Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlenilecek kız tarifi

polyanagirl

Öne çıkan mesajlar

Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki..

Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim..

yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum..

bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum..

benim görüsümün icerigi bilmem kac cmlik kızın mikrop kapmaması icin bulunan bir zarın parcalanması degil..benim görüsüm eşim olcak kızın kendini gerektigi kadar koruması ve bu gibi degerlere sahip olmasıdır..

atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone...
Sosyal ağlarda paylaş

Sen aa bakireymiş süper diye evlenirsin o karı seni ayak üstü silkeler. Bilmem kaç yaşına gelmiş hem bakire hem sosyal iyi görünümlü blablabla. Muhtemel dünyanın en sorunlu hatunları. Yalancılıkta bayaa usta sadece bekaret değil ota boka takıntılı bi hatun. Evliliğinde şimdiden mutluluklar hauha
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki..

Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim..

yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum..

bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum..

benim görüsümün icerigi bilmem kac cmlik kızın mikrop kapmaması icin bulunan bir zarın parcalanması degil..benim görüsüm eşim olcak kızın kendini gerektigi kadar koruması ve bu gibi degerlere sahip olmasıdır..

atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone...

çok güzel açıklamışssın. keşke herkes senin gibi düşünse. yani çoğu normal yani erkek arkdşım şöyle düşünüyor. benden önce biriyle bişy yaşaması önemli değil. rahatlar valla ne desek boş.
Sosyal ağlarda paylaş

polyanagirl said:

Remus said:

polyanagirl said:

Remus said:

polyanagirl said:

allahı var isteyen oldu ama benm gönlüm istemedi.

Resim koy biz karar verelim.

kendimi deşifreye gerek yok. ihtiyacım da yok. ayrıca buarya fake bi resim de koyablrm buna nasıl inancaksın:) atyrum koydum orya taş bi foto;)şöyle söyliyim bakarlar bana snra dönerler bidha bakarlar:) güzel değil çekiciyim

Diye ÖM atmış, paticik fake'i yemez. Koy resmi yargılarız.

anlamyrum resim koymak şart mı öyle bi mecburiyetim yok size de kendmi göstermek gibi bir niyetim yok. böyle sanaldan kendmi mi begendireceğim. sizden bi beklentim yok kasmayın allah aşkına.

Poliyanakiz madem bir beklentin yok, begendirme niyetin yok ne diye boyle bir nickle boyle bi topik actin kuzum?takip ediyormussun forumu iste aggro cekecegin belli. takilaydin herkes gibi.

Tartismaya ozelden devam edebiliriz eger istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...