KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 her türlü en iyi anlaştığın kız evlenilecek kızdır. nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 çetonun üstüne post atan toptur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 evliliği bu kadar basite indirgemek? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 imamizer said: çetonun üstüne post atan toptur. kladjasdjklsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 top musun imam xDé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 imamizer said: Madcat said: mmolarda burda ki adamlarin %95`inin kadin chari var bi ara ciddi ciddi şunu tartışalım istiyorum. yalan miymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki.. Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim.. yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum.. bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum.. benim görüsümün icerigi bilmem kac cmlik kızın mikrop kapmaması icin bulunan bir zarın parcalanması degil..benim görüsüm eşim olcak kızın kendini gerektigi kadar koruması ve bu gibi degerlere sahip olmasıdır.. atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 yanlışlıkla ben şeyaptım derse nabıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 http://devpasupermarket.com/beta/products/8690637140105.JPG http://www.e-ruya.org/ruya/gargara.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 hee sen sabah akşam kalori yak, belini incit. sonra bakire olsun ben de bunu anlamıyorum. ben de bakirim de lafımı geri alırım. ama bu kadar katı bakmak da olaya yanlış bence karşına gelene kadar böyle prensibler gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 şu yazıyı alıntı yapmadan paylaşmak büyük cesaret ya. tabi aynı fikirde değilsen. forumda bir kişi bile böyle bişey düşündüğümü sansa utancımdan ölürüm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Sen aa bakireymiş süper diye evlenirsin o karı seni ayak üstü silkeler. Bilmem kaç yaşına gelmiş hem bakire hem sosyal iyi görünümlü blablabla. Muhtemel dünyanın en sorunlu hatunları. Yalancılıkta bayaa usta sadece bekaret değil ota boka takıntılı bi hatun. Evliliğinde şimdiden mutluluklar hauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Sadeceokuyanyengeç artık taşındılığın da ötesine geçmiş nicksiz çıkıyor ahah Blackçim sen de onca yıllık patisin, hem milletin ne düşündüğünü sallamaman gerekir, hem de mayonez gargarasını bilmeyen newfagleri niye sallıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Black-ice said: şu yazıyı alıntı yapmadan paylaşmak büyük cesaret ya. tabi aynı fikirde değilsen. forumda bir kişi bile böyle bişey düşündüğümü sansa utancımdan ölürüm lan. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 haklısın abi hassasım işte elimde değil. admin olamam mesela ben bi foruma, admin olsam o adamı banlarım. adam burada tw bi de fasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 kim yazmıştı onu ya chrome muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 off 11. sayfaya koşuyor. ve hala polandgirlden bi caps alamadık. bu durum bizi ziyadesiyle üzdü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 gençler bana gönderdi az önce pm'den. seçiyo burdan mesajlara bakarak şanslı kişileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 kermit said: Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki.. Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim.. yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum.. bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum.. benim görüsümün icerigi bilmem kac cmlik kızın mikrop kapmaması icin bulunan bir zarın parcalanması degil..benim görüsüm eşim olcak kızın kendini gerektigi kadar koruması ve bu gibi degerlere sahip olmasıdır.. atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone... çok güzel açıklamışssın. keşke herkes senin gibi düşünse. yani çoğu normal yani erkek arkdşım şöyle düşünüyor. benden önce biriyle bişy yaşaması önemli değil. rahatlar valla ne desek boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 unsuccessful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 pontipati said: smileys top 3 1. B)- 2. ;D 3. :))) smiley uyarı mesajı geldi.baktım.tamam.sorun yok.devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 yaa iff abi çık aradan :( troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 trolvesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: Remus said: polyanagirl said: Remus said: polyanagirl said: allahı var isteyen oldu ama benm gönlüm istemedi. Resim koy biz karar verelim. kendimi deşifreye gerek yok. ihtiyacım da yok. ayrıca buarya fake bi resim de koyablrm buna nasıl inancaksın:) atyrum koydum orya taş bi foto;)şöyle söyliyim bakarlar bana snra dönerler bidha bakarlar:) güzel değil çekiciyim Diye ÖM atmış, paticik fake'i yemez. Koy resmi yargılarız. anlamyrum resim koymak şart mı öyle bi mecburiyetim yok size de kendmi göstermek gibi bir niyetim yok. böyle sanaldan kendmi mi begendireceğim. sizden bi beklentim yok kasmayın allah aşkına. Poliyanakiz madem bir beklentin yok, begendirme niyetin yok ne diye boyle bir nickle boyle bi topik actin kuzum?takip ediyormussun forumu iste aggro cekecegin belli. takilaydin herkes gibi. Tartismaya ozelden devam edebiliriz eger istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 kimse "tits or gtfo" çekmemiş mi bu amın hanım kızımıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar