fenn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bingildak said: eşinle en büyük derdin o olsun ya Böyle böyle restleşip gidiyoruz. Ben diyorum gel bizimkilere gidelim ziyarete ve o mırım kırın ..... Bende diyorum bende sizikilere gelmem... diye gidiyor sidik yarışı. Üzülüyorum yaşlılara. Adamlar okutmuşlar bizleri ve torun sevmek istiyorlar biz ise sidik yarışı misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 oha çalıyo musun erotomania iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 sen de sacmaliyomussun, niye gitmek istemiyo onu cozun once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 nasıl yaptıgımızı söyleyince sana bi yararı olmayacak ama dinan :( kisilik karakter meselesi çünkü herkes bambaska sen yine de anlat biseyler düsünürüz belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 fenn said: bingildak said: eşinle en büyük derdin o olsun ya Böyle böyle restleşip gidiyoruz. Ben diyorum gel bizimkilere gidelim ziyarete ve o mırım kırın ..... Bende diyorum bende sizikilere gelmem... diye gidiyor sidik yarışı. Üzülüyorum yaşlılara. Adamlar okutmuşlar bizleri ve torun sevmek istiyorlar biz ise sidik yarışı misali Sidik yarışınız daha büyük sorunlara yol açmasında işalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Çocuk olmasa bitmişti de çocuk!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ginaly said: Liebe said: para -> senko ve sequo dışında kaç kişi var lan bu forumda akodum ben paranın diyebilecek sdsfds ben senkodan daha zenginim. amex limitin kadar konuş... amex'in varsa tabii ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 topic'le ilgili olarak ta nerdeyse 2 yıldır ankara'da yaşıyorum. Bu tüm acılarınızı hafifletir büyük ihtimalle. Ankara, bildiğin ankara'da yaşıyorum... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Dynun said: ağır depresyondayım iş aşk para arkadaş sağlık hepsi biyerden zortluyor. cocukluktan beri meyilliyim zaten depresif bir insanım sürekli basarisiz oluyorum üzerine motive olamayan biriyim zaten. kendi kendimi cukura surukleyip cikamiyorum. bak birine direk anlatamayip da foruma yazacak kadar acizim ordan anlayin. herkesin binbir.türlü derdi var nasi yapiyosunuz abi ps: vurun kahpeye trolleyecekler olabilir ama olsun,ben bildiğimi yaparım.yazıyorum aynen. -şu hayatta gerçek arkadaşın olacak.olmalı.umarım senin de vardır.gerçek arkadaşlarınla sorunlarını paylaş.sadece anlatmak bile bayağı bir rahatlatacaktır seni.hele bir de bu arkadaşların aklı başında adamlarsa sana önerilerde bulunacaklardır.o zaman tadından yenmez. -ailenle ilişkilerini iyi tut.bu zamana kadar bunu beceremediysen hiçbir şey için geç değildir.aile candır. -yapmaktan en çok zevk aldığın şeyleri bir düşün ve hatta bir kağıda yaz.şu an bu sıraladığın şeylerden hangisini ya da hangilerini yapma imkanın varsa daha fazla vakit kaybetmeden yap. -her nerede yaşıyorsan 1 haftalığına, 1 aylığına artık ne kadar süre ayırabiliyorsan uzaklaş. yanına alabiliyorsan arkadaşlarını ve/veya ailenden birini veya birilerini de al.yalnızlık harbiden insana göre değil özellikle depresyondayken. -bunları yaptıktan sonra bayağı bir pozitif enerji ile dolacaksın.ondan sonra iş konusunu daha sağlıklı düşünebilirsin. -aşk konusunda hiçbir şey demeyeceğim. tamamen şans işi ve çok fazla üzülme. koskoca padişahlar,krallar,aktörler,aktrisler ne başarısız evlilikler yapmışlar. bu iş para ile,pul ile,güzellik ile ilgili değil yani. sıkma canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Sixoms said: şöyle bir araştırma okumuştum geçen. ülkeye göre değişse de genel anlamda mutluluğun düşüşe geçtiği yılları yaşıyoruz yaş itibariyle. herkes benzer durumda diyebiliriz yani. normal bir süreç bu. hobilere falan sarmak lazım. bu tip araştırmaları irlanda'da yapsalar keşke, patates kahve ve bira denizinde yüzüyorsun, edebiyat sosyal hayat var, sözlü gelenek almış başını gitmiş, kadınları hem güzel hem sevimli, her taraf yeşillik, bir insan daha ne isteyebilir ki hayattan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 abi evet geçen mart'ta gittim irlandaya hayatımın net en güzel günleriydi hep sarhoş olduğumdan pek bişi hatırlamıyorum gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bu şarkıyı dinle biraz. http://www.youtube.com/watch?v=xfq_A8nXMsQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Mc_Lovin said: bu tip araştırmaları irlanda'da yapsalar keşke, patates kahve ve bira denizinde yüzüyorsun, edebiyat sosyal hayat var, sözlü gelenek almış başını gitmiş, kadınları hem güzel hem sevimli, her taraf yeşillik, bir insan daha ne isteyebilir ki hayattan? Allah sevgisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 İrlanda'da allah seni seviyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 genelde Guinness veya Jameson formunda görünerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 axedice said: Mc_Lovin said: bu tip araştırmaları irlanda'da yapsalar keşke, patates kahve ve bira denizinde yüzüyorsun, edebiyat sosyal hayat var, sözlü gelenek almış başını gitmiş, kadınları hem güzel hem sevimli, her taraf yeşillik, bir insan daha ne isteyebilir ki hayattan? Allah sevgisi? irlandalıysan yeryüzü cennetinde yaşıyorsun zaten, allah seni default olarak seviyor, comes with the package Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 fenn said: Çocuk olmasa bitmişti de çocuk!!! durum bu ise üzüldüm kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 senko said: topic'le ilgili olarak ta nerdeyse 2 yıldır ankara'da yaşıyorum. Bu tüm acılarınızı hafifletir büyük ihtimalle. Ankara, bildiğin ankara'da yaşıyorum... :( geliorum bekle asdşkaşdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 gel gel su çok güzel burda ... su yok abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 olsun ya havuzlu metro var :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 altgeçitlerde yüzeriz beraber ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 senko said: ginaly said: Liebe said: para -> senko ve sequo dışında kaç kişi var lan bu forumda akodum ben paranın diyebilecek sdsfds ben senkodan daha zenginim. amex limitin kadar konuş... amex'in varsa tabii ;) 2010'dan beri ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 amex benim kapimda yatiyo abi lutfen kart verelim, oyle yapalim, boyle edelim diye, ama bne yuz vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 türkiyede amex baya kötü bir kart ya asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ginaly said: senko said: ginaly said: Liebe said: para -> senko ve sequo dışında kaç kişi var lan bu forumda akodum ben paranın diyebilecek sdsfds ben senkodan daha zenginim. amex limitin kadar konuş... amex'in varsa tabii ;) 2010'dan beri ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar