mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 o farklı herşeye laf et de sheevercıgıma laf etme lütfen
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 sheever a ben bile laf etmiyorum ya ayıp
dhoward Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Merlini ailesi kiziyormus diye kuvet muhabbetlerine girmeyecekmis. Babasina konyali geni bulasmis biryerden. Delikanli cocuk ama. Keske eslde allianceda o yer doldursaydi. Bulldogu cikar harika takim olurdu hem de oldschool. Egm tam kompleksli depresif bir ergen bu arada. Bana gore top 3-5 support ama lana beresiyle gelip skypeta spastik hareketler yaparsa once kufuru sonra sktiri yer
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 zaten o video bi ara kalktı mı noldu sdf
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 yeni unreleased kontentler pitlord http://hydra-media.cursecdn.com/dota2.gamepedia.com/e/e0/Abyssal_Underlord_Concept_Art.jpg arc warden http://hydra-media.cursecdn.com/dota2.gamepedia.com/5/57/Arc_Warden_Concept_Art.jpg
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 1 saate filan esl new york başlıyo bilet alıcam ben in game izlemek isteyenler olursa
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 noluyor abi haftalardır adam akıllı maç oynanmıyor her turnuva 3463634 rmk ne iş
madcow Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 sapka yapmaktan serverlara hic zaman harcamadıkları icin
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 ya biletim var dota tv'de görünmüyo ama oyun yapıcakları işe sokıyım
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 mulgear6 said: ya biletim var dota tv'de görünmüyo ama oyun yapıcakları işe sokıyım server sorunları nedeniyle maçları local lobbylerde oynuyorlar dota tv de görünmemesinin sebebi o
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 bu bilet'ler neye yariyor ? yoksa Sadece macları izlemek icin para mı veriyorsunuz Eğer öyleyse benim bu beleş addon la izledigimden farkli ne görüyorsunuz https://chrome.google.com/webstore/detail/dota-2-stream-browser/cnhfhjlfbaehncgjfnleejhehimhleip
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 oyun içinden izleniyor. casterı kendin seciyorsun istersende kamerada senin kontrolünde vs.
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 sanırım in-game izlemeye yarıyo, in-game izlerken şanslıysan item düşüyo
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 daha competitive bakıyosan oyuna, tüm oyun support/mid/carry ne istiyosan onu izleyebilirsin napıyolar diye vs.
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Masticore said: bu bilet'ler neye yariyor ? yoksa Sadece macları izlemek icin para mı veriyorsunuz Eğer öyleyse benim bu beleş addon la izledigimden farkli ne görüyorsunuz https://chrome.google.com/webstore/detail/dota-2-stream-browser/cnhfhjlfbaehncgjfnleejhehimhleip o beleş addona gerek de yok zaten normalde ggnet'ten ya da joindota'dan kendin de bulabilirsin maçları çok dert değil bazı turnuvalarda ticket alınca turnuvaya özel compendium/item geliyor onun dışında, twitch ingame izlediğine kıyasla baya data yiyor o yüzden tercih eden de pek çok insan var daesu'nun dediği gibi kamerayı falan kendin kontrol edebiliyorsun bi de prize pool a katkıda bulunuyorsun bunlar dışında başka bir getirisi olmuyor genelde
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 ben oyuncu perspektifinden izlemeyi seviyorum nası oynadıklarını filan görüyorum oyunu geliştirmeye yararlı baya
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 biliyorum twitch.tv yaziyor ztn de kolaylıgı bu sadece... Ama bana para vermek bi garip geldi ya . izliyebiliyorsun zaten VE kota sorunuda kim yaşiyor ki artık :) . Bir tek İstediğin kişiyi direk izleme olayı var maçın genelini izlemektense Ne bileyim yani ben prof. oyuncu olmuyacaksam para vermezdim.
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 abi bunlar bol bulmuş saçıyor, oynayabildikleride yok
Creus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Tamam bu yorumdan sonra kapayıp gidebilirsiniz.
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 verme abi zorlayan yok zaten ilk ve tek beleşe izleyen adam sanki
Öne çıkan mesajlar