Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

O kadarda acınası bir halde değilim ya.Bazen takımı tek başıma çeviriyorum ama takımdakilerde feedlemelerine rağmen emeği görüp dikkatli oynuyolar.O zaman tadından yenmiyor.Bazen oyunu çekiyorum çekiştiriyorum uğraşıyorum didiniyorum ama takımda 2 kişi 20 kere feedleyince elinde divine+aegis kombosu damlıyo adam base'e daha da yapacak bişi yok yani.Böyle oyunlar çok denk geliyo.Miranaya pudgea kunkanın gemisine... miss attırmak işi kurtarmıyo ne yazık ki.Adamdan ben kaçıyorum yanımdaki sığır kafa atıyo skile :)-D

Neyse, dikkat etmem gereken bir kaç nokta daha var.Wardlama işine hiç girmedim bak şimdiye kadar eğer support değilsem.Birde böyle deneyelim bakalım.

4 sene oldu başlayalı.Genede yazdıklarından kapılacak bayaa bi detay var.Eline sağlık.
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

Rank aynı ise ortamın değişmesini beklemek yanlış. Ortam insanı değiştirir :P. Grupsuz moba oynuyorsan diğerlerini takmayacaksın. Ayrıca 2-3 arkadaş yapmak o kadar zor değilki? biraz deneme yanılma gerekiyor. 3-5 tipi ekleyeceksin. Kafa yapısını beğenmediklerini eleye eleye düzgün bir arkadaş grubun kalır. Bir süre yeni insanları denerken sorun olabilir fakat sonra rayına oturur.

Bulunduğun yerden iyisini hakettiğini düşünüyorsan kendi gelişimine konsantre olacaksın. Sonuçta 5vs5... oyunda birşeyleri değiştirebilmene imkan var.

eyv captain obvious dediğin gibi olsaydı keşke dünya sdjgd

edit: lan ben rank geldiğinden beri 3.4-3.5 hiç değişmedim sdkgsd

densiz sen güçlü birine benziyon bi parti yapalım ossan
Sosyal ağlarda paylaş

dotada her koyun kendi bacağından asılır :P. Party marty yok..
diş sıkmak gerekiyor ya.. öğrenme aşaması biraz sinir bozucu olabiliyor. Biraz video biraz oyun derken insan öğreniyor.

yukarılardaki oyunlarda da mal çok... az önce slark ile yanlış yere zıpladım, yemediğim laf kalmadı. pinglerin seside 2x di.. 50 tane ping yedim.

hızlıca mmr kasmak isteniyorsa bazı heroları öğrenip yükselebilirsiniz aslında. Fakat daha sonra istediğin herolar ile oynamak zor olacak.. 2 ucu moklu değnek.
Yada solo kill alabilen bir hero havuzu yapın. Onlarla takılın, win şansı yukarıda söylediğim gibi yüksek olmaz ama en azından yenilirkende eğlenebilirsiniz.

oyunun durumuna göre lion omni gibi herolarda win getirir. Tabi wardları düzgün dikip gank yememek gerekiyor. Support olarak farm da alabilirsen (milletin farmını çalmadan.. bazen lane boş oluyor.. tp atıp 1-2 dalgayı farmlayabiliyorsun).

ne sıkıyorum be :O
Sosyal ağlarda paylaş

3-4k aralığı çöp direk. zevk alamazsın o aralıkta. nerede ne kadar yeto beyinsiz varsa orada. 4-4.5K aralığı da biraz sıkıntılı, millet çok egoist herkes birbirini flameliyor pek zevk alamıyorsun. 4.5kdan itibaren güzel geçiyor çoğu maç. duo suplar filan.

eğer takımını beğenmiyorsan o mmr yükselecek, tecrübeyle sabit her 300 mmrda oyununun atmosferi bir kademe yükseliyor. strimlerden gördüğüm kadarıyla da 6kdan sonrada düşmeye başlıyor çünkü daha düşük mmrlarla eşleşiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya sorun sende değil bende bence. 2800de takıldım kaldım. Çıkamıyorum. Çok kötü de değilim hany ama ııh olmuyor. Patchten önce ne güzel 3.5kdı, güzel güzel yükseliyodum. Yukarıda yazıldığı gibi, aşırı iğrenç ya bu kademe.

Dün Twitch'de yayın gördüm Rus 12k mmr yazmış, ben 2,8deyim. O adam da dota oynuyor ben de sdf
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

Yok ya sorun sende değil bende bence. 2800de takıldım kaldım. Çıkamıyorum. Çok kötü de değilim hany ama ııh olmuyor. Patchten önce ne güzel 3.5kdı, güzel güzel yükseliyodum. Yukarıda yazıldığı gibi, aşırı iğrenç ya bu kademe.

Dün Twitch'de yayın gördüm Rus 12k mmr yazmış, ben 2,8deyim. O adam da dota oynuyor ben de sdf

Oyun boyunca legionla giridim butun duelleri aldim.4 kisinin arasina girdim duel aldim kalan 3unu kesip ciktim.Oyun sonu +330 dmg vardi.Karsi takima 1 kere bile duel kaybetmedim.Takimda bi pudge var.Dakka 60 adam 1 travel bot kasmis, 1 urn bide bottle.Baska itemi yok.Gitmis gelmis olmus.Brood var, adamin agalarin ortasina sentry dikiyolar, diyorum deward yap oluyosun adamin umrunda deil.gitti geldi oldu bu da.Azimli picler bide abadonun ultisini orchidle kesecegini saniyo brood.:D Bi morph vardi.O da str change etmeyi bilmedigi icin mal gibi oldu durdu.Butun oyun boyunca bunlarin kicini toplamaya calistim.Neredeyse ultinin cdsi doldugu her an karsidan birini duelden aldim.Furion var bide, lane surecem diye gitti geldi oldu.Adam range creep gibi takildi treantlarin arkasinda.Sonuc, bir oyun daha kaybettim 1250 rata dustum.Sinirlendim, oyun icinde mumkun oldugu kadar sinirime hakim olup beyler dikkat edelim, biraz geride durun, olmeyin, ward alin, ... diye diye klavyede tus bitti.60 dakkalik oyunda 1 ward dikmediler.Kuryeyi ben aldim ustune bide ucurdumda.Butun oyunda 5 kere oldum.Digerleride 15-20 arasi bi normal dailim sergilerdiler.

Ben simdi napayim ya.Diyeceksiniz wardlasaydin haritayida.Ya o kadarida abesle istigal deil mi?Takimi cek cevir bu itoullari 2 ward almadi diye yenilmek mi simdi bu?Adamlara diyorum boyle yaparsaniz yenemeyiz.Wardlayin koclarim, bi bakiyorum adam kosa kosa gitmis abada oluyo.:D

Boyle herseyini ortaya koyup full konsantre oynayinca oyunu anca 1 saat tutuyosun.En son bi oldum.Buyback sansimda vardi yapmadim.Adamlar ortadan girmisti zaten.Direk ancienta daldilar ve bitti.Mega bile yapmadilar amk benden korkularina ama biktim usandim amk.Buyback yapmadim oyle izledim bitmesini.

X( buda boyle bi animdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyundaki en büyük skill aralığı 3k-4k arasında var. Valve bile 3.2k dan itibaren high 3.7k dan itibaren de very high diye adlandırıyor. ha bu 4k oyuncular süper oyuncu demek değildir. ancak gerçekten 3k ve 4k arasında inanılmaz bir yığılma var ve diğer mmrlara göre oradaki 100 mmr fark oyun kalitesinde ciddi fark yaratabiliyor. buna rağmen 4k-5k arasında her 300 mmr da bir bu tür farkları görebiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...