BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 dark archon basıp yolluyormuş ali baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 o restoran tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 GERGE said: tutar mı aslında bunu veganlara danışman lazım. böyle bir yerin eksikliğini hissediyor musunuz diye? sonuçta niche bi iş. insanların %90'ı sevmeyecektir fikri. tutmaz vs diyecektir. seni ilgilendiren o %10. bul bi sürü vegan sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 veganlar fakir gelmezler en fazla çiköfte yiyorlar lan paraları yetse zaten kaliteli et yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Şu sıralar vegan'cılar artışta, tutabilir bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 bu adamı işe al http://youtu.be/vuvSHPEo9nY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 6 sene Arnavutköy'de bir ajansta çalıştım. Öğlenlerin çoğunu Çelebi'ye ait 20m2 lokantada geçirdim. Böyle musakka hayatımda yemedim. Hala aklımdadır.. Vay be.. şu saatte canım çekti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 vegan restoran açarsan patlar orası elinde patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 forgiver said: http://1.bp.blogspot.com/_tiOnSutfOG4/TBdfFtYt1WI/AAAAAAAAAAc/jVMJYypC8ak/s1600/St+Maxim's+-+Stone+Grill.jpg ahanda şundan açın tutarsa ben de düşünüyorum eti şunun üzerinde kendin pişirriyorsun http://davidsonnews.net/foodanddining/files/2012/10/102612HotStone.jpg abi o et pisesiye kadar pattisler sogumuyor mu? sogumamis mantar olmus dsjhfgdksjgfdlsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 asdasda pişene kadar bunla idare edin kafası hfghdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 atıver taşın üstüne patatesi soguduysa BİRAZ MANTIK YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Et fondu suxor baya ustub basin kokuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 GERGE said: Vegan lokanta var mi Istanbul'da bildiginiz. Varsa gidip bir bakayim. Eger yoksa ama iyi kotu tutar bence. Oyle bodos dalmiyoruz yani, lokantaci cevre genis cok. Taksim'de biri iki yer var. Burada liste var zaten ama Vegan değil vejeteryan buradakiler. http://www.milliyet.com.tr/istanbul-daki-en-iyi-10-vejeteryan-lezzet-1762559/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Lyv said: forgiver said: http://1.bp.blogspot.com/_tiOnSutfOG4/TBdfFtYt1WI/AAAAAAAAAAc/jVMJYypC8ak/s1600/St+Maxim's+-+Stone+Grill.jpg ahanda şundan açın tutarsa ben de düşünüyorum eti şunun üzerinde kendin pişirriyorsun http://davidsonnews.net/foodanddining/files/2012/10/102612HotStone.jpg abi o et pisesiye kadar pattisler sogumuyor mu? sogumamis mantar olmus dsjhfgdksjgfdlsj bu taş eğer içerisinde radyoaktivite barındırıyorsa bilinçli müşteri bu taşta pişen eti yemez. dediğim gibi konsept belirle kendine öncelikle.konseptten kasıt -nasıl bir restaurant? -nasıl bir yemek sunumu? -nasıl pişireceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Onların hepsi belli, vegan kafe işte. Tam teşkül lokanta değil, kafe tarzı daha çok. Şarap olacak, kahve olacak, tatlılar ve yemekler olacak. Vegan zaten, ne pişeceği ve nasıl pişeceği belli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 thrift shop dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 120 m^2 çok küçük değil mi restoran için? Kafe deseniz tamam da... Edit: sonraki sayfalarda daha kafeye yakın bir şey olduğu söylenmiş tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ali baba köfteci, adem baba balıkçı. arnavutköyde hızla yayılan adem baba. ali baba senelerdir aynı yerde aynı köfteyi yapıyor (köfte baya iyi) adem babada muhteşem tazelikte balıklar olmasına rağmen bir sürü boktan rakı balık mekanı var ama hepsi sahilde. içerilere bi yere oturmak arnavutköy ruhuna aykırı aslen, o bakımdan açılacak yerin klasik arnavutköy mekanı olmaması elzem. ama yani farklılaşalım derken vegan restoranı yapmak da pek akıl karı diil. Bilemedim. Mantıcı açın mesela. Mekan önemsiz mantıcılar için, aşçı teyzenin elinin lezzetine bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 acik acik soyluyorum, vegan kafe olmazsa gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 6 ay dayanmaz sahibinden'de ilanı görürüz arnavutköy'de kiralık tükkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 zaidral said: acik acik soyluyorum, vegan kafe olmazsa gelmem. Ocak dışısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 hazal ana acin ahah boun hipsterlari gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Emaleth said: ali baba köfteci, adem baba balıkçı. arnavutköyde hızla yayılan adem baba. ali baba senelerdir aynı yerde aynı köfteyi yapıyor (köfte baya iyi) adem babada muhteşem tazelikte balıklar olmasına rağmen bir sürü boktan rakı balık mekanı var ama hepsi sahilde. içerilere bi yere oturmak arnavutköy ruhuna aykırı aslen, o bakımdan açılacak yerin klasik arnavutköy mekanı olmaması elzem. ama yani farklılaşalım derken vegan restoranı yapmak da pek akıl karı diil. Bilemedim. Mantıcı açın mesela. Mekan önemsiz mantıcılar için, aşçı teyzenin elinin lezzetine bakar. Biz yeşilkoy'de buraya gideriz senelerdir. http://www.sefomanti.com.tr/ Her daim iş yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ya madem sagi solu alkollu etli lokanta ..yardirin iskenbeciye o zaman.. vegan megan..yapin yanina da kurufasulye pilav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 mantici tutar her turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar