E Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 düşünün ki bir aracılık işi sonucu böyle bir meblağ size ödendi. eviniz var, arsalarınız var, arabanız da var. işiniz gücünüz de idare eder durumda. arsalarınız inşaata müsait değil ama o seçeneği saymıyoruz o yüzden. bu yatırımı nasıl değerlendirirdiniz? btc? gbp/jpn 10 lot sell without stop loss? arsa? likit fon? nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Hepsini ankarada pavyonda karılarla yerim, KARI!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 mekan açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 E said: düşünün ki bir aracılık işi sonucu böyle bir meblağ size ödendi. eviniz var, arsalarınız var, arabanız da var. işiniz gücünüz de idare eder durumda. arsalarınız inşaata müsait değil ama o seçeneği saymıyoruz o yüzden. bu yatırımı nasıl değerlendirirdiniz? btc? gbp/jpn 10 lot sell without stop loss? arsa? likit fon? nedir? Ben sana çok güzel bir fikir verirdim de beni kızdırdın bin tane laf söyledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 iş makinası satın al kirala ambulans satın al kirala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 patiye sormazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 alırdım bi tüplü ferrari veya maserati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Fin said: iş makinası satın al kirala ambulans satın al kirala ambulans ı bilmiyorum da iş makinası çok sakat iş. düzenli iş bulman, iyi operatörünün olması lazım. yoksa yok hortumu patladı yok pleti attı öyle o kadar basit değil o iş. yıllardır bu işi yapan kişiler ancak adam gibi para kazanıyor. kamyon desen o da sakat, sürekli nakliye yapabileceğin bir yer bulman gerekiyor. zaten onu bulursan lease etsen de çıkıyor parası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 al bi ferrari , sıkılırsan kiralarsın mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 ne ferrarisi olm, manyak mısın. görgüsüz, sonradan görme, yeto aracı ferrari. eşşek gibi de karbon salıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 E said: Fin said: iş makinası satın al kirala ambulans satın al kirala ambulans ı bilmiyorum da iş makinası çok sakat iş. düzenli iş bulman, iyi operatörünün olması lazım. yoksa yok hortumu patladı yok pleti attı öyle o kadar basit değil o iş. yıllardır bu işi yapan kişiler ancak adam gibi para kazanıyor. kamyon desen o da sakat, sürekli nakliye yapabileceğin bir yer bulman gerekiyor. zaten onu bulursan lease etsen de çıkıyor parası. 260k ya alacagın makinada hortum falan olmaz 2-3 tane forklit alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 tesla model s alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 260k ya 2 tane jcb alabilirsin. onlarda da viskoz sıvı hortumları oluyor basınçlı çalışmada patlıyorlar hep. ama akıl karı değil. forklift dediğin şeyi de kiralamak çok sakat. çünkü inşaat firmaları kiralık araçlara bok muamelesi yapıyorlar izmirde. ayrıca forklift de en fena şey normal operatörler bile sürekli tekerlek eritiyor, paso değiştirmek zorunda kalıyorsun. iş makinesi fikri yaş yani. başında durman ilgilenmen lazım çok. öyle bir imkan yok benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 57.500 tane tantuni alırdım,bayada adam tutar bunları bütün insanlara dağıtırdım tantuni fest tarzı bişey olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 asucan.com'u satın alırdım, gelecek vaat ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 230tane fakir sevindiririm...bakınız 1. fakir olarak ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 promising bir projeden yatırım amaçlı daire al, bittiğinde satarsın paranı katlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Tekne olabilir. Oyle bir plani vardi bir arkadasin babasinin. Tekneyi alip kiralayacakti. Senede 1-2 haftada kendisi kullanacakti. 5-6 seneye verdigi parayi cikartiyor dediydi ama bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bingildak said: promising bir projeden yatırım amaçlı daire al, bittiğinde satarsın paranı katlarsın. bu dediğinden ziyade izmirde sıkışmış müteahhitler uygun fiyatla maliyetine yakın daire satıyorlar. öyle bir şeyler olabilir. bu güzel fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 para miktarı az gibi aslında ya hiç bilmediğin bi sektörse bulaşma ama inşaatta bok gibi para var sürekli bide ambulans sağlık işi falanda öyle sdf franchise oalyına gir bi tane zincirin 15-20% bi hisse alırsın 2-3 yılda amorti eder kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 ev al kiraya ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Beni 1 yıl idare et. O paranı 5'e katlarım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bi 4 coupe alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bankaya koy faiziyle yaşarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 aylık 1000tl gelmiyor faizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar