Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Merlini ailesi kiziyormus diye kuvet muhabbetlerine girmeyecekmis. Babasina konyali geni bulasmis biryerden.

Delikanli cocuk ama. Keske eslde allianceda o yer doldursaydi. Bulldogu cikar harika takim olurdu hem de oldschool.

Egm tam kompleksli depresif bir ergen bu arada. Bana gore top 3-5 support ama lana beresiyle gelip skypeta spastik hareketler yaparsa once kufuru sonra sktiri yer
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

bu bilet'ler neye yariyor ? yoksa Sadece macları izlemek icin para mı veriyorsunuz

Eğer öyleyse benim bu beleş addon la izledigimden farkli ne görüyorsunuz

https://chrome.google.com/webstore/detail/dota-2-stream-browser/cnhfhjlfbaehncgjfnleejhehimhleip

o beleş addona gerek de yok zaten normalde ggnet'ten ya da joindota'dan kendin de bulabilirsin maçları çok dert değil

bazı turnuvalarda ticket alınca turnuvaya özel compendium/item geliyor onun dışında, twitch ingame izlediğine kıyasla baya data yiyor o yüzden tercih eden de pek çok insan var daesu'nun dediği gibi kamerayı falan kendin kontrol edebiliyorsun bi de prize pool a katkıda bulunuyorsun bunlar dışında başka bir getirisi olmuyor genelde
Sosyal ağlarda paylaş

biliyorum twitch.tv yaziyor ztn de kolaylıgı bu sadece...

Ama bana para vermek bi garip geldi ya . izliyebiliyorsun zaten VE kota sorunuda kim yaşiyor ki artık :) . Bir tek İstediğin kişiyi direk izleme olayı var maçın genelini izlemektense Ne bileyim yani ben prof. oyuncu olmuyacaksam para vermezdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...