vivavale Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 nefes alsın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 gördüm ve arttırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Çok açmışız böyle bi konuya. Teşekkürler op. Özetle bakire , güzel ve iri memeli bi kadınla evlenmek istiyoruz hepimiz. Şimdi bu bilgilerle ne yapacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 ginaly said: axedice said: Öyle hasanın hüseyinin zevk pompası olan kızla işimiz olmaz saane kardiş, ister aliye verir deldirir, ister çalıya takar yırttırır. Kimseye bişey vermedik te vermediğimiz için kötü oluyoruz gibi bir his var. Çünkü erkekler cinselliği ön planda tutuyor. Bir şey yaşamadığım ayrılıyor. Ozaman suç erkeklerimizde hiçbişey yaşamamış kıza dokunmayacak abi. dokunduysa da evlenecek hemen ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 axedice said: Çok açmışız böyle bi konuya. Teşekkürler op. Özetle bakire , güzel ve iri memeli bi kadınla evlenmek istiyoruz hepimiz. Şimdi bu bilgilerle ne yapacaksın? Tez yazıcam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 msn? asl, pls cam ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: barbu said: güzel, seksi, anime filan izleyen, oyun oynayan ama benimle dışarı çıkığ eğlenecek de. öyle pis pis takılmayacak. kafası uyacak. ve en önemlisi akıllı olacak. paraya pula çok önem vermemesi de lazım. :) beni tarif etmişssin barbu said: Hadi evlenelim. Evlenme teklifi ettim. Cevap dahi alamadım. Simit filan almadım diye mı acaba ya :( hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: ginaly said: axedice said: Öyle hasanın hüseyinin zevk pompası olan kızla işimiz olmaz saane kardiş, ister aliye verir deldirir, ister çalıya takar yırttırır. Kimseye bişey vermedik te vermediğimiz için kötü oluyoruz gibi bir his var. Çünkü erkekler cinselliği ön planda tutuyor. Bir şey yaşamadığım ayrılıyor. Ozaman suç erkeklerimizde hiçbişey yaşamamış kıza dokunmayacak abi. dokunduysa da evlenecek hemen ozaman. bana abi demene gerek yok güzelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 İri memeli, Yemek yapmayı az çok bilen, Dilini iyi kullanan Bir kadınla evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 pontipati said: bekaret şart +1 peki biz adam da neye şart olarak bakalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 vivavale said: nefes alsın yeter kimsenin sevgilisi yok mu be:) hep bekarlar yazmış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Hiç bi şeye bakamazsın. Kadın adı üstünde kadın, erkeğin kaburgasından yaratıldığı için bi hakkı yok zaten. Ben erkek olarak istediğimi yapar sonra bakiresini bulur evlenirim budur olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 caps var mı @polyannagirl biliyosun dış görünüşde önemli. hem bekar çok burada şansın da fazla yani, sen bi caps yolla değerlendirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 axedice said: Hiç bi şeye bakamazsın. Kadın adı üstünde kadın, erkeğin kaburgasından yaratıldığı için bi hakkı yok zaten. Ben erkek olarak istediğimi yapar sonra bakiresini bulur evlenirim budur olay. Zaten bu sebeble erkek nufusu dunya nufusunun %49 u kadın nufusu %51i. %2 lik kadın yedek reserv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 resim plx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 abi şu erkeğin kaburgasından yaratılmada israiliyatın dine soktuğu en kuyruklu yalanlardandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 axedice said: Hiç bi şeye bakamazsın. Kadın adı üstünde kadın, erkeğin kaburgasından yaratıldığı için bi hakkı yok zaten. Ben erkek olarak istediğimi yapar sonra bakiresini bulur evlenirim budur olay. bence herkes hak ettiğini bulur;) sende sana layık olanı bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 sene 2014 kadınla evlenmek ne ya. erkekle evlenirim tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 gözlerine baktığın zaman gözlerinin içi parlayan ve tebessümünde küçük gamzeleri olan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Güzel kadın evde kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 O kadının sokakta yürürken arkasıdna bıraktığı köpükler. Anlayamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Feamer said: gözlerine baktığın zaman gözlerinin içi parlayan ve tebessümünde küçük gamzeleri olan... en güzel cevabı sen yazmışssın valla diğerlerinin aklı hep bekarette ama her boku yerler:) bekaret ararlar sonra evlenirler sonrada o güzel karısını aldatırlar bazı kızlarımızda zar yoksa bazı erkeklerimizde de beyin yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 BalisticGel said: Güzel kadın evde kalmaz. allahı var isteyen oldu ama benm gönlüm istemedi. evlenmek için evlenmem. istediğimi bulursam da vakit kaybetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 en son ne zaman kötü kız oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar