mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 o farklı herşeye laf et de sheevercıgıma laf etme lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 sheever a ben bile laf etmiyorum ya ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Merlini ailesi kiziyormus diye kuvet muhabbetlerine girmeyecekmis. Babasina konyali geni bulasmis biryerden. Delikanli cocuk ama. Keske eslde allianceda o yer doldursaydi. Bulldogu cikar harika takim olurdu hem de oldschool. Egm tam kompleksli depresif bir ergen bu arada. Bana gore top 3-5 support ama lana beresiyle gelip skypeta spastik hareketler yaparsa once kufuru sonra sktiri yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 zaten o video bi ara kalktı mı noldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 yeni unreleased kontentler pitlord http://hydra-media.cursecdn.com/dota2.gamepedia.com/e/e0/Abyssal_Underlord_Concept_Art.jpg arc warden http://hydra-media.cursecdn.com/dota2.gamepedia.com/5/57/Arc_Warden_Concept_Art.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Hahahahaha num num num Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 LKSDGHSLKGHSLKGHLKGHDLKSH HAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 1 saate filan esl new york başlıyo bilet alıcam ben in game izlemek isteyenler olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 esl fail lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 noluyor abi haftalardır adam akıllı maç oynanmıyor her turnuva 3463634 rmk ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 sapka yapmaktan serverlara hic zaman harcamadıkları icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 ya biletim var dota tv'de görünmüyo ama oyun yapıcakları işe sokıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 açılış maçı güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 mulgear6 said: ya biletim var dota tv'de görünmüyo ama oyun yapıcakları işe sokıyım server sorunları nedeniyle maçları local lobbylerde oynuyorlar dota tv de görünmemesinin sebebi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 bu bilet'ler neye yariyor ? yoksa Sadece macları izlemek icin para mı veriyorsunuz Eğer öyleyse benim bu beleş addon la izledigimden farkli ne görüyorsunuz https://chrome.google.com/webstore/detail/dota-2-stream-browser/cnhfhjlfbaehncgjfnleejhehimhleip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 oyun içinden izleniyor. casterı kendin seciyorsun istersende kamerada senin kontrolünde vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 sanırım in-game izlemeye yarıyo, in-game izlerken şanslıysan item düşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 daha competitive bakıyosan oyuna, tüm oyun support/mid/carry ne istiyosan onu izleyebilirsin napıyolar diye vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Masticore said: bu bilet'ler neye yariyor ? yoksa Sadece macları izlemek icin para mı veriyorsunuz Eğer öyleyse benim bu beleş addon la izledigimden farkli ne görüyorsunuz https://chrome.google.com/webstore/detail/dota-2-stream-browser/cnhfhjlfbaehncgjfnleejhehimhleip o beleş addona gerek de yok zaten normalde ggnet'ten ya da joindota'dan kendin de bulabilirsin maçları çok dert değil bazı turnuvalarda ticket alınca turnuvaya özel compendium/item geliyor onun dışında, twitch ingame izlediğine kıyasla baya data yiyor o yüzden tercih eden de pek çok insan var daesu'nun dediği gibi kamerayı falan kendin kontrol edebiliyorsun bi de prize pool a katkıda bulunuyorsun bunlar dışında başka bir getirisi olmuyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 ben oyuncu perspektifinden izlemeyi seviyorum nası oynadıklarını filan görüyorum oyunu geliştirmeye yararlı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 biliyorum twitch.tv yaziyor ztn de kolaylıgı bu sadece... Ama bana para vermek bi garip geldi ya . izliyebiliyorsun zaten VE kota sorunuda kim yaşiyor ki artık :) . Bir tek İstediğin kişiyi direk izleme olayı var maçın genelini izlemektense Ne bileyim yani ben prof. oyuncu olmuyacaksam para vermezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 abi bunlar bol bulmuş saçıyor, oynayabildikleride yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Tamam bu yorumdan sonra kapayıp gidebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 verme abi zorlayan yok zaten ilk ve tek beleşe izleyen adam sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar