Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2


DoruK

Öne çıkan mesajlar

dün çok uzun süre sonra dota açtım. baktım techies gelmiş. aldım direk. bir ton laf yedim daha oyun başlamadan.

tabiki bir centilmen elit beyefendi olarak hiç sesimi çıkartmadım. mayınlarımla orta lane FB alıp, sniper'a yardım ettim. aşağıda kendimi patlattım lane'i silkerttim. yanaşamadılar korkudan. sağda solda gene aldım killerimi.

statis traplerim ve saçma sapan yerlerden çıkan mayınlarımla korkulu rüya oldum. ve kazandık.

sonra bıdbıd seni hafife almışım üzgünüm filan.

dedim önemli değil B)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hacı 3-5 tane hiç hoşuma gitmeyen şey var. Supernova'yı Storm'a, Undying'e atabilmek gibi. Ya da Earthspirit'in aptalca yapılmış aghanim upgrade'i gibi. (Aklıma ilk bu ikisi geldi. 2-3 tane daha vardı bu şekilde.)

Ama Chen Aghanimi çok yerinde olmuş. Chen oynayan biri olarak mekayı tamamladıktan sonra napsam şimdi diye düşünürdüm. Genellikle de forcestaff yapmak zorunda kalırdım. Hele hele oyunda Viper - Razor gibi zaten mek yapan bir hero olduğunda pipe yapmaktan başka çarem kalmazdı. Artık opsiyonum var.

Aynı şey LD için de geçerli. MoM ile towerlara dalıp Abyssal ile stunlamak istiyorum. Yeni itemı da çok beğendim. En azından pubdaki aptal vanguard rushlayan (rushlayan dediğim dakka 20de çıkabilen) adamlara adam gibi bir opsiyon sağlayacak.

Riki, PL gibi görmeden yorum yapamayacağım şeyler de var gerçi. En azından competetive'deki kısır döngüyü biraz kıracak işte. Razor görmekten kusacaktım az kala. Riki biraz lol herosu gibi olmasaydı iyiydi. Level 6 ya kadar HİÇ bir işe yaramayacak gibi geliyor.

Şu yeni rün biraz kafamı karıştırdı ama mutlu etti. Artık support herolar mal durmayacaklar rün kovalayacaklar.

Edit: Oha lan. Bi saniye. Rikiyle t2-t3 arasına girip creepi jungle creeplerine kestirip çok pis adilik puştluk yapılır. Ehehehehehehe :D:D:D:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"One more thing: we on the Dota 2 team have a number of updates in the works right now that we’re really excited about, some for the rest of this year, and a big update for early next year. But we’re pretty sure we won’t be able to make enough progress on the larger update if we put it down to work on Diretide – so we’ve decided that we’re not going to ship a Diretide event this year. We know that last year we weren’t clear enough in our communication about this, so this year we wanted to be up front about it early. Next year will bring monumental changes to Dota 2, and we’re confident that when you’ve seen what we’ve been working on, you’ll agree it was worth it. "

Doto 3?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

riki support olucak lvl1 perma invis ile
zaten yeni metada roam çok önemli olucak, runelar ve yeni yarım ağaçlı map ile

lone druid yerinde buff


phoenix aghanim
bane aghanim
meh yani


aghanim buffların genel sorunu aghanim pahalı item olması. o yüzden pubgame dışında göremiyoruz support rollerde. 6.81de de böyle abuk subuk aghanim buffları öh möh cekmiştik
lina bkbye vuran 1.2k dmg ama bi maçta bile görmedik
kotl aynı şekilde
lich aynı şekilde, gerçi lich i bi kaç kere gördük lategame e kaldıysa anca aghanim kasabiliyordu turnuvalarda
abad aynı şekilde
jakiro keza


benim beklentim oyunun eski metaya dönup oyun süresinin ve farmın öneminin artması idi bu patchten
fakat şu patch hiç öyle durmuyor. yine çabuk biten oyunlar yine sadece rax odaklı oyunlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...