Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 toggie said: sana 7 veririm ama 6 alırım :) 9'u apple verdi. Anlaştık, yolladım trade. 2-4-7 lazım totalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 BloodBane said: toggie said: Dota 2 sanırım. 400$ diyor market. Allah bereket versin kardeş. O senmişsin gerçi sdfghh. Tek sahibisin valla iyi arastır fiyat olayını, muhtemelen wallet tasacak. Evet Dota 2. Valla baktim biraz fiyatina, 300eu civari gorunuyodu hep, max 302eu olarak, bende 300eu dan koydum. 30-40dk sonra satildi :) Wallet tasti cidden, biraz bosaltmak lazim simdi indirimler sirasinda ^^ id applewodka whislist'e bakıp boşaltabilirsin çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 BloodBane said: toggie said: Dota 2 sanırım. 400$ diyor market. Allah bereket versin kardeş. O senmişsin gerçi sdfghh. Tek sahibisin valla iyi arastır fiyat olayını, muhtemelen wallet tasacak. Evet Dota 2. Valla baktim biraz fiyatina, 300eu civari gorunuyodu hep, max 302eu olarak, bende 300eu dan koydum. 30-40dk sonra satildi :) Wallet tasti cidden, biraz bosaltmak lazim simdi indirimler sirasinda ^^ ömür boyu bedava steam gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 agzımın suyu aktı simdi bu reward'ın dusmesi icin dota2'nin yuklu mu olması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ahaha hayırlı olsun valla. 300 euro'luk şey düşmesi nedir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Tamamen random. Benim Dota 2 oynamisligim bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 vay anasını ya. neyse baslıyorum yarın aksamdan itibaren summer badge craftlamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Hakkaten ha, Steam'de CoD'lar harici öyle 50 60 dolarlık oyun almışlığım yok, ki codları da bıraktım bir yerden sonra. Şu aralar bir oyuna maksimum 10 dolar veriyorum, ki o da bu sale'de çıkmadı. Bayağı götürür beni öyle bişi. ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 kac milyonda bir ihtimal o? Lan bana yemmeksepetinden %50 ihtimalli hediye bile gelmiyor sdffssa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ben 2 3 yıldır wallettan gidiyom adf, free steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Adam küçükken arı kovanına düşmüş rıza baba... Hey maşşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 badge işine girmek için bişeyler satın almak gerekiyor mu ? ben mal gibi 10 dolarlık oyunu aldım summer sale başlamadan 1-2 saat önce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 cok gec kaldim sanirim ama battleblock theater sorulmustu, single'i bile baya basarili, toplam 8-9 saat eglenceli bir puzzle platformer oynamis oldum gerci 8$ olmus geri, ben alirken bundle ile starbakstaki orta boy amerikano fiyatinaydi lol tyvm gaben simdi olsa yine alirdim, gideri var her turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 şu bitane steam değeri ölçen site vardı neydi o bi bakayım 10k oldum mu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 battleblock theater direk sale'in sürpriz kazanını oldu benim için, daha önce hiç duymamıştım aa csatle crashers diyipte aldım. 3 saat playtime var 2 gündür en fazla girip oynadığım oyun oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 fakirliğimden bir summer sale ı da oyun alamadan kapatıyorum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 yuh ben bile para harcadım lan dayanamayıp, fakirlik değil cimrilik olmuş seninkisi cimrilere kız vermezler aklında olsun tıtıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 99 cente bile oyun vardı asd daha nolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Splinter cell i aldım ya.Co-op u da varmış zaten benim aradığım tek şey co-op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 battleblock demisken bu ay platformer & adventure askim tuttu niyeyse, aklima geldi simdi vvvvvv almistim gecen de sale beklemeden bir gece cok bunalinca pixelli camur indie grafigi bozmazsa daily vs olunca alin su anda da %50 indirim 2.49 gerci, atarli bir 4 saatte ana konuyu bitirmisim, fiyata deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 o zaman oyun oynama isteğimi falan filan tamamen kaybetmişim son bitirdiğim oyun assassin's creed 3 :/ black flag i hala bitiremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 gençler net bir soruyla geliyorum: 10 dolara Bioshock Infinite + Season Pass mi, Kerbal Space Program mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 50 cent üstüne koy new vegas + brothers al sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 kerbala o para verilir mi lan, baska bisey al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 http://i.imgur.com/tBSlOMe.jpg büyüksün gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar