paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 https://www.change.org/tr/kampanyalar/chen-wu-please-shut-down-the-yulin-dog-meat-festival?just_signed=true Kampanya falan başlatmışlar işte durdurun yok çok güzel orası ayıp şiddet hep falan diye. Ben şeyi anlamıyorum hiç bir zaman ulan bok gibi şartlarda sadece sana köfte olsun diye dana yetiştirilir iken bir şey yok da köpeklere festival yapınca niye ouvv?? Veganlıktan değil de, bence yesinler abi. İnsanız, et yiyoruz. Ben tercih etmem dana varken. Adam tercih ediyorsa yesin. Sen Whopperları çatır çutur götürüyon da adam belki Dog-Whopper seviyor sana ne lan? Biri yazdıydı forumda "kedi-köpekleri sevip beslemek ama büyükbaş hayvanlara gelince sadece yiyecek gözü ile bakmak toplama kampından sadece güzel ve yakışıklıları ayırmak gibi bir şey" diye. Tam o kafa bana göre işte. Köpek besliyor arkadaşlarım, ben de sürekli onla beraberim. Çok severim keratayı ama yani Çin'de adamlar lezzetli buluyor ise buyrun yesin. Bunun hayvan hakkı ile bi alakası yok. Doğa'da Aslan canı istese tutup sırtlan yese sürüden "OLM BİZ CEYLAN YİYOZ NE SIRTLANI AQ" diye dışlamazlar herhalde. Ha aslan tercih etmez o ayrı. Belki de eder bilmiyorum ama örneği anladınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 bende insan eti seviyorum kedi-kopek gibi memeli hayvanlar sorun olmuyosa insanda sorun olmamali sindirmesi biraz zor proteini ama alisincs basit gelir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 incdarkness said: bende insan eti seviyorum kedi-kopek gibi memeli hayvanlar sorun olmuyosa insanda sorun olmamali sindirmesi biraz zor proteini ama alisincs basit gelir herhalde o bizim türün kendi geliştirdiği sosyal-toplum hayatına, etiğine, ve ahlakına aykırı olduğundan yapmıyorsun. yaparsan cezası falan olur psikolojik tedavi falan verirler herhalde bilemiyorum ama yine doğada köpekbalıkları ve penguenler yiyor diye biliyorum. ha zora kalınca insan insanı da yer hatta daha lezzetlidir glikozla alakalı birşeydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 kopek eti yemeleri degil sorun sadece her boku yiyorlar zaten fakirlikten. Ama hayvanlarin derilerini canli canli yuzdukleri oldurmeden kaynayan suyun icine attiklar videolar dolu internette. liveleakte falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 daha geçen gün attılar, adamlar parkta kedi asmış ağaçlara, canlı canlı derilerini yüzüyolardı orrospu çocukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 olm adamlar lezzetli diye yemiyo köpeği.fakirlikten ağzı bok kokuyo heriflerin ondan yiyo.köpek bitsin , bitbitlrtini yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 tadi da fena degil ama ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 evcil köpeğini çalıp yiyorlar orada yazdığı gibi, öyle bir fark var mesela. açlarsa yesinler de festivalini yapmak ayrı birşey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 komsusu acken kopek besleyen bizden degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 di mi bu kadar aç varken gidip çocuk yapıyorlar onu besliyorlar. al bi Çang-çing (34 M Gong-zong) onu besle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 adamlar en azından kesip yiyodur. perulular gibi önce süsleyip hangisi daha güzel diye hediyeli yarışma yapıp sonra hayvanları kızartıp yemek daha manyakça bence. http://www.viralnova.com/guinea-pig-festival/ gerçi bu köpek değil ama farketmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 dünya, çinli olcak zaten 10-15 yıla kalmadan. adamlar k*rtlerden beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Bana ikiyüzlü geliyor bu tepkiler. Burada bunu diyip sonra çiftlik tavuğu yiyor mesela hepsi. Hiç karanlık görmemiş, dolayısıyla hiç uyumamış be sebeple sürekli yemiş, hiç dolaşmamış, daha bikaç haftalıkken de semirip kesilmiş tavuklarla sorunu yok mesela. Daha bir çok örnek varken yok hayvansever bilmemne, ı-ıh inanmıyorum. Sadece mastüebasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 aslanla insanı bir tutmak ne olaki. et yemeyi savunacaksan daha düzgün bir argümanla savun bari. şimdi 1800 1700 lerde geçen amerikan filmlerini izlerken, köleliği savunmaya çalışan tipler varya kölelerine "canlı" gibi davranmayan. sinir oluyoruz onlara esas oğlan gelse de öldürse diyoruz heh işte sen şuan onlar gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 YEAA DANA YİYONUZ KÖPEĞE GELİNCE LAF EDİYONUZ diyen mallar geldimi okumadım topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 sostizm said: Bana ikiyüzlü geliyor bu tepkiler. Burada bunu diyip sonra çiftlik tavuğu yiyor mesela hepsi. Hiç karanlık görmemiş, dolayısıyla hiç uyumamış be sebeple sürekli yemiş, hiç dolaşmamış, daha bikaç haftalıkken de semirip kesilmiş tavuklarla sorunu yok mesela. Daha bir çok örnek varken yok hayvansever bilmemne, ı-ıh inanmıyorum. Sadece mastüebasyon. Şu. Ama köpekler evcil hayvan çok tatlılar .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 gelmiş asdhausdhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 isteyen istediğini yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 bingildak said: gelmiş asdhausdhas ghasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Kafir kalbi sokup yemek gibisi yok agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 içten içe op'a hak vermek istiyorum ama orçun bile mal ilan etmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar