mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 yapamıyorum. işimden de yaşadığım şehirden de memnun değilim. Elimde pek olmayan sebeplerden bir kaç ay çalışırım diye başladım , 3 sene doldu. kendime zerre zamanım kalmıyor işten. ki kalsa dahi aklım yine boş olmuyor. işi ve şehri değiştirebilmem için en az bir senelik bir risk almam gerekiyor çalışmayarak. istifa dilekçesi çekmecede. ne kadar erken verirsem istifayı benim için bir yönden o kadar iyi , diğer yandan kötü. param da var aslında kendimi bir kaç sene idare edecek kadar. sadece o riski almaya cesaret edemiyorum diyelim. Bu durum da beni çok yıpratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 sağlık hariç hepsi çözümü olan şeyler, umarım ciddi birşeyin yoktur. iş, aşk konusunda da ne kadar bağlanırsan, ne kadar değer verirsen gözünde acısı o kadar büyük oluyor. yani kısacası tınlama, aynı derecede aşık olabileceğin zilyon tane kız var etrafta. şu şeye bu kadar anlam yüklemeyin. tamam yükleyin de olmazsa olmaz birşeymiş gibi kendinize zindan etmeyin hayatınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Yhaaa ama hıyııııır herşey mükemmel olmalıııııııı ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Bence toplaşıp kafes döğüşü yapalım yiyeceğiniz dayağın acısı bir süre önüne geçer dertlerinizin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 kafese ben varım. yağlı olacak ama kafes. peştemal olacak... kafeste olan, kafeste kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 wastyrx said: Bence toplaşıp kafes döğüşü yapalım yiyeceğiniz dayağın acısı bir süre önüne geçer dertlerinizin ^_^ o kadar çok kişiyi ölüm döüşüne çağırdın ki. senin açından sonuç kötü olabilir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Murray said: Mutsuzluk veya depresiflik aslinda hep felsefik boyutta veya raki masasi seviyesinde tartisiliyor ama bence yanlis. Mutsuzlugu etkileyen o kadar cok faktor var ki, genetik faktorler, otomatik dusunceler, beyin kimyasindaki duzensizlik ki buna duzensiz uyku ve sagliksiz beslenme cok etki ediyot, endise ve korkular, kisilik yapisi, gecmis aci deneyimler ve cocukken kazandigimiz psikolojik semalar... Bana gore cozum derdim var diye gezmek de, hayat zaten kisa git dolu dolu yasa gibi abuk cevap da degil. Dolu dolu yasamaya cesareti olsaydi kisi zaten mutsuz oldugu isi birakir ski dssagina gezerdi. Cozum bunun psikolojik veya psikyatrik destek alip bunun bir saglik problemi olarak kabullenilmesinde geciyor bence. Destek alin, bu utanc duyulacak bisey veya gereksiz para savrulacak bir sacmalik degil. Ha tabi ekonomik anlamda sikintiliysaniz kitap onereyim -hayati yeniden kesfedin- semalarla alakali ilginc bir pskioloji kitabidir bir kisisel gelisim kitabi degil psikonet yayinlarindan. Doğru noktalara değinmişsin, kitaba bi bakayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Dworgian said: wastyrx said: Bence toplaşıp kafes döğüşü yapalım yiyeceğiniz dayağın acısı bir süre önüne geçer dertlerinizin ^_^ o kadar çok kişiyi ölüm döüşüne çağırdın ki. senin açından sonuç kötü olabilir ^^ İki türlüde ben kazanmış olacağım için np. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 aranizdan biri beddua fln mi etti bana 2 gunde boka dondu cogu sey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Kaygılar ve korkular olmasa süper olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 motivational videolar izleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 çözüm http://www.youtube.com/watch?v=ASj81daun5Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 bi bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 gıygıylar kedi miyavlaması şiddetinde olmasaymış gideri varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Red said: bi bu değil. şuku (tu) http://www.youtube.com/watch?v=mRdwKq4meVY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 şu da vardı sdfs spor yaparken dinliyorum bunları sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 battlefield'ın ostsini de çok seviyorum :P http://www.youtube.com/watch?v=IPMnEmkoPFs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 abi bf1942 theme OFF OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ben şu an nelly furtado+inna+maroon 5 falan dinleyip eu4 oynayarak yapıyorum tavsiye ederim. bir de manita bulamıyorum ama aramaktan hiç vazgeçmiyorum, vazgeçmemek beni ayakta tutan şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 senko said: aranizdan biri beddua fln mi etti bana 2 gunde boka dondu cogu sey :( nazar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 world of tanks oynuyorum xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Dworgian said: senko said: aranizdan biri beddua fln mi etti bana 2 gunde boka dondu cogu sey :( nazar? abi nazar mıdır nedir bimiyorum ama biri pis sövdü bana galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 geçmiş olsun kardeşim düzelir inşallah ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 senko said: Dworgian said: senko said: aranizdan biri beddua fln mi etti bana 2 gunde boka dondu cogu sey :( nazar? abi nazar mıdır nedir bimiyorum ama biri pis sövdü bana galiba mihi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 pontipati said: battlefield'ın ostsini de çok seviyorum :P offff iwo jima ve el-alamein oynadığım günler geldi aklıma ne güzeldi o günler ya. ben de şunu koyayım http://www.youtube.com/watch?v=O4lwpYLlVvM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar