Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://youtu.be/VM6oYAHIOIE

sildim gitti su 6.86 yla.daha da oynamam su oyunu.arc vardene zaten ilk dotadan beri kilim.oyun bu kadar degistirilmez ya.neyse birakmaya bahane ariyodum zaten guzel bi hareket oldu ote yandan.tebrik ettim valveyi.15 gb yer kazandirdi.
Mesaj tarihi:
3 rapier'ı kaybettiği yerde ağaçların arasında beklemesi, resmen gelip beni alın demiş. direk geri dönse zaten arada kule/creep yok, gelemicek rakip. bide basede bekleyenle tp atıp alayını keserlerdi.

tabi nası bi panik olduysa, 3 rapier taşıyon, boru mu.
Mesaj tarihi:
6k mmr game olduğuna bakmasam direkt pub derdim şu oyuna herhalde. Rakip 3x rapier buildin cezasını kesmiş aslında erken domine etmiş oyunu ama devamı gelmemiş.
Hele o rapierleri toplayış ve geri verişleri nasıl 6k lan bu dedirtti sadf
Mesaj tarihi:
pulkas said:

http://youtu.be/VM6oYAHIOIE

sildim gitti su 6.86 yla.daha da oynamam su oyunu.arc vardene zaten ilk dotadan beri kilim.oyun bu kadar degistirilmez ya.neyse birakmaya bahane ariyodum zaten guzel bi hareket oldu ote yandan.tebrik ettim valveyi.15 gb yer kazandirdi.

ben de her patchden sonra bunu diyorumda olmuyor ya wjhvda
Mesaj tarihi:
abi valve neyin peşinde lan

cs:go'da da aynısını yaptılar

sonra yeni pistolu çıktıktan 2 gün sonra nerflediler gerizekalılar

ondan 2 gün sonra da tüfeklere recoillere yaptıkları bütün değişiklikleri geri aldılar

akıl fikir
Mesaj tarihi:
mobalarda dikiş tutturmak zor iş... Hele çok iyi değilsen ve amele gibi solo zorluyorsan imkansız (kendimi örnek veriyorum, seni değil. Yanlışlık olmasın)
Mesaj tarihi:
ya şu profile tprohy olayını bile anlatsaya bana
takip etmedim geldiğinde nedir ne değildir diye

52 lvldim bi oyun sonrası 57 falan yaptı birden
ayrıca bi de expreince tproghy var lvl 25 oda ne nedir iyice karıstırdım ak

eskiden ne güzel ve basitti. 500 lvldım ayrıca ya boşuna mi afk farm kastım o kdar
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yeni patchle düzeltilecek birşey diye duydum. Hackten ziyade bug gibi sanırım. Maphack çıkarılabilmesi pek olası değil çünkü normalde.

Karşı takımda ajanı var diyenler de var o video için adfs
Mesaj tarihi:
maphack varmis bu invoda pudge la oynadığı oyunun videosu falanda vardı. Bir forumda da yazmış kendisi zaten mh aciyorum diye. redditte konusu var. bir tus kombinasyonu yapınca client a tüm karşı takımın yerini vs bilgisini yolluyormus server. onu abuse eden bir maphack demisler. patch gelicek deniyordu.
  • Yeni Oluştur...