Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tbf açıklaması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi yenilsek nolacak neden korkacaz? Zaten 3 kez yenilmişiz sizin sahanızda. 50 sayı fark mı yicektik haberimiz yok.

Şu korku diyenleri çözemiyorum gerçekten. Finallerden korkması gereken biz değil sizlersiniz. Bayanlar avrupa kupasında elinizden kupa aldık. Bayanlar finalinde sizden lig kupasını aldık. Futbolda sizin sahanızda kupa kaldırdık. Hala;

ÇOK KORKOYOSONOZ
Mesaj tarihi:
https://pbs.twimg.com/media/Bqg0M0FIgAIWudB.jpg

OOO para bitmiş, hemen t-shirt bastırmışlar.

Gerçi bizim Feda'dan iyidir. Biz açık açık topladık mayışları onlar çakma atarla asdfasdfasd
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

https://pbs.twimg.com/media/Bqg0M0FIgAIWudB.jpg

OOO para bitmiş, hemen t-shirt bastırmışlar.

Gerçi bizim Feda'dan iyidir. Biz açık açık topladık mayışları onlar çakma atarla asdfasdfasd

AHAHAHAH. hakkaten para bitmiş, tşört satalım diye atar yapmış adamlar sdfs. şimdi mantıklı geldi atar.

birşey demeyin beyler gs li yöneticilere. taktikmiş.
Mesaj tarihi:
Daha önce de dedim abi, Galatasaray yönetimi çıksa 6. maçtan ÖNCE deseydi ki "kardeşim ortalık çok gerildi bu böyle olmayacak, gelin şu son iki maçı tarafsız sahada ve/veya seyircisiz oynayalım" falan, eyvallah. Bizim çirkefler kabul eder miydi bilmem ama o zaman sonuna kadar samimi bulurdum.

Öyle yapılmadı ama, 6. maçtan SONRA, bugüne kadar hiçbir branşta 3-5 çakmak ve kupayı geç almak dışında bir olay yaşanmamışken sanki birileri sahaya inip bıçaklayacakmış gibi CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK ÜĞÜĞÜ diye saçmaladı Ergin efendi. Can güvenliği ise sebep, sabahki güvenlik kurulu toplantısına bir kişi gitseydi de var mı yok mu görseydi. Tüm önlemlerin alındığını görünce bir bahane eksilir diye gidilmedi oraya. Ne ekersen onu biçersin, ABDİ İPEKÇİ CEHENNEMİ diye gezerken, kadınlarla bile küfür ederken iyiydi. Ortamı bu kadar geriyorsan, gerildi diye ağlayamazsın.

Galatasaray Ülker Arena'daki son 20 maçın sadece 1'ini kazanmışken, seri içinde herkes kendi evindeki maçı kazanmış ve 3-3 olmuşken, sezon içine dayanan saha avantajı Fenerbahçe'deyken o avantajı şark kurnazlığıyla elden almaya çalışmak süpermiş. Hemen uyalım, çok ayıp ettik.

Şike davasında bir defa olsun mahkemeye bile çağırılmamış hakeme ADI GEÇİYOR diye bok atıldı, ki aynı hakem bu serinin 2. maçına atandığında da o adamın adı geçeli yıllar olmuştu, sene içerisinde Galatasaray maçlarına atandığında da. Bir aklı evvel çıkmış "abi bunun adı tapelerde varmış ya oradan da saldırsak?" demiş işte, başka anlamı yok. Hakemin istenmemesinin tek nedeni, Turgay Demirel'in de belirttiği gibi, 2. maçta yüzlerce doğru karar içinden 1 adet faulü (görece) yanlış görmüş olması.

Bench arkasına çok adam alındığı doğru. Fakat onların kasten kırdığına ben inanmıyorum, zaten böyle bir video olsaydı 50 defa paylaşılırdı. Fazla adam alınması nedeniyle de gerekli para cezası verilmiş zaten. Galatasaray'a da merdivenlerin görünmediği 4. maçta aynı şekilde para cezası verilmişti. Saha kapama 3 defa küfür anonsu yapılması ve hakemleri soyunma odasına gönderecek kadar madde atılması nedeniyle oldu. "Olay çıktı = saha kapanacak" diye bir şey mi var ya, bunun olay ciddiyeti var, sezon boyunca tekrarlaması var, anons sayısı var, elli tane kriteri var. Kol gibi dayanaklı yazıyor zaten TBF açıklamasında da.

Sahanın içinde akreditasyon kartlı amigo lideri bile vardı abi, nasıl bir tutarsınız vallahi billahi anlamıyorum. Kimin can güvenliği yok şimdi? O maçta kazara Fenerbahçe kazansaydı o kenardaki amigonun bir oyuncumuza yumruğu çakmayacağını kim garanti edebilirdi? Biz kuyruğumuzu kıstırıp kaçtık mı?

En güzel cevap, sahaya çıkıp oynamak ve "her şeye rağmen yendik/denedik" diyebilmek olurdu. Fenerbahçe'li oyuncuların kapılacağı rehavet ve hakemlerin üstünde olacak baskı ile kazanma ihtimaliniz resmen %40-50'ye yükselmişti hem de. Maalesef Ünal Aysal sözünün arkasında durmak konusunda pozitif bir görüntü çizdiyse de, yerine getirilemez taleplerde bulunarak ve finale limon sıkarak Aziz Yıldırım ile çirkinlik arenasında da boy ölçüşebileceğini (bir kez daha) göstermiş oldu. Birkaç sene sonra laf ettiğiniz Aziz kadar itici bir başkanınız olacak. İnşallah sportif anlamda da onun kadar başarısız olur :p

Seneye görüşürüz artık. Hepimize geçmiş olsun.
Mesaj tarihi:
daha simdi murat kosova acıkladı ligden dusmek icin 2 mac ust uste cıkmamak lazım diye. kapatırlar kapatmazlar subeyi ona bisey diyemem ama ligden dusmeyecegimiz kesin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...