neutrino Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 http://www.theyoungfolks.com/wp-content/uploads/2014/03/enemy-poster1.jpg http://www.youtube.com/watch?v=FJuaAWrgoUY http://www.imdb.com/title/tt2316411/?ref_=nv_sr_1 Bu tarzı sevdiğimden midir bilmiyorum ama çok çok başarılı bir film olmuş. Görüntü yönetmeni çok iyi iş çıkarmış. Mutlaka seyredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 oo güzele benziyo bi dal izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Filmi seyrettikten sonra okumak için; ağır spoiler önce seyret sonra oku bak tüm zevki kaçabilir sdf http://blog.radikal.com.tr/sinema-film-kritikleri/enemy-aciklama-ve-analiz-61603 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 bi kaç gün önce izledim ben de, bayağı iyiydi. zaten "chaos is order but undeciphered" diye başlayınca mind fuck hedesi için bir hazırlandım ettim ama yine de bittikten sonra bi kaç şey okumam gerekti ne olduğunu anlamak için. jeyk cilinhol da prisoners'tan sonra yine iyi iş çıkarmış. hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 onnumara5yıldız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Ben cok net begenmedim filmi. Temposu inanilmaz dusuk ve gerilim yaratmayi basaramiyor kanimca bu yuzden. Goruntu yonetmeni ve sahneler ne kadar guzelse de senaryo ve filmin temposu o kadar rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 bi mok anlamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 neutrinonun yazıyı okuyunca film boyunca hiç bişi anlamadığımı anladım :D neyse filmi izlemeden direk onu okusaydım da olurmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 bu konuyu ilk işleyen film bu değil ama yeniyetme poserlarımız ve hipsterlarımız fena halde sahiplenmiş haldeler filmi, insan içinde kötüleyemiyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 ooo doppelganger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 neutrino said: Filmi seyrettikten sonra okumak için; ağır spoiler önce seyret sonra oku bak tüm zevki kaçabilir sdf http://blog.radikal.com.tr/sinema-film-kritikleri/enemy-aciklama-ve-analiz-61603 lan bu kadar incelemiştir başkası, güzel yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 takdir edilesi bir sembolizm var. adeta beyin jimnastigi. photography 10/10, basli basina atmosfer yaratmis. doppelganger gerilimi ile sadakat/ihanet duzen/seks artik karakter hangi ikilemi yasiyorsa onun alegorisi arasinda fazla gidip geliyor. ama sadece birine yetecek yer var. sanki bir yarim saat daha uzun olsaymis tam olacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 beğendim ben. lan sanki filmin başlarında bu ders verirken elinde yüzük gördüm ben ya. ya da film beni de tribe soktu sdfs. hatta hmm adam evliymiş dedim. fakat başlara bakıyorum yüzük müzük yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Su radikal aciklamasindan sonra film muhtesem oldu.. Izledim ha? Kaldim sonra okuyunca o kadar guzel oldu ki film.. Torontodaki orumcek heykeline yuklenen manayi falan filmle bagdastirabilen dunyada kac kisi vardir acaba? Yonetmen aciklamasa ana detayi cok zor cozulurmus film.. Cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 en sondaki örümcekten acayip korktum ya hiç beklemiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 film tam 90 dakika mı yoksa 86 dakika mı. saçma sapan biyerde tak diye bitti ending credits felan çıkmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 yok mu online kimse bu filmi izlemiş. öyle cins biyerde mi bitiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 örümceği gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 izlemeyen bakmasın gördüm banyoda kocaman. bitti orda. 250 mb ufakmış diye indirdim ondan emin olamadım bitti mi dosya mı eksik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ok orda bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar