Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 temiz vpn kullansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 nick editörün alıcağı türden bi nick değil ya.o daha feminen bişey seçerdi. bu klasik kezban nicki.rp yapıyosada rp yapan arkadaş iyi çalışmış dersine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 iq testi yap, senden akıllı herkese ver kalbini polyanagirl said: Somon said: ab i ahaha net fake bi adam 25 sayfa olmuş lan jdsfk slm harun abi :) daha 50 ye yolu var ama burda aptal erkeklerle muhattap oluyorum oysaki arkadaşım akıllı erkeklerin yeri demişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 verme caliya sürt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 polyanna editör mü şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ulan editörse var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Çalıya sürtme, duvara terlikle vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Theridone said: KADININ NE İŞİ VAR PATİCİKTE LAN tam bir anadolu erkeği diyecekken bir gülme geliyor bilader djkahjkash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Dicle Güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 rojin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 K*rt güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Remus said: Dworgian said: calvaria said: ben konuyu kaçırmışım, şimdi kimin feyki çıktı birisi özet geçerse sevinirim. bıyık diyenler çoğunlukta. ya bıyık kızsa? hiç burdan bakmamıştın di mi :) bıyık 84 lü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 illa dogru bilgi mi vercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Bu bıyıksa buda bıyığın fakei ise zaten yalan söylemiştir. Fake açıp gerçek söyleyecek hali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 kimin umrunda abi, tamam işsizlikte yeter ya içim baydı lan şu başlığın uplandığını görmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 polyanagirl said: SodomVsGomore said: birlikteyken eğlenelim sıkılmıyım yanında. seks de önemli. he çalışmasını isterim ben yorgun argın eve gelince onun enerjisine ayak uyduramama sorunu yaşamak istemem. sen :) nasıl bir erkekle :) evlenmek istersin poly:):) :) edit: yazmayı unutmuşum sigara sarmayı kesin bilsin. içimde ukte kaldı o konu. Bak nasılda güzel yazmış Sinan :) teşekkür ediyorum öncelikle kadın ruhundan anlayan yaş farkı olmayan güldüren beni seven bana değer veren beni özel hissettiren karizmatik güzel baksın gözler önmli güçlü yanında kimseden korkmayacağım mesela bi Kafe'ye gttik bir kıza hesap ödeytrmeyen ne yani sevgilim yanında Alman usulü mü takılcz :) şaka gibi eğer adamın parası yoksa o da kesesine uygun yere götürsün biz ondan lüks bir yer istemiyoruz arada hediyeler almalı atıyorum bi kolye onu taktığımda onu düşündürmelii he sakın yanlış anlaşılmasın hediyeye ihtiyacım yok şükür maddi durumum iyi ama onun bu gibi şeyler yapması hoşuma gider ilgisi hep bende olmalı akıllı olmalı aptal biriyle hayat geçmez ortak zevklerimiz olmalı eğer beni hayatının eşi olarak görüyorsa böyle şeyler yapar ve bir kadın için bin kadından vazgeçer bunlar pek içi açıcı şeyler değil ve bunları yapan erkekler yüzünden bütün erkek milletine küfür ediyorsunuz sonra, niye? bütün bu talep etiklerin bir bedel karşılığı yapılıyor ve doğal olarak o bedeli artık ödeyemediğin zaman, konunun öznesi başka kişiler ile alakadar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 bende şunu merak ediyorum cidden, neden garbage? gerçekse niye garbage, trollse niye garbage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 off feamer cidden ya seviyorsan pm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Feamer said: bende şunu merak ediyorum cidden, neden garbage? gerçekse niye garbage, trollse niye garbage? bunu ilk sayfada da sordum hala cevap gelmedi sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Remus said: Bu bıyıksa buda bıyığın fakei ise zaten yalan söylemiştir. Fake açıp gerçek söyleyecek hali yok. yalan söylecek olsa niye 84 desin, tamam 84 lüler süper nesil ama piyasa yapacak zamanı geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 polyanagirl said: SodomVsGomore said: birlikteyken eğlenelim sıkılmıyım yanında. seks de önemli. he çalışmasını isterim ben yorgun argın eve gelince onun enerjisine ayak uyduramama sorunu yaşamak istemem. sen :) nasıl bir erkekle :) evlenmek istersin poly:):) :) edit: yazmayı unutmuşum sigara sarmayı kesin bilsin. içimde ukte kaldı o konu. Bak nasılda güzel yazmış Sinan :) teşekkür ediyorum öncelikle kadın ruhundan anlayan yaş farkı olmayan güldüren beni seven bana değer veren beni özel hissettiren karizmatik güzel baksın gözler önmli güçlü yanında kimseden korkmayacağım mesela bi Kafe'ye gttik bir kıza hesap ödeytrmeyen ne yani sevgilim yanında Alman usulü mü takılcz :) şaka gibi eğer adamın parası yoksa o da kesesine uygun yere götürsün biz ondan lüks bir yer istemiyoruz arada hediyeler almalı atıyorum bi kolye onu taktığımda onu düşündürmelii he sakın yanlış anlaşılmasın hediyeye ihtiyacım yok şükür maddi durumum iyi ama onun bu gibi şeyler yapması hoşuma gider ilgisi hep bende olmalı akıllı olmalı aptal biriyle hayat geçmez ortak zevklerimiz olmalı eğer beni hayatının eşi olarak görüyorsa böyle şeyler yapar ve bir kadın için bin kadından vazgeçer Noldu kezban rpsi mi çıktı ne konuştunuz bu kadar sayfa lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Feamer said: Remus said: Bu bıyıksa buda bıyığın fakei ise zaten yalan söylemiştir. Fake açıp gerçek söyleyecek hali yok. yalan söylecek olsa niye 84 desin, tamam 84 lüler süper nesil ama piyasa yapacak zamanı geçti Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Madcat said: Feamer said: bende şunu merak ediyorum cidden, neden garbage? gerçekse niye garbage, trollse niye garbage? bunu ilk sayfada da sordum hala cevap gelmedi sdfdsg Baktım herşyden yazılmış bende ilk konumu ordan açıyım dedim sevdim burayı artık açarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 elinin lezzeti olcak bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 elini mi yicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar