar işte. neyin listesini yapıcam sdhfuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 160 dolar seviyesi ile atlattım. ama kuruşu kuruşuna verdiğim paranın 100% hakkını hangisi veriyor dersek euro truck simulator derim asdklfja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Olm vereyim parasi neyse al. Alamadiklarim diye liste yapmak ne ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 has age of 2 + ek paketi 3 doalra dustu mu ya? görmemişim peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 amazon fiyat hatası yaptı onda sanırım expansion 3 e satıyordu ama steam de ana oyunda ekleniyordu bayağı hızlı yayıldı tükendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 amazon'dan aldık onu 3 dolara, baya 24 saat falan kalmıştı sanırım, düzelttiler tabi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 aoe'ciler ses atsın özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Silphatos said: Olm vereyim parasi neyse al. Alamadiklarim diye liste yapmak ne ya ahah Bana ver çok iyi arkadaşın olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 500$ civarı oyun aldık yakında Giveaway yapıcaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 çapuk vpnden çapuk vpn alana nur topu gibi 1 dolarlık oyun. çabuk vpn sadece aylığı 99.99$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 vpn ile steame girersen perma ban yiyosun ama çabuk vpn gabenla anlaşma yapmış banlanmayan vpn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 onlarca oyun alıyorsunuz ama sonra çoğuna dönüp bakıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ben de öyle tahmin etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 of çok pis kacmış aoe ya :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Biyik said: onlarca oyun alıyorsunuz ama sonra çoğuna dönüp bakıyor musunuz? Sen konunun özünü anlamamışsın birader; The True Purpose of Steam Sales; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 evet gencler hala oyun acliginiz varsa cebinizdeki de bitmisse sizi soyle alalim best 50 free games guzel seyler var cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 7 dolara payday2 isteyen var mı gençler? alalım oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 scorch said: 160 dolar seviyesi ile atlattım. ama kuruşu kuruşuna verdiğim paranın 100% hakkını hangisi veriyor dersek euro truck simulator derim asdklfja sfsfd harbiden de öyle ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 abi yapmayın patinin kamyoncuları ya bu nasıl bir zevktir lan uhshf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 anlayamazsınız sdfsd abi cidden online radyo ile açıyorum o yörenin radyosunu, veriyorum kendimi uzun yollara haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 truck simulator'ı bir nebze anlıyorum (esasında anlamıyorum da), peki woodcutter simulator falan oynayanları ne yapmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 kamyonculuktan daha zevkli olan otobüscülük bence. otobüs modunda tr harita yamasıyla az istanbul - ankara yapmadım neoplan starlinerımla. o perona yanaşma, o tıs tıs sesi ANLAYAMAZSINIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ben de toplamda 10 oyun aldım, 40 dolar gibi bişi harcadım sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 aente said: truck simulator'ı bir nebze anlıyorum (esasında anlamıyorum da), peki woodcutter simulator falan oynayanları ne yapmak gerekiyor? sdfsd o zaman alman oluyorsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar