Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Depresyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Istari said: son 2-3 senedir, asosyal olmaktan büyük keyif alıyorum. hatta, sosyal olmak zorunda kaldığım durumlarda yoğun bir şekilde yalnız olma özlemi çekiyorum. çevremdeki insan sohbetleri bana çok boş geliyor. hatta bana karşı ilgi gösteren kızlara bile bu yüzden soğuk davranıyorum. diyelim sevgili olduk, sonra ne olacak? gün boyu mesajlaşıcaz, ben mesaj atmazsam o bana trip atıcak, beraber bir yerlere gidip mutlu oluyormuşuz gibi yapıcaz, ya da en kötüsü beraber çektirdiğimiz berbat fotoları o facebook hesabında paylaşıp millete nispet yapacak (kıyamet senaryosu :?). belki belli bir aşamadan sonra sarılıp öpüşeceğiz. e yani bunlar için bu kadar uğraş bana gereksiz geliyor. ayrıca ilişki olayı, biraz da sorumluk meselesi. ben hayatımda benimkiler dışında kimsenin derdini, sorununu, arkadaşlarını, istemiyorum. neyse, konuyu kızlar odak noktasında toplamıyım, anlatmak istediğim şey başka. ben yalnız olmaktan mutluyum, bunda anormal bir durum var mı? sırf sosyal olmak adına, sevmediğim, samimiyetsiz ortamlar da mı bulunmam lazım? şu noktayı daha iyi açıklayayım; insanlarla ilişki kurmayı sevmiyorum derken, insanlarla ilişki kuramıyorum demiyorum, insan görünce kaçan birisi değilim. dışarıdan bakan birisi için gayet normal gözüküyorumdur. ayrıca benden daha bilgili, bilgisine saygı duyduğum kişilerle de konuşmaktan keyif alırım. ama içi boş konuşmalardan hoşlanmıyorum. ''insanlar çok aptal, bense çok zekiyim'' tonun da şeyler değil yazdıklarım. ''sen çok mu mükemmelsin'' derseniz, değilim tabi ki hatta en çok kendimden sıkılıyorum. neyse, çok uzattım. aslında yazıya başlarken kısa bir şeyler yazmak hedefindeydim, ama böyle oldu işte. oradan bakınca durumum nasıl gözüküyor? dileyen trolleyebilir. benim için mahsuru yok. kendimi sıkıcı buluyorum demişsin, sanırım o yüzden kızlardan uzak duruyorsun, sıkıcı olduğunu görsünler istemiyorsun. insanların seni gözünde idealleştirmesi hoşuna gidiyor yalnız olmaktan mutlu olmak kötü bir şey değil, ama sosyal ortamlarda yalnız olmayı dilemek de iyi bir şey değil. çevremdeki muhabbetler sarmıyor diyorsan bir şekilde kafa dengi, eğlenceli insanlar bulmaya çalış. bu adım seni biraz zorlayabilir çünkü genel olarak insanlar baya sıkıcı sdf. bu anormal bişey mi, acaba bende bi sorun mu var gibi düşünceler varsa kafanda, demek ki evet bi sorunun var. belki bu belki başka bişey. belki psikoloğa gitmeyi falan deneyebilirsin. yani hayatını çok etkilemiyorsa bence kafaya takılacak bir şey yok anlattıklarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 http://www.nasa.gov/sites/default/files/styles/946xvariable_height/public/20130722_annotated_earth-moon_from_saturn_1920x1080.jpg?itok=DIJv2DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Esh said: Imternet bagimliligi yuzunden boylesin. Ve hayir insanlardan daha zeki falan da degilsin, sana oyle geliyo. Bunun nedeni de insanlarla daha az konusman ve daha az fikir beyan etmen. Hepimiz gectik bu surecten, bitiyo bi sure sonra Bu aslında konuda ki en yardımcı olacak mesaj sanırım. Bunu açsana biraz esh? İnsanların bu popüler kültür çerçevesindeki diyaloglardan nasıl sıkılmayabiliyorsunuz mesela? Yani ben sosyal ortamda masadakilerin hepsinin tek tek çekin yapıp birbirini likelemasını beklerken, bende yapsam hoşuma mı gidicek? Ben sevmiyorum abi popüler kültürü, çevrende ki herkes aynı şeyi yaparken ondan hoşlanmamak liseli ergen gibi görünüyor ama bence esas saçmalık olan bütün insanların aynı şeyi yapması. Ben daha çok konuşursam ortamda o ortamın iğrençliğini nasıl düzelticek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 testi varmis burda http://funtestiq.com/personality/personalitytest39.shtml 30 cikti skorum, extrovert oluyormusum afferim bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 senin ki para var huzur var çıkması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Your score on this Introvert/Extrovert test is 20, which means that you are more on the balancing point between Introvert and Extrovert tendencies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 aman lutfen beni ciddiye al gülüp geçme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Esh said: Imternet bagimliligi yuzunden boylesin. Ve hayir insanlardan daha zeki falan da degilsin, sana oyle geliyo. Bunun nedeni de insanlarla daha az konusman ve daha az fikir beyan etmen. Hepimiz gectik bu surecten, bitiyo bi sure sonra Ben daha zekiyim benim ki ondan valla. Bi de kimse gel bodruma karı kız alemlere akalım demiyor o yüzden biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Madcat said: Esh said: Imternet bagimliligi yuzunden boylesin. Ve hayir insanlardan daha zeki falan da degilsin, sana oyle geliyo. Bunun nedeni de insanlarla daha az konusman ve daha az fikir beyan etmen. Hepimiz gectik bu surecten, bitiyo bi sure sonra Bu aslında konuda ki en yardımcı olacak mesaj sanırım. Bunu açsana biraz esh? İnsanların bu popüler kültür çerçevesindeki diyaloglardan nasıl sıkılmayabiliyorsunuz mesela? Yani ben sosyal ortamda masadakilerin hepsinin tek tek çekin yapıp birbirini likelemasını beklerken, bende yapsam hoşuma mı gidicek? Ben sevmiyorum abi popüler kültürü, çevrende ki herkes aynı şeyi yaparken ondan hoşlanmamak liseli ergen gibi görünüyor ama bence esas saçmalık olan bütün insanların aynı şeyi yapması. Ben daha çok konuşursam ortamda o ortamın iğrençliğini nasıl düzelticek? sallamayınca sıkılmıyorsun. mesela ben feyzuk twitter cart curt kullanmıyorum kaç senedir. arkadaşlarım arasında da var böyle çek in ciler bilmem ne. her defasında lan ne işsisiniz amk diyip geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 abawww patidekiler buyudude ergen pi$pi$liyolar. deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 yani ya$lanmi$iz muntazaman sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Madcat said: Esh said: Imternet bagimliligi yuzunden boylesin. Ve hayir insanlardan daha zeki falan da degilsin, sana oyle geliyo. Bunun nedeni de insanlarla daha az konusman ve daha az fikir beyan etmen. Hepimiz gectik bu surecten, bitiyo bi sure sonra Bu aslında konuda ki en yardımcı olacak mesaj sanırım. Bunu açsana biraz esh? İnsanların bu popüler kültür çerçevesindeki diyaloglardan nasıl sıkılmayabiliyorsunuz mesela? Yani ben sosyal ortamda masadakilerin hepsinin tek tek çekin yapıp birbirini likelemasını beklerken, bende yapsam hoşuma mı gidicek? Ben sevmiyorum abi popüler kültürü, çevrende ki herkes aynı şeyi yaparken ondan hoşlanmamak liseli ergen gibi görünüyor ama bence esas saçmalık olan bütün insanların aynı şeyi yapması. Ben daha çok konuşursam ortamda o ortamın iğrençliğini nasıl düzelticek? Sallamama yerine direk atar yap, acikca asagila, gerekirse kufret. Popkulture bagli bir kitle her zaman korkak barisi yapar, acima. Rahatlarsin ve degerin artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Madcatin tüm çevresi hatunmuş gençler bence iyi davranın ;) Değilse; pipisiz misiniz lan?! Bu ne karılar gibi dudak büzüp fotoda çekinin bari diye atar yapabilirsin. Ya da hepten çevreni değiş biraz daha yaşı büyüklerle takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 wastyrx said: Değilse; değil amk sdfnds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Esh said: Imternet bagimliligi yuzunden boylesin. Ve hayir insanlardan daha zeki falan da degilsin, sana oyle geliyo. Bunun nedeni de insanlarla daha az konusman ve daha az fikir beyan etmen. Hepimiz gectik bu surecten, bitiyo bi sure sonra ben daha zekiyim diye bir şey yazmadım ki. madcat da durumu güzel özetlemiş. günümüzün popüler kültür muahbbetini çekemiyorum, dandik yerli diziler, yok acun'un aptal yarışmaları, yok kıvanç, renk faşizminden ibaret futbol muhabbetleri; (düşünün adamların konuşabilecekleri tek konuları futbol ama futboldan da anlamıyorlar.) yediği içtiğine kadar paylaşan, hayatında kitaplarından 2 satır okumadığı yazarlardan aforizma paylaşıp duran aptal twitter kullanıcılarına, sokakta görse yüzüne bakmaycağı insanları facede ekleyip, ''like''lıyanlar. kısaca hayatını ilgi çekme, alacağı like sayısı üzerine kuran insanlara, günümüz sosyal medyaa gençliğne tahammüle edemiyorum. ben, bu insanlardan daha mı zekiyim, bilmiyorum ama fikri olgun luk olarak daha üstün olduğuma eminim. ayrıca internet bağımlısı filan değilim. sosyal paylaşım sitelerinin hiçbirine üye değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 neyse beyler, arada bol liseli yaftalamasına maruz kalıp, dalga geçilsem de:) işe yarar tavsiyeler de aldım. şu introvert mevzunu öğrenmem bile bir aydınlatma yaşattı bana.(testi yaptım %85 çıktı) durumun bilimsel adını öğrenmiş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Ben paranoid sizofreni teshisi koydum arkadasa Ne meraklinisiz hastaliginiz olmasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 introvert hastalık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Istari said: kısaca hayatını ilgi çekme, alacağı like sayısı üzerine kuran insanlara, günümüz sosyal medyaa gençliğne tahammüle edemiyorum. Bunu kolaylıkla internet bağımlılığına bağlayabiliriz. İnsanların hayatları evlerine geldiklerinde herhangi bir hobileri olmadığı için tek yaptıkları şey sosyal medya sitelerinde gezip, feysten bütün gün konuştuğu arkadaşlarıyla biraz daha konuşup, alış-veriş/oyun sitelerine bakıp repeat etmekten ibaret. Dolayısıyla buluşup görüşüldüğünde konuşulacak konu kalmıyor. 2 Saat önce şeyi paylaştığımı gördün mü, zaytung haberini okudun mu, ekşide/incide tespit yapmış kesin bakmalısın, ahmet beni retwit etmiş aynı twit 10 kişi tarafından favlanmışa dönüyor. Yok çünkü kardeşim insanların hayatlarında başka bir heyecan. Retweet almak onlar için mutluluk, fotoğrafının likelanması hayat memat meselesi. Tersi durumunda ise mutsuz, ağlayıp zırlayan, ben çok yalnızım beni kimse sevmiyor durumu oluşuyor. Bu tip insanlar işte o bizim introvert extrovert dalgalarına giriyor. Bende bu başlıktan öğrendim içekapanıklığın belirtilerini ve sebeplerini. Ne mutluyum dedim yani şuan, extroları genelleyip yalnız kalmaktan korktukları için bu halde olmalarının nedenini öğrendim. En ilginç gelen şey ise çok iyi sezgi yetenekleri olmasıymış introların. Kendimde bulduğum en değişik özelliğim o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 adeta bir rıdvan dilmenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 yaşamak ergen otuzbiri gibidir. 2 saat önce yapmışsındır ve yine yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Bi dakka şimdi büyüyünce devamını getirmiyor muyduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 hepiniz oradaydiniz be http://forum.paticik.com/read.php?13,5636184,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar