pulkas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 http://youtu.be/VM6oYAHIOIE sildim gitti su 6.86 yla.daha da oynamam su oyunu.arc vardene zaten ilk dotadan beri kilim.oyun bu kadar degistirilmez ya.neyse birakmaya bahane ariyodum zaten guzel bi hareket oldu ote yandan.tebrik ettim valveyi.15 gb yer kazandirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ahaha ilizyonlamı kesiyor hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 3 rapier'ı kaybettiği yerde ağaçların arasında beklemesi, resmen gelip beni alın demiş. direk geri dönse zaten arada kule/creep yok, gelemicek rakip. bide basede bekleyenle tp atıp alayını keserlerdi. tabi nası bi panik olduysa, 3 rapier taşıyon, boru mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 6k mmr game olduğuna bakmasam direkt pub derdim şu oyuna herhalde. Rakip 3x rapier buildin cezasını kesmiş aslında erken domine etmiş oyunu ama devamı gelmemiş. Hele o rapierleri toplayış ve geri verişleri nasıl 6k lan bu dedirtti sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 pulkas said: http://youtu.be/VM6oYAHIOIE sildim gitti su 6.86 yla.daha da oynamam su oyunu.arc vardene zaten ilk dotadan beri kilim.oyun bu kadar degistirilmez ya.neyse birakmaya bahane ariyodum zaten guzel bi hareket oldu ote yandan.tebrik ettim valveyi.15 gb yer kazandirdi. ben de her patchden sonra bunu diyorumda olmuyor ya wjhvda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 6.68de bıraktım galiba bende verdigim en iyi kararlardandı asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 support oynadım bugün insanlar teşekkür etti commend etti flm güzel bi duygu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 mirekıl doto https://www.youtube.com/watch?v=8G_EBedjvsM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 abi valve neyin peşinde lan cs:go'da da aynısını yaptılar sonra yeni pistolu çıktıktan 2 gün sonra nerflediler gerizekalılar ondan 2 gün sonra da tüfeklere recoillere yaptıkları bütün değişiklikleri geri aldılar akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 aylar aylar sonra tekrar bi ranked atayım dedim de neden oyunu bıraktığımı tekrar hatırlattılar ty volvo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 mobalarda dikiş tutturmak zor iş... Hele çok iyi değilsen ve amele gibi solo zorluyorsan imkansız (kendimi örnek veriyorum, seni değil. Yanlışlık olmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 ya şu profile tprohy olayını bile anlatsaya bana takip etmedim geldiğinde nedir ne değildir diye 52 lvldim bi oyun sonrası 57 falan yaptı birden ayrıca bi de expreince tproghy var lvl 25 oda ne nedir iyice karıstırdım ak eskiden ne güzel ve basitti. 500 lvldım ayrıca ya boşuna mi afk farm kastım o kdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 bi trophy yazamamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=qpB0qFC5mXo http://www.youtube.com/watch?v=IqsOkAaa4Ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 olm sayfalarca sadece ağlamışsınız bu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 dota'dan ayrı olarak; gem td neymiş lan öyle beynim yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 maphack cıktıysa dota'ya gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Yeni patchle düzeltilecek birşey diye duydum. Hackten ziyade bug gibi sanırım. Maphack çıkarılabilmesi pek olası değil çünkü normalde. Karşı takımda ajanı var diyenler de var o video için adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Olası olabilir ya. Eskiden fun mapler yoktu mesela map editor yoktu fln.,şimdi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 +1 lazim go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 karşı takımda ajanı vardır mh gibi durmuyo iki saat dolanıyo mapte çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 maphack varmis bu invoda pudge la oynadığı oyunun videosu falanda vardı. Bir forumda da yazmış kendisi zaten mh aciyorum diye. redditte konusu var. bir tus kombinasyonu yapınca client a tüm karşı takımın yerini vs bilgisini yolluyormus server. onu abuse eden bir maphack demisler. patch gelicek deniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 alt+f4 müymüş kombinasyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 o değilde bizim shaman vardı guildte wow zamanları alt+f1 f2 f3 f4 e totemleri dizmiş air totem buglı oyundan atıyo diyodu raidte sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 yok alt+g mi oyle birseydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar