barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 http://img.picturequotes.com/2/5/4447/we-rise-by-lifting-others-quote-1.jpg Evet arkadaşlar. 0ne'ın gene bir kız konusuna summonlanıp, ciddi cevaplarala ama çaktırmadan yürüme sevdası sonrası aklıma geldi. Biz neden bir hayır işeyip, bu kardeşimize bir kız ayarlamıyoruz. Ortam rahatlar. İnsanlar ona laf atmayacağı için de o da rahatlar. İçindeki zehiri akıtması lazım. Sonrasında düzeleceğini düşünüyorum. Tek başımıza bu zorlu görevde wipe üstüne wipe yemeyelim. Hazırlanalım ve başarıyla görevi teslim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 bu quest için gerçekten yürek yemiş arkadaşlar lazım, arkasında aç açık kalacak kimsenin olmaması lazım, gözünü kapatıp gerektiği yerde canını ortaya koyabilecek adamlar lazım. bunlara hazırlıklı değilim ben diyorsanız başlamadan geri dönün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 yada neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 ayıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 kelin ilaci olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 koca koca adamlar nasıl bazen başarıyorsunuz bu kadar aptal olmayı hakikaten anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 ne alaka lan. gayet iyi bir niyetle açtım. sonrasında da bana ayarlayabilirsiniz yani hayır demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 aptal saptal işler yapmayın ya kıza yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Sen önce kendine sevgili yap barbuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 :( http://img.picturequotes.com/2/5/4447/we-rise-by-lifting-others-quote-1.jpg bu resmi boşa koymadım. anlamı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 healer lazım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 şu konu silinsin yoksa troll mesaj atan tüm arkadaşların tüm sülalesine çakayım diyorum derdi olan varsa öm ile bana ulassın ama bu sekilde millete yaranmak yada ego tatmini yapmak için hele hele internet üzerinden bunları yaparak kendilerini bi bok sanmak için burdakilerin yasının bence gayet yüksek oldugunu düsünüyorum. ha zeka yaşım geri kalmıs bro diyosan, o da kişinin kendi beyinsel bozukluğudur, bi an önce bi nöroloğa gözükmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Catze said: koca koca adamlar nasıl bazen başarıyorsunuz bu kadar aptal olmayı hakikaten anlamıyorum. çünkü insanlar gerizekalı mal bi embesil olunca yardım bile edemiyosun, sadece izliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 o değilde disraptor un glimpse i kendi adamına nası atıon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 one. ne biçim adamsın sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 >OP seviyorsan git konuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar