knoxville Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 weplada başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 knoxville said: weplada başarılar mulgear6 said: knoxville said: banner kapatmaca olur umarım 2 defa bakarım sonra bayar beni gerçi tinker da geliyo oyun iyice gg bi 6 ay falan tinker techies ÖĞREN ÖNCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 sen bana kurban ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 ibnemisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 favori aktörlerim brad pitt ve di caprio bilmem ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 joni dep de iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 ama coni çok yaşlandı ben james francoyu seviyorum genç genç diri diri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 şu pieliedie ın ağzını yüzünü kırsın birisi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 tiLi said: valla 2 oyunda bizi parçalara ayırdı techies. birinde pek iş yapamadı techies: gem alınana kadar idare eder gem alındıktan sonra ise yaramaz hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Klasik techies oynamamış insan yorumu bence o. Techies gem alındıktan sonra da gayet iş yapabilir. Techies'i aslında bitiren şey gem değil, takım oyunu. Düzgün bir erken push strat ile devamını getirebilen bir takım her türlü techies e karşı kazanır. Ve oyuna erken gem sokulması zorunda bırakmak hiç de yabana atılacak bir etki değil. Çoğu pub. support oyuncuları ward atmaya korkuyor techies var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 onemli olan o geme tutunabilmek. early game i bi sekilde ezer de gemi aldıgınız gibi elinizden alırsa da ezilirsiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 nereye koyalım mayınları bi taktik verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 ahah yanlıs topic asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 "Techies is so fucking fun to play especially with a tiny. Toss and Allah Akbar." Rakibiniz biraz ortalama üstü zekaya sahipse zaten mayınlarınızdan kurtulacaktır. Bunun yerine zone ve vision amaçlı mayınlama yapmanız daha mantıklı. Yani rakibin Jungle giriş yerlerine koyacağınız, rakibin smoke rotasına koyacağınız wardlar belki rampage aldırmayacaktır ama tabiri caizse maphack açık bir şekilde oynamanızı sağlar. Ayrıca techies oyundaki en hızlı split push yapabilen hero. Net. Aghli ulti tek seferde 1 creepwavei tamamen eritiyor. Ne AM ne Furion bu kadar hızlı split push yapabilme kapasitesine sahip değil. Ayrıca mayınlar towera da vuruyor. (Ulti olmayan mayın.) E tabi bir de op statis var. Ama onun konumuzla alakası yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 paticik kaybetmiş gene kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bu 4 kişi ranked atılamaması ne kadar saçma bişey ya. solo queue'yi kaldırınca yalandan bunu koydular herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 http://www.pcgamer.com/2014/08/07/dota-2-modding-tools-now-in-alpha-upload-custom-mapsmodes-to-steam-workshop/ şu ne zaman gelicek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Riverwind said: o hariç diğer 4 ü favori oyuncularım , fly a bi anlam veremedim ben de . ayrıca kim carry olacak lan bu takımda kuroKy eskisi gibi carry mi oynayacak ne yapacak acep ? notail ve fly şu an için package deal ondan :) kky ve ppy notailla oynamak istedi fly da eşantiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 millet uyandı iyice. son 3 oyundur techiesle elle tutulur bir şey yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 death match dan gerisi yalan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 ya bu dota profile ekranından oynadığın son oyunları görebiliyorduk.. kaldırmışlar galiba yada yerimi değişti bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Bazen saçma sapan biçimde görünmeyebiliyo onlar nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Yok yani linki de kalkmış. Oynanan heroları göster vardı altında da oynanan oyunları göster vardı. Vay emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 iyi olmuş ya, ben o listeye çok takılıyodum. gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 duruyor profilde? sadece profile 2 ek geldi aşağıda kaldı onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar