Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Zaten nasıl matchmaking sistemi varsa level 210 ve 182 aynı takımda adam geldi. Ben ve takımım level 5-8 aralığında.

Ayrıca kendi takım arklarının avatar resimlerinde neden HP'sini göremiyorsun saçmalık. Rakibin manası neden görünmüyor hadi onu geçtim bari isimlerin üzerinde level'ı yazsın. İlla mouse yi üzerine getirmek mi lazım.

bu arkı
http://i.hizliresim.com/OdaZ3Q.jpg

bu da kendisi
http://i.hizliresim.com/nGyDGg.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

kız oyunu ile ne alakası var. Dota, Hon, Lol tüm moba lar gerizekalıydı "kendi takım arkının hp sini avatarında gösteriyordu" bir tek dota 2 ginyus onu kaldırmış dimi.

Mekanizimi falan onu kontrol ederek basıyordum bir çok sefer. Dünya da bir adam söyle toplu combatta mass heal'ı basarken tek tek hp lerini check edebilecek kadar APM'si olan.

edit: ranked değilde. Oyunda 8 kişi level 5-10 aralığında iken 210 ve 182 lvl adamın ne işi var. Adamların nicki gosugamers.com da turnuvalarda falan çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

Rakibin manası neden görünmüyor hadi onu geçtim bari isimlerin üzerinde level'ı yazsın. İlla mouse yi üzerine getirmek mi lazım.

evet illa düşman hero'ya tıklaman lazım, zorluk olsun diye yapılmış bir şey. Değiştirilebilir tabi ama iyi oyuncuyla kötü oyunucu arasındaki farkı azaltır.
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

Bende uzun sureden sonra hon dan dota ya gectim. Hala eski dota mantigi devam ediyor. 10 oyunda anladim sunu. Gercekten biraz farmladigi zaman durdurulamaz herolar var.
Phantom lanc, troll war, phantom assas, morlping.. Ayni 5 sene once dota daki gibi devam ediyor.

Zaten cc olmadigi icin en azindan cok ust duzey oyunlar haric minumum 40-45 dk suruyor oyunlar. Eninde sonunda biraz farm yapmasini bilen tum carryler allah oluyor oyunda.
"X carry kasmis bitti beyler" dota da olan bir sey. Hon da falan her hero cok guclu. Dogru build ile en baba carryi bile rahat durdurabiliyorsun.

nası cc yok ? heroların stunlarını disablelarını bi kenara bıraksan eul,eblade,hex var parayla satın alabildiğin cc
oyun sonunda bkbler 5 saniyeye indiğinden daha bile kolay CC

carrylerle başa çıkmak lazım,adamı boş bırakıp saçma sapan zaman harcayıp sonra "abi allah oldu bu" diyorsan hata sende

adamların carry si kasıyorsa sizin carry armut toplamamalı
yok carrryniz adamlarınki kadar ağır carry değilse,erken puşlayabilen bi takımınız olcak

pl nin win rate i %49
pa %50

morphlingin eminim çok daha azdır
Sosyal ağlarda paylaş

Ooo baya fun boy oluşmuş ya.

Abi kafanız mı güzel. Şunlar oyunda zorluk falan çıkaracak şeyler değil. (Rakibin manası gözükmemesi harici) Bunlar bazı kolaylıklardır. Yoksa oyunu 40 kere oynayan adam artık mouseyi adamın üzerine getirip bakmasına alışıyor. Über pro olmaya falan gerek yok. Görende hepinizi SK üyesi falan sanacak.

Oyunda zorluğu creep mekanizması, oyun akış hızı ve hero kombineleri falan belirler. (örnek Lol de ki gibi hero fazlalığı ve her heronun farklı yeteneği ile çok farklı kombineler yaratılabilmesi) Ek olarak ona bakarsan Dota 2, HON'a göre 1.5 kat daha yavaş akan bir oyun. Dota 2 bebeleri yetebilsin diye oyunu yavaş yapmışlar mı demek lazım? Dota 2 de haste hero, hon'da boots almamış adamla aynı hızda koşuyor. Creepler 1.5 kat daha yavaş vuruyor. Haliyle hon'da last hit daha zor oluyor ve combattlarda anında karar verip hamle yapman gerekiyor. Oyun çok hızlı aktığı için bir blink'i veya stunı dota da 2 sn de karar verip uygulaman gerekiyorsa honda 1 sn de bunu yapman lazım. Ben hondan geçtim oyun o kadar yavaş akıyor ki last hitleri sigara içerek falan yapıyordum ilk 20-30 oyun. 2 hafta sonra hon'a girdim speedhack açılmış gibi geldi.

Hemen sen yetemedin kafası yapmayın yani. Biz moba yı; Voidin tüm haritaya time stop çektiği zamandan beri oynuyoruz gençlik ^^
Sosyal ağlarda paylaş

iyide güzel kardeşim hon fln yoktu,moba diye bir terim yoktu
footmen ve dota fln oynanıyordu yine,genel olarak şu ankinden çokta farklı değildi,memnun kalmış onca insanki,yıllar sonra hala aynı oyunu oynuyolar

şmdi beğendiğimiz güzel bi oyun elimizde dururken "aa honda aksyonlar daha hızlıymış,hon oynayak o zaman" diyip sonra hon forumunda "ama dota böyle güzel öyle özel" diye laf anlatmaya çalışsak komik duruma düşeriz di mi?

senin wc3 dota geçmişin olmadığı için aaa manalar gözükmüyor fln diye şikayet etmeni anlıyabiliyorum

ama canını sıkma,baktın olmuyor,beğenmedin dotayı,hona döner,yahut lol fln denersin.
Sosyal ağlarda paylaş

diablo yu da insanlar yıllar sonra oynadı. Kardeşim kahvaltı edip falan gelin. Rakibin mana olayını geçtim evet o zorluk yaratılması için konmuş olabilir.

Takım arklarının hp sini avatar resimlerinin altında görünmemesinin "WOW WCG TURNUVASI İÇİN YAPILMIŞ GOSULAR OYNAYABİLSİN DİYE" yaklaşmanın ne mantığı var? Adamlar onu tınlamıyorlardır bile zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...