Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ibretlik bir trajik hikaye


Zyrobod

Öne çıkan mesajlar

sayın bayanlar ve baylar. özellikle bayanlara sesleniyorum: trajik bir hikayeyle karşı karşıyasınız. saçlarınızı diken diken edecek ve tabi erkeklerin de kulak memelerini yakacak cinsten bir hikaye bu. teması var mı bu hikayenin ? hayır bir teması yok. konusu var mı peki ? az çok var gibi sanki. zaten konu olmalı ki hikayemiz devam edebilsin şuradan buradan, edelim güzel kelam.

evet, ağlayan bir kadın görüyorum. çömelmiş ve ağlıyor. sokakta, bir beton direğin yanında. ellerini ovuşturuyor. yavaş yavaş. şimdi hızlandı biraz. ah, söylemeyi unuttum, yağmur da yağıyor sayın okur. şimdi, kadının ellerinden akan mavi bir boya. evet. ellerinden okyanus akıyor sanki. yağmur alıp götürüyor maviyi. şimdi elleri tertemiz güzel yüzlü dişinin.

çok kısa bir ara veriyorum hikayeye. yoruldum...........................tamam, devam edebiliriz.

gelen geçen bakıyor kafasını eğerek kadına. kameramızı geriye doğru çekiyoruz. şimdi beton direğin bulunduğu sokak tamamen görünüyor. şimdi daha iyi görebiliriz kadına yaklaşan adamı. evet, bir adam. siyah eldivenleri var. sağ elinde beyaz bir bidon tutuyor. sol elinde gök kuşağı renklerinden bir şemsiye. kadının yanına geldiğinde bidonu yere bırakıyor. şemsiyesini kapatıyor, direğe dayıyor. bidonun kapağını açıp havaya kaldırıyor. bidonu....bidonu....ağzına dayıyor. biraz bekleyelim burada. bu fotoğrafı iyi canlandırın zihninizde.

kadın neler yaptı bu arada diye soranınız var mı ? olsa da olmasa da söyleyeyim: kadın hep olduğu yerdeydi. en sonunda taştan bir cisme dönüştü.

-son-

zyrobod'tan sevgiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...