Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Certhas

Öne çıkan mesajlar

BloodBane said:

toggie said:

Dota 2 sanırım. 400$ diyor market. Allah bereket versin kardeş. O senmişsin gerçi sdfghh. Tek sahibisin valla iyi arastır fiyat olayını, muhtemelen wallet tasacak.

Evet Dota 2. Valla baktim biraz fiyatina, 300eu civari gorunuyodu hep, max 302eu olarak, bende 300eu dan koydum. 30-40dk sonra satildi :) Wallet tasti cidden, biraz bosaltmak lazim simdi indirimler sirasinda ^^

id applewodka

whislist'e bakıp boşaltabilirsin çekinme
Sosyal ağlarda paylaş

BloodBane said:

toggie said:

Dota 2 sanırım. 400$ diyor market. Allah bereket versin kardeş. O senmişsin gerçi sdfghh. Tek sahibisin valla iyi arastır fiyat olayını, muhtemelen wallet tasacak.

Evet Dota 2. Valla baktim biraz fiyatina, 300eu civari gorunuyodu hep, max 302eu olarak, bende 300eu dan koydum. 30-40dk sonra satildi :) Wallet tasti cidden, biraz bosaltmak lazim simdi indirimler sirasinda ^^

ömür boyu bedava steam gg
Sosyal ağlarda paylaş

cok gec kaldim sanirim ama battleblock theater sorulmustu,
single'i bile baya basarili, toplam 8-9 saat eglenceli bir puzzle platformer oynamis oldum

gerci 8$ olmus geri, ben alirken bundle ile starbakstaki orta boy amerikano fiyatinaydi lol tyvm gaben

simdi olsa yine alirdim, gideri var her turlu
Sosyal ağlarda paylaş

battleblock demisken bu ay platformer & adventure askim tuttu niyeyse, aklima geldi simdi vvvvvv almistim gecen de sale beklemeden bir gece cok bunalinca

pixelli camur indie grafigi bozmazsa daily vs olunca alin
su anda da %50 indirim 2.49 gerci, atarli bir 4 saatte ana konuyu bitirmisim, fiyata deger.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...