DoruK Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?34,7326313,7636251,page=119#msg-7636251 devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Map editor ne zaman geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Turnuvadan sonra diye dedikodular var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 şu compendium hiç bir zaman bi kere de acılmıyor arkadaş her seferinde download ediyorsun bi de nasıl bozuk yapmayı becerirsin alt tarafı dergi ya kötü olmak için özel çaba harcıyorlar yoksa bir oyunun her tarafı böyle olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Final muhteşem geçiyor. Bulldog kendini aştı. C9'da iyi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 900 mb ne geldi abi her gün bişeyler indiriyo bu dota2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Flassh said: şu compendium hiç bir zaman bi kere de acılmıyor arkadaş her seferinde download ediyorsun bi de nasıl bozuk yapmayı becerirsin alt tarafı dergi ya kötü olmak için özel çaba harcıyorlar yoksa bir oyunun her tarafı böyle olamaz aglama melis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 2 aydır girmiyodum şu lanet oyuna gayet iyiydim biraz oyun atıyım dedim daha ilk oyunda kafayı yedim. Ben en iyisi bırakıyım bu dotayı yoksa delirtecek beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 git gut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 steam arka planda bitcoin mining yapsa varya, adamlar millet anlayana kadar 1 ayda şirketi ikiye katlıcak bitcoin kazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Beyler 2 kişi eksiğimiz var gelmek isteyen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 0ne said: steam arka planda bitcoin mining yapsa varya, adamlar millet anlayana kadar 1 ayda şirketi ikiye katlıcak bitcoin kazar. kesin yapıyor yoksa bu kadar bloatware olmayı beceremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 İlk defa fearın streamine denk geldim adam tam bir niggaymış ya dinlediği müzikler filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Flassh said: 0ne said: steam arka planda bitcoin mining yapsa varya, adamlar millet anlayana kadar 1 ayda şirketi ikiye katlıcak bitcoin kazar. kesin yapıyor yoksa bu kadar bloatware olmayı beceremez yapıyor olamaz, biri farketse dünyanın parasını ödemek zorunda kalırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ne kadar cahilim hala bilmiyom şu bitkoyim olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 GONDARCENGIZ said: 900 mb ne geldi abi her gün bişeyler indiriyo bu dota2 Böyle büyük boyutta gelen peçlerin büyük çoğunluğu oyunda yapılacak olan şeylerin ön hazırlıkları oluyo. Yani sallıyorum 900mb'ın içinde Techies'in mayın animasyonları falan olması ihtimali var. Küçük olan ve dakka başı gelen peçler ise şapkalardan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 900 mb patch gelmedi ki hiç steam bozulmuş baştan indirmiş dosyaları dota2nın oluyor öyle arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 0ne said: steam arka planda bitcoin mining yapsa varya, adamlar millet anlayana kadar 1 ayda şirketi ikiye katlıcak bitcoin kazar. interesting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=IAtPTkzdhYY ahahahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caemaisa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Oyun değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 hehe kendi kaşınmış ama. bu arada o gizlice crypto mining olayını daha bitcoin patlamadan önce bi esl admini yapmıştı. Esl anti-cheat programlarının içine saklamış, sonra ortaya çıkınca denemek için yaptım demişti :S. Valve'ın öyle bir şey yapması altın yumurtlayan tavuğu kesmek olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 windows arkaplanda mining yapsa var yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 windows yapıyor zaten ama nsa için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bu heriflerin getireceği 1v1 mm bu kadar olur işte 1v1 dediğin aynı herolarla olur ben seçtim wr herif seçti snip lol ne 1v1 rank var ne bişi zaten 7 dk sonra otomatikmen bitti herif yenmiş sayıldı herifi 1 kere kestim, üstüne lh de 2 kat fark attım ama herif kazandı... ya herifler her şeyi batırmayı beceriyor para kazanmak dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 yahu bi sakin daha bugün geldi 1v1 practice diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar