Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Kuruyemişi benden alırsın, Mısır Çarşısı girişinde dükkan, vakum da yaparız, ileride belirli hacmi geçersen nakliyeyi bile üstlenebiliriz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 http://www.ohannesburger.com/ franchise alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 et satcaksanız ayarlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 abi zaten vejeteryan yap bari vegan iyice kısıtlanmış oluyor. illa enteresan bişiler yapacaksan otobur restaurant&brasserie yapın ismini de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 http://www.shakeshack.com/ ac Izmir'de sikinti yasiyorum eksikligiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 shakeshack kadar saçma yer de az. mc hamburgerini 3 katı fiyata satıyorlar lel. adamı çağırıp soruyoruz "bu ekmek ne ya mc ekmeği aynen" diye, "abd den özel geliyör" die bidi bidi edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Ben ekmegin arasindakini seviyorum sahsen. Ekmek okadar dikkatimi cekmedi :) Etinin tadi guzel, sebzeler de tazeydi ben yerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 KuddusiMavra said: Doğal gıda(sebze , et, yumurta , vs kastettiğim) fikrine sıcak bakarsan yardımcı oluruz. eti nerden alıyonuz çeto depodan gönderelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 http://swallowdaily.com/wp-content/uploads/2014/01/alien-races-vegans-16007-1295984373-38.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 fizban said: GERGE said: Sahilde degil, icerde meydan gibi bir yer var, spor klubu, klise, okul filan yanyana. Orada. Limana 100-200m sanirim.orada ali baba dışında restoran tutmaz. iyi yemek nerde olursa olsun müşterisi gelir. Tabi böyle hazır dükkan var lokanta açalım mantığıyla iyi yemek olacağını hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 et olursa öğle yemeklerine gelirim ben, indirime karşılık plazalarda bedava reklamını yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 işte belki adam sizin gelmenizi istemiyor? neden anlamak istemiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Vegan lokanta var mi Istanbul'da bildiginiz. Varsa gidip bir bakayim. Eger yoksa ama iyi kotu tutar bence. Oyle bodos dalmiyoruz yani, lokantaci cevre genis cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 şarap cafe aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 elit mekan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ama frp de oynansın mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 forgiver said: KuddusiMavra said: Doğal gıda(sebze , et, yumurta , vs kastettiğim) fikrine sıcak bakarsan yardımcı oluruz. eti nerden alıyonuz çeto depodan gönderelim Nazilli'den geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 eldar said: fizban said: GERGE said: Sahilde degil, icerde meydan gibi bir yer var, spor klubu, klise, okul filan yanyana. Orada. Limana 100-200m sanirim.orada ali baba dışında restoran tutmaz. iyi yemek nerde olursa olsun müşterisi gelir. Tabi böyle hazır dükkan var lokanta açalım mantığıyla iyi yemek olacağını hiç sanmıyorum. (tu)tamamına katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Her ogunun yaninda bir de B12 hapi versek nasil olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ali baba oradaki her restoranı bir şekilde bitiriyor, satın alıyor, caydırıyor vs. o yüzden orada ali baba dışında yer tutmaz. iyi yemekle vs alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 GERGE said: Arnavutkoy'de 120m2 yerimiz var, kira degil. Lokanta tarzi birseye uygun, giris kat dukkan tarzinda. Ust katinda da kardesimin evi var zaten. Kilisenin yaninda, karsisinda otopark var hemen, semtin park sorunundan etkilenmiyor. Ne yapalim diye oturduk, dusunduk. Kafveci/Vegan lokanta olsun diyoruz. Tutar mi sizce? Baska fikirler var mi? arnavutköy'de çok köpek var. ÖLDÜRTMEYECEĞİN biyerlere aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 fizban said: ali baba oradaki her restoranı bir şekilde bitiriyor, satın alıyor, caydırıyor vs. o yüzden orada ali baba dışında yer tutmaz. iyi yemekle vs alakası yok. dasfasf http://sinema-sinema.com/wp-content/uploads/2011/11/Entelk%C3%B6y-Efek%C3%B6ye-Kar%C5%9F%C4%B1-sinema.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Caydirma filan nasil olur bilmiyorum ama mumkun degil yani oyle bir sey yapmalari. Ne yapabilirler ki? En kotu acar telefonu onu caydiracak birine erisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 http://i.qkme.me/3rg4yt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 naptıklarını bilmiyorum valla, ama her başarılı restoran bi süre sonra ya ali baba oluyor ya kapanıyor arnavutköy merkezde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar