BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 amu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 5.sayfada kalmıştım 13e gelinmiş, bi özet plx polyanagirl said: Erkekler merhaba anlatın bakakalım nasıl biriyle evlenirsiniz? Ben evde kaldım da merak ediyorum. detaylı açıklama bekliyorum. bir cevap verip konuyu kapamayın:) evlilik yoluna girmiş olanlarda yazsın <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 "Tatar Ramazan" said: BalisticGel said: Remus said: polyanagirl işi biliyor gibide evde kalmış. http://www.radikal.com.tr/hayat/ingiliz_model_turk_erkeklerine_dikkat_edin-1196593?utm_content=buffer5a8ae&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer İngiliz model: Türk erkeklerine dikkat edin İngiliz model Sophie Birch, Türkiye'de tatil yaparken tanıştığı ve evlilik vaadi ile hamile bırakıldığını; gencin ise evli olduğunu öğrenince yıkıldığını söyledi. Güzel model, "Türk erkeklerinin bu konudaki kötü ününü duymuştum, ama kulak asmadım. Diğer genç kızlar da aynı tuzağa düşmesin diye konuşuyorum" dedi.Bu yazki planım bu. 2 hafta serserilik, itlik gırla. Gel panpa Asosta triplex yazlık var, İnciluz kaynıyor wingman yaparım seni sdfTamam, bol bol takke istifliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 KuddusiMavra said: pontipati said: smileys top 3 1. B)- 2. ;D 3. :))) smiley uyarı mesajı geldi.baktım.tamam.sorun yok.devam. vay çeto reyiz nabıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 BabacumMostors said: amu var Terbiyesiz, it heyvan heyvaoğlüheyban!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 vallahumeamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 aktiftablet said: Dworgian said: OP fake ama ben de biliyorum abi böyle "yakışıklı, kariyer sahibi, centilmen bir erkek olsun, ama evlenene kadar bana yaklaşmasın saygı duysun" kafasında iş güç sahibi kadınlar. sonra düşünüolar "acaba niye sevgilim yok?" meh lise mezunu, kısa boylu, dombili, konfeksiyonda asgari ücrete çalışıp da, yakışıklı uzun boylu çok para kazanan en az üniverste mezunu 'na kendini layık gören de çok. Türk kadını çok değerli. Şimdi kadın dedim diye de alınırlar. :)) peki türk erkeklerimiz ne istiyor? kendi göbekli ama zayıf olsun. kendi çirkin ama güzel olsun:) kendi suratsız kız güleryüzlü olsun:) kendi fakir kız çalışıyor ekonomik gücü yerinde olsun. kendi yapmadığı kız kalmamış ama evleneceği hiç yapmamış olsun:) valla bu dünyaya erkek olarak gelmek varmış:) bülent ersoy kadına dönmekle büyük hata yaptı:) erkekliğin tadını çıkarmak varken:) ağda yok makyaj yok form tutma yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 pontipati said: 5.sayfada kalmıştım 13e gelinmiş, bi özet plx polyanagirl said: Erkekler merhaba anlatın bakakalım nasıl biriyle evlenirsiniz? Ben evde kaldım da merak ediyorum. detaylı açıklama bekliyorum. bir cevap verip konuyu kapamayın:) evlilik yoluna girmiş olanlarda yazsın <3 :) özetle erkekler ne istediğini bilmiyor. şöyle adam gibi cevap aldığım bir iki kişi konuda değişik yönlere saptı bekaret olayları:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 caps istiyoruz polandgirl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bağcılar tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanacığım ben tarif ediyim bak. böyle gerçek olacak. bide 23-24 ü geçtikten sonra küçüklüğünden beri kendisine empoze edilmiş cinsiyet farkından doğan bütün aptallıklardan kendini arındırmış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)POLANDGURL:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 aktiftablet said: Dworgian said: OP fake ama ben de biliyorum abi böyle "yakışıklı, kariyer sahibi, centilmen bir erkek olsun, ama evlenene kadar bana yaklaşmasın saygı duysun" kafasında iş güç sahibi kadınlar. sonra düşünüolar "acaba niye sevgilim yok?" meh lise mezunu, kısa boylu, dombili, konfeksiyonda asgari ücrete çalışıp da, yakışıklı uzun boylu çok para kazanan en az üniverste mezunu 'na kendini layık gören de çok. Türk kadını çok değerli. Şimdi kadın dedim diye de alınırlar. ona da layık görmeyenlerde çok, malum "kendini taşıtma" gibi bir kavrama sahipler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Hala resim yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 adamin biyik oldugunu anlamadiniz mi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 biyik gerilla olmuş, musula gitmek için bilet alıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 abi neden bizde r/gonewild tarzı bir tandans yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komm Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 BabacumMostors said: :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)POLANDGURL:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: pontipati said: 5.sayfada kalmıştım 13e gelinmiş, bi özet plx polyanagirl said: Erkekler merhaba anlatın bakakalım nasıl biriyle evlenirsiniz? Ben evde kaldım da merak ediyorum. detaylı açıklama bekliyorum. bir cevap verip konuyu kapamayın:) evlilik yoluna girmiş olanlarda yazsın <3 :) özetle erkekler ne istediğini bilmiyor. şöyle adam gibi cevap aldığım bir iki kişi konuda değişik yönlere saptı bekaret olayları:) Tipini söyle bari profiline uymuyorsak zaman kaybetmiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Glatheros said: abi neden bizde r/gonewild tarzı bir tandans yok? hayatta beni en çok yaralayan gerçek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 BabacumMostors said: :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)POLANDGURL:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Hey dostum senin bu cici kızlan alıp veremediğin nedir ha söylesene bana?! Forumumuza dahil olduğu şu kısa zamanda bile yazdıklaına bakıyorum da, ne kadar aklı başında ve eğlenceli bir kız değilmi. Bence tanısam eminim kesin mutlaka seveceğim biridir. Bu arada adamım Eğer bu tavırlarına devam edersen senin o beyaz kıçını tekmelemek zorunda kalacağım seni pis Tatar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bak kardaş foruma gelip milletini birbirine düşürme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 musula savaşa giriyoruz boşverin evlenilecek kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 öyle deme asıl şimdi kız lazım, savaşa gitmeden hamile bırakacaksın ki ölürsen soyun yürüsün. ölmezsen hazır çocuk bekliyor olur işte. win/win. doğrusu ölmek tam win değil ama ölüp genetic respawn basmak semi-win sayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 ahaha millet nasılda yanaşmaya çalışıyo kıza, ama en delikanlınız tatar. tatarı kaçırma poli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar