Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın en anlamsız mutluluğu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçecen o ayakları
ne çubuk unuttun döktüğün göz yaşlarını
sen bakarken ardından sevdiğin açtı
http://harbiyiyorum.com/wp-content/uploads/aksam-simit-firini-gaziantep-03.jpg
Mesaj tarihi:
orta 1 de efsane bir hatun vardı. vay anasını diyerek bakardık üst dönemdeydi.

yıllar sonra facebuk'da gördüm. bildiğin patates olmuş. öyle böyle değil yani AYI OLMUŞ AYI. sevinmiştim skldfs
Mesaj tarihi:
Red said:

yıllar sonra facebuk'da gördüm. bildiğin patates olmuş. öyle böyle değil yani AYI OLMUŞ AYI. sevinmiştim skldfs

Ortaokulda lisede okulun ponpon kızlar lideri statüsünde olan karıların hemen hepsi şişiyor ilerleyen dönemde ve çoğunun resmini zor buluyorsun, koymuyorlar yani o halden eser kalmadığı için. Aksine sessiz takılan, incecik veya tahta falan dediğimiz kızlar ise yaş aldıkça taşlaşıyor. Bu bizim güzellik algımızla da alakalı aslında, o yaşlarda seksilik= meme göt sanıyor insan.
Mesaj tarihi:
zaten hepiniz lousianada okudunuz liseyi ponpon kızlar bilmemler sdf

Fin said:

şundan mutlu olmak zavallılığın en dibi heralde.

lel, http://forum.paticik.com/read.php?37,7321105,page=1
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Red said:

Ortaokulda lisede okulun ponpon kızlar lideri statüsünde olan karıların hemen hepsi şişiyor ilerleyen dönemde ve çoğunun resmini zor buluyorsun, koymuyorlar yani o halden eser kalmadığı için. Aksine sessiz takılan, incecik veya tahta falan dediğimiz kızlar ise yaş aldıkça taşlaşıyor. Bu bizim güzellik algımızla da alakalı aslında, o yaşlarda seksilik= meme göt sanıyor insan.

memenin gotun yasi olmaz
Mesaj tarihi:
mutlu olur muyum diye ilkokul aşkımı stalkladım. şişmanlamamış. ama ilgimi çekmedi. demek zevklerim değişmiş. ya da kızın narinliği garip bir eblekliğe dönmüş. çok kötüyüm ve terbiyesizim.
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

bende ilkokuldan eski crush'ı gördüm geçen facete, hatun hala 10 numara ama uzakta diye hamle yapmadım hiç sonra ekliyim bari dedim kapamış hesabı hehe

engellemiş o kapamamış asgdfg
Mesaj tarihi:
Red said:

lisede bi hatun vardı. geberirdim erirdim böyle. geçenlerde narperada gördüm. diceydi. akıl almaz olmuş. beynim eridi. penisim boğazıma kaçıp ağzımdan geri çıktı.

bana niye olmuyo hiç öyle şeyler ya
  • Yeni Oluştur...