Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

230.000 tl ile yapılabilecek yatırım

E

Öne çıkan mesajlar

düşünün ki bir aracılık işi sonucu böyle bir meblağ size ödendi. eviniz var, arsalarınız var, arabanız da var. işiniz gücünüz de idare eder durumda. arsalarınız inşaata müsait değil ama o seçeneği saymıyoruz o yüzden.

bu yatırımı nasıl değerlendirirdiniz?
btc?
gbp/jpn 10 lot sell without stop loss?
arsa?
likit fon?
nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

E said:

düşünün ki bir aracılık işi sonucu böyle bir meblağ size ödendi. eviniz var, arsalarınız var, arabanız da var. işiniz gücünüz de idare eder durumda. arsalarınız inşaata müsait değil ama o seçeneği saymıyoruz o yüzden.

bu yatırımı nasıl değerlendirirdiniz?
btc?
gbp/jpn 10 lot sell without stop loss?
arsa?
likit fon?
nedir?

Ben sana çok güzel bir fikir verirdim de beni kızdırdın bin tane laf söyledin
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

iş makinası satın al kirala
ambulans satın al kirala

ambulans ı bilmiyorum da iş makinası çok sakat iş. düzenli iş bulman, iyi operatörünün olması lazım. yoksa yok hortumu patladı yok pleti attı öyle o kadar basit değil o iş. yıllardır bu işi yapan kişiler ancak adam gibi para kazanıyor.

kamyon desen o da sakat, sürekli nakliye yapabileceğin bir yer bulman gerekiyor. zaten onu bulursan lease etsen de çıkıyor parası.
Sosyal ağlarda paylaş

E said:

Fin said:

iş makinası satın al kirala
ambulans satın al kirala

ambulans ı bilmiyorum da iş makinası çok sakat iş. düzenli iş bulman, iyi operatörünün olması lazım. yoksa yok hortumu patladı yok pleti attı öyle o kadar basit değil o iş. yıllardır bu işi yapan kişiler ancak adam gibi para kazanıyor.

kamyon desen o da sakat, sürekli nakliye yapabileceğin bir yer bulman gerekiyor. zaten onu bulursan lease etsen de çıkıyor parası.

260k ya alacagın makinada hortum falan olmaz

2-3 tane forklit alırsın
Sosyal ağlarda paylaş

260k ya 2 tane jcb alabilirsin. onlarda da viskoz sıvı hortumları oluyor basınçlı çalışmada patlıyorlar hep. ama akıl karı değil.
forklift dediğin şeyi de kiralamak çok sakat. çünkü inşaat firmaları kiralık araçlara bok muamelesi yapıyorlar izmirde. ayrıca forklift de en fena şey normal operatörler bile sürekli tekerlek eritiyor, paso değiştirmek zorunda kalıyorsun.
iş makinesi fikri yaş yani. başında durman ilgilenmen lazım çok. öyle bir imkan yok benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

promising bir projeden yatırım amaçlı daire al, bittiğinde satarsın paranı katlarsın.

bu dediğinden ziyade izmirde sıkışmış müteahhitler uygun fiyatla maliyetine yakın daire satıyorlar. öyle bir şeyler olabilir. bu güzel fikir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...