BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 dark archon basıp yolluyormuş ali baba
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 GERGE said: tutar mı aslında bunu veganlara danışman lazım. böyle bir yerin eksikliğini hissediyor musunuz diye? sonuçta niche bi iş. insanların %90'ı sevmeyecektir fikri. tutmaz vs diyecektir. seni ilgilendiren o %10. bul bi sürü vegan sor.
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 veganlar fakir gelmezler en fazla çiköfte yiyorlar lan paraları yetse zaten kaliteli et yerler.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Şu sıralar vegan'cılar artışta, tutabilir bence :)
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 bu adamı işe al http://youtu.be/vuvSHPEo9nY
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 6 sene Arnavutköy'de bir ajansta çalıştım. Öğlenlerin çoğunu Çelebi'ye ait 20m2 lokantada geçirdim. Böyle musakka hayatımda yemedim. Hala aklımdadır.. Vay be.. şu saatte canım çekti..
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 vegan restoran açarsan patlar orası elinde patlar
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 forgiver said: http://1.bp.blogspot.com/_tiOnSutfOG4/TBdfFtYt1WI/AAAAAAAAAAc/jVMJYypC8ak/s1600/St+Maxim's+-+Stone+Grill.jpg ahanda şundan açın tutarsa ben de düşünüyorum eti şunun üzerinde kendin pişirriyorsun http://davidsonnews.net/foodanddining/files/2012/10/102612HotStone.jpg abi o et pisesiye kadar pattisler sogumuyor mu? sogumamis mantar olmus dsjhfgdksjgfdlsj
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 asdasda pişene kadar bunla idare edin kafası hfghdh
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 atıver taşın üstüne patatesi soguduysa BİRAZ MANTIK YA
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Et fondu suxor baya ustub basin kokuyo
nuki Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 GERGE said: Vegan lokanta var mi Istanbul'da bildiginiz. Varsa gidip bir bakayim. Eger yoksa ama iyi kotu tutar bence. Oyle bodos dalmiyoruz yani, lokantaci cevre genis cok. Taksim'de biri iki yer var. Burada liste var zaten ama Vegan değil vejeteryan buradakiler. http://www.milliyet.com.tr/istanbul-daki-en-iyi-10-vejeteryan-lezzet-1762559/
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Lyv said: forgiver said: http://1.bp.blogspot.com/_tiOnSutfOG4/TBdfFtYt1WI/AAAAAAAAAAc/jVMJYypC8ak/s1600/St+Maxim's+-+Stone+Grill.jpg ahanda şundan açın tutarsa ben de düşünüyorum eti şunun üzerinde kendin pişirriyorsun http://davidsonnews.net/foodanddining/files/2012/10/102612HotStone.jpg abi o et pisesiye kadar pattisler sogumuyor mu? sogumamis mantar olmus dsjhfgdksjgfdlsj bu taş eğer içerisinde radyoaktivite barındırıyorsa bilinçli müşteri bu taşta pişen eti yemez. dediğim gibi konsept belirle kendine öncelikle.konseptten kasıt -nasıl bir restaurant? -nasıl bir yemek sunumu? -nasıl pişireceksin?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Onların hepsi belli, vegan kafe işte. Tam teşkül lokanta değil, kafe tarzı daha çok. Şarap olacak, kahve olacak, tatlılar ve yemekler olacak. Vegan zaten, ne pişeceği ve nasıl pişeceği belli yani.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 120 m^2 çok küçük değil mi restoran için? Kafe deseniz tamam da... Edit: sonraki sayfalarda daha kafeye yakın bir şey olduğu söylenmiş tamam.
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ali baba köfteci, adem baba balıkçı. arnavutköyde hızla yayılan adem baba. ali baba senelerdir aynı yerde aynı köfteyi yapıyor (köfte baya iyi) adem babada muhteşem tazelikte balıklar olmasına rağmen bir sürü boktan rakı balık mekanı var ama hepsi sahilde. içerilere bi yere oturmak arnavutköy ruhuna aykırı aslen, o bakımdan açılacak yerin klasik arnavutköy mekanı olmaması elzem. ama yani farklılaşalım derken vegan restoranı yapmak da pek akıl karı diil. Bilemedim. Mantıcı açın mesela. Mekan önemsiz mantıcılar için, aşçı teyzenin elinin lezzetine bakar.
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 acik acik soyluyorum, vegan kafe olmazsa gelmem.
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 6 ay dayanmaz sahibinden'de ilanı görürüz arnavutköy'de kiralık tükkan
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 zaidral said: acik acik soyluyorum, vegan kafe olmazsa gelmem. Ocak dışısın
Fin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 hazal ana acin ahah boun hipsterlari gelsin
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Emaleth said: ali baba köfteci, adem baba balıkçı. arnavutköyde hızla yayılan adem baba. ali baba senelerdir aynı yerde aynı köfteyi yapıyor (köfte baya iyi) adem babada muhteşem tazelikte balıklar olmasına rağmen bir sürü boktan rakı balık mekanı var ama hepsi sahilde. içerilere bi yere oturmak arnavutköy ruhuna aykırı aslen, o bakımdan açılacak yerin klasik arnavutköy mekanı olmaması elzem. ama yani farklılaşalım derken vegan restoranı yapmak da pek akıl karı diil. Bilemedim. Mantıcı açın mesela. Mekan önemsiz mantıcılar için, aşçı teyzenin elinin lezzetine bakar. Biz yeşilkoy'de buraya gideriz senelerdir. http://www.sefomanti.com.tr/ Her daim iş yapıyor.
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ya madem sagi solu alkollu etli lokanta ..yardirin iskenbeciye o zaman.. vegan megan..yapin yanina da kurufasulye pilav..
Öne çıkan mesajlar