Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlenilecek kız tarifi

polyanagirl

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

BalisticGel said:

Remus said:

polyanagirl işi biliyor gibide evde kalmış.
http://www.radikal.com.tr/hayat/ingiliz_model_turk_erkeklerine_dikkat_edin-1196593?utm_content=buffer5a8ae&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer
İngiliz model: Türk erkeklerine dikkat edin
İngiliz model Sophie Birch, Türkiye'de tatil yaparken tanıştığı ve evlilik vaadi ile hamile bırakıldığını; gencin ise evli olduğunu öğrenince yıkıldığını söyledi. Güzel model, "Türk erkeklerinin bu konudaki kötü ününü duymuştum, ama kulak asmadım. Diğer genç kızlar da aynı tuzağa düşmesin diye konuşuyorum" dedi.
Bu yazki planım bu. 2 hafta serserilik, itlik gırla.

Gel panpa Asosta triplex yazlık var, İnciluz kaynıyor wingman yaparım seni sdf
Tamam, bol bol takke istifliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Dworgian said:

OP fake ama ben de biliyorum abi böyle "yakışıklı, kariyer sahibi, centilmen bir erkek olsun, ama evlenene kadar bana yaklaşmasın saygı duysun" kafasında iş güç sahibi kadınlar.

sonra düşünüolar "acaba niye sevgilim yok?"

meh

lise mezunu, kısa boylu, dombili, konfeksiyonda asgari ücrete çalışıp da, yakışıklı uzun boylu çok para kazanan en az üniverste mezunu 'na kendini layık gören de çok. Türk kadını çok değerli.
Şimdi kadın dedim diye de alınırlar.

:)) peki türk erkeklerimiz ne istiyor? kendi göbekli ama zayıf olsun. kendi çirkin ama güzel olsun:) kendi suratsız kız güleryüzlü olsun:) kendi fakir kız çalışıyor ekonomik gücü yerinde olsun. kendi yapmadığı kız kalmamış ama evleneceği hiç yapmamış olsun:) valla bu dünyaya erkek olarak gelmek varmış:) bülent ersoy kadına dönmekle büyük hata yaptı:) erkekliğin tadını çıkarmak varken:) ağda yok makyaj yok form tutma yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

5.sayfada kalmıştım 13e gelinmiş, bi özet plx

polyanagirl said:

Erkekler merhaba anlatın bakakalım nasıl biriyle evlenirsiniz? Ben evde kaldım da merak ediyorum. detaylı açıklama bekliyorum. bir cevap verip konuyu kapamayın:) evlilik yoluna girmiş olanlarda yazsın

<3

:) özetle erkekler ne istediğini bilmiyor. şöyle adam gibi cevap aldığım bir iki kişi konuda değişik yönlere saptı bekaret olayları:)
Sosyal ağlarda paylaş

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)POLANDGURL:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Dworgian said:

OP fake ama ben de biliyorum abi böyle "yakışıklı, kariyer sahibi, centilmen bir erkek olsun, ama evlenene kadar bana yaklaşmasın saygı duysun" kafasında iş güç sahibi kadınlar.

sonra düşünüolar "acaba niye sevgilim yok?"

meh

lise mezunu, kısa boylu, dombili, konfeksiyonda asgari ücrete çalışıp da, yakışıklı uzun boylu çok para kazanan en az üniverste mezunu 'na kendini layık gören de çok. Türk kadını çok değerli.
Şimdi kadın dedim diye de alınırlar.

ona da layık görmeyenlerde çok, malum "kendini taşıtma" gibi bir kavrama sahipler...
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)POLANDGURL:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

:D
Sosyal ağlarda paylaş

polyanagirl said:

pontipati said:

5.sayfada kalmıştım 13e gelinmiş, bi özet plx

polyanagirl said:

Erkekler merhaba anlatın bakakalım nasıl biriyle evlenirsiniz? Ben evde kaldım da merak ediyorum. detaylı açıklama bekliyorum. bir cevap verip konuyu kapamayın:) evlilik yoluna girmiş olanlarda yazsın

<3

:) özetle erkekler ne istediğini bilmiyor. şöyle adam gibi cevap aldığım bir iki kişi konuda değişik yönlere saptı bekaret olayları:)

Tipini söyle bari profiline uymuyorsak zaman kaybetmiyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)POLANDGURL:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Hey dostum senin bu cici kızlan alıp veremediğin nedir ha söylesene bana?! Forumumuza dahil olduğu şu kısa zamanda bile yazdıklaına bakıyorum da, ne kadar aklı başında ve eğlenceli bir kız değilmi. Bence tanısam eminim kesin mutlaka seveceğim biridir.

Bu arada adamım Eğer bu tavırlarına devam edersen senin o beyaz kıçını tekmelemek zorunda kalacağım seni pis Tatar!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...