pontipati Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 selam patiler, yarın mangal yapcaz grupça, mangalların birine de ben bakcam. etleri falan yarın alcaz, tavuk şiş vs. de olcak bikaç çeşit. nedir püf noktalar, sos falan bi el atın plx :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 sana ne lazım sen mangal mı yakıcaksın etleri mi hazırlıcaksın hangi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 etleri kızlar hazırlıcak da varsa güzel sos falan tarifiniz ete de elimi sürerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 şarap varsa damlatırsın ete azcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 açılmışı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 pontipati said: etleri kızlar hazırlıcak da varsa güzel sos falan tarifiniz ete de elimi sürerim :D adres ver geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 vay karşiim yarın müsaitim etimi, sucuğumu alıp geliyorum. lan araçta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mangal kapaklı mangalsa (üstü kapanıp fırın gibi oluyorsa yani), ateşi mangalın bir tarafında hazırla, daha sonra özellikle kırmızı eti o tarafta mühürleyip ateş olmayan yere al ve üstünü kapat. Eti demir tavada mühürleyip fırına atmakla aynı muhabbet oluyor, yalnız hafif isli kokabilir. Sıralama sebze > tavuk > kırmızı et > köfte şeklinde. Köfteyi başta koyarsan yanar, bir şeye benzemez. Tavuğu sonda koyarsan pişmez hasta olursunuz. Tavukları pişirirken de, özellikle kanatta, dışı çıtır çıtır olur, çok güzel görünür ama içi pişmemiş olur genelde. Dışı iyice pişenleri ateşten biraz uzağa al orda pişmeye devam etsinler. Son bir not: işi iyi bilmiyorsanız (terbiye, ateş yüksekliği, et seçimi vs.) şiş olayına girmeyin. Lastik gibi eti çiğner durursunuz.ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 mangalda tavuk üstüne et pişmez cahil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 hepsi cahil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?25,6308675,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 issiz adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 deadwoll un sıralamasını bilmiyorum da ben öyle yapmıyorum.Et bütün et mi şiş mi ? En son da tavuğu koyun biraz uzun kalsın yoksa tavuğun dışı kömür olur içi pişmez. Et şişse sebzelerle birlikte koyun.Bi tarafı tamamen pişirip öbür tarafa geçme her taraf 2 3 kere ateşe baksın.Etin rengi kahverengiye dönmesin hiç bi yerde.Birazcık kızartabilirsin ama iki tarafı da kızartma sakın. Et bütünse o biraz farklı.Onu yazmaya üşendim ama tavada yapar gibi düşün. Tavukta beyaz et değilse.Üstünde deri falan varsa çok ısıda hemen kömürleşir deri.İçinin pişip pişmediğini ilk defa yapıyorsan hele anlayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 mangal şömine gibi, telle pişircez @vivavale yabancı istemiyo çocuklar ya :k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 tavuk şiş almayın hiç hem iyi pişmesi zor hem de ne kadar iyi yaparsan yap tadı çok güzel olmuyor onun yerine şişte sucuk yapsan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 pontipati said: mangal şömine gibi, telle pişircez @vivavale yabancı istemiyo çocuklar ya :k :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 bazıları kırmızı et yiyemiyomuş lol ondan tavuk olcak illa ki, şiş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 pontipati said: mangal şömine gibi, telle pişircez @vivavale yabancı istemiyo çocuklar ya :k nasil aninda satti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 aynen abi. çağırsanızda gelmem olm ünili bebelerle ne işim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Daha once pisirmediysen birak baskasi yapsin sen baska is yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Sucuğu da iyi seçmek lazım ya, çok yağlısını almamak lazım, hem ateşi öldürüyor hem ufacık kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ateşi iyi ve kıvamında yakmak önemli, yoksa ne yaparsan yap zaten pişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Seele said: pontipati said: mangal şömine gibi, telle pişircez @vivavale yabancı istemiyo çocuklar ya :k nasil aninda satti. ayıp ediyosunuz beys sizin yeriniz ayrı :D yoksa kızlar dedi utanırız biz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 kızlar utanıyor means Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 pontipati said: Seele said: pontipati said: mangal şömine gibi, telle pişircez @vivavale yabancı istemiyo çocuklar ya :k nasil aninda satti. ayıp ediyosunuz beys sizin yeriniz ayrı :D yoksa kızlar dedi utanırız biz diye vay karşiim. akşamına plan yaptınız mı sdşlkjdlkgkldf have fun panpa. yalnız fırsatları kaçırma gol at yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar