reyou Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 becerememek ne lan sadfasdf sanki super zeka gerektiren, uber bulmacalari olan bir oyun. elindeki controller tuslarina seri bir sekilde basip gecmeye dayali iste. kisacasi kas hafizasini gelistirip oyle bitiriyosun oyunu. hikayesi iyidir kotudur, onu kistas almadim zaten. ayrica benim lafim oyuna ve yapimcilarina, oynayanlara degil. istersen git bir boss'u gecene kadar 150 kere geber banane. o yuzden zevk renk olayini soyledim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 git gud scrubs ...diyecektim de bloodborne oynamadım, diyemiyorum. dark soulslardan daha mı zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 DLC son boss u geçemiyorum. 3 gündür orphan of kos bitirdi beni. oyunu oynayasım kalmadı sdf. Summon da yok gelen. Tüketti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 /r/bloodborne yardim iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Fk9qA46AT9c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 ahah açtım tek seferde kestim şimdi orphanı. Demek ihtiyacım olan ağlanmakmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Hayır oyunun lanet bir çekiciliği de var game playinin zor olmasına rağmen. Mekan tasarımları, müzikler herşey efsane derecede güzel. Ama hakikaten sağlam sinir katsayısı istiyo. Mesela yukarıda ki videoyu izliyorum dur lan bir daha deneyim diye açıyorum, ilk boss 3 kere ölünce lan get deyip kapatıp 1 sene daha geçiyo adsfsfdaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 kaccan kaccan vurcan zaten bısı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Bosslar dmc gibi işte ya Patternlari ezberleyecen bi de hasar almayacan. Gerisi timing. Omut verdiydim dmcleri en zorda bitircem.diye de ayni sabri bu oyunda gosteremeyebilirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 sonunda ilk bossdayım sdsafas alan dar, ağzıma sıçıyor farmlayıp geri gelcem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 önce git cleric beasti öldür bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 o ilk boss değil mi işte ? cleric beasti denedim 2-3 kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Orphan of Kos'u kesmenin gazıyla bitirdim oyunu. Bi kere bile ölmeden kestim 4 bossu da ondan sonra ki. Biraz over leveleddım galiba sdf 37 saat sürmüş level 102 olarak bitirmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 applev0dka said: o ilk boss değil mi işte ? cleric beasti denedim 2-3 kere optional boss o, kesmeseden oluyor. gascoigne hem ilk boss, hem en boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 ilk boss diye aratınca bu çıktı ben de ona odaklandım sdsafas bunu zor buldum zaten ya, çok karışık lanet olası harita, dolaşıp dolaşıp aynı yere çıkmak sinir ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 kısa yolu açmadıysan epey koşuyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 açtım aslında lambadan sola doğru olan kapıyı açtım, ordan bir eve girip üst kattan köprüye çıkıyorum cleric beast orada hemen ama gidecek başka yer bulamadım, bulduysam da farkında olmadan kaçırdım sanırım ilk boss neredeymiş video izleyeyim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 kapıyı yumruklayan brick troll'ün olduğu meydanda gülen elemanların olduğu evin yanında ki kutuları kırarsan yeni mekana gidiş var. Ya da içinde 4 tane villager olan karanlık evin(2 tane kurt adamın olduğu köprüden girişi var) yanında 2 tane troll dolanıyo ya, onları geçtiğinde asansöre binip devam edebiliyorsun. bide https://bloodborne.wiki.fextralife.com/Bloodborne+Wiki bu wikiyi kullandım ben baya. Her şeyin walkthroughu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 bir tane asansör buldum, şuan çalışmıyor gibi bir şey dedi gittim oradan dönmedim bir daha.. cleric beasti kestim bu arada biraz sakin kalınca oluyormuş ya ısınıyorum sdfssa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 ben super bi hayvanlik yapip bloodborne save'imi online storage dan da silmisim. bloodborne u tekrar indirdim dlc yi alip oynarim diye. save yok. bastan baslayip dlc yi kaldiriacak char kasmak icin vaktim yok. old hunters'i oynayamayazaam neyse DS remaster geliyor yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Lan gascoine soyle zor boyle zor dediniz gittim tek attim lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 çok level mi kastın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 22 falandım sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 level cok onemli degil bu oyunlarda. hatta overleveling yapmamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 lvldan ziyade mekaniklere alıştım, kaçmam gerektiği yerde kaçmayı başarıyorum. bir de bossu çok güzel bir pozisyona soktum. aramızda mezar taşı vardı bana doğru koşmuyordu, ama yakında olduğumdan ateş de etmiyordu. taşın arkasından dövdüm sdsafsaf beast olunca da dodgelayarak kestim, burada song mong bir şey diyorlardı bu boss için neydi o ? görmedim öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar