mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 DeBuffAndHeal said: bu yabancılar emenike hastasıymış twitter da yardırmışlar misal https://pbs.twimg.com/media/BubpsI_IYAAZUJT.png bu emenike sevdası bu heriflerdeki büyük ihtimalle ksiolajidebt'den geliyo. bilmeyenler için ksi youtube'daki en ünlü fifa kanallarından birinin sahibi. ben ilk çıktığından beri takip ediyorum elemanı. 2 3 videosunda emenike spartak'tayken acayip hype'lamıştı. http://www.youtube.com/watch?v=AW99o2yptvU ilk emenike videosuda bu sanırım. 0'dan para harcamadan div 1'e çıkmaya çalışırken bulup koyuyo takımına ordan baya bi emenike muabbeti döndürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 emenikeyi fifada bulup oynatmayan pesçidir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 emenike ut'de hakkaten hile gibi ya. şu ut'nin gameplayini h2h gibi yapsalar keşke inanılmaz script var bebeler par aharcasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=41038 EHUEHUEHEUHEUEHUEHEUHEUHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 sevinmişler sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 senko said: abi yıllardır fifa pes'i eziyor pes kendini hiç geliştiremedi winning eleven vardı ona noldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Pes oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 fifanabs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ps'deki roberto carlos'lu, beckham'lı, batistuta'lı, 2002 world cup winning eleven'ı özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 demo verildi puanım dohuz ganka olmuş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ps4 mü alsam oyunla birlikte yoksa pc'ye mi alsam kararsızım pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Sowu, Kuytu düşük yapmış kekolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 DarKRideR said: ps4 mü alsam oyunla birlikte yoksa pc'ye mi alsam kararsızım pffhep ps4. Ben de pc de oynuyorum ne olacak ya diyodum. fifa icin 14 hem pc de hem ps4 te var. ya oynayan adam miktarı oyunun akıcılıgı(network codingi) falan ps4 te bence cok cok daha iyi. Aynı baglantı aynı kablo uzunlugu pc de 3 macta bir laglı oyun oynuyorduysam ps4 te 10 macta 1 kez oynuyorum. Hele bi de FUT oynuyorsan kart fiyatları yarı yarıya az oluyor ve piyasa cok daha canlı oluyor. takım kurmak icin kanser olmuyosun coinlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Ben de ilk kez konsola alırım bu yıl, hele bu PC'deki bağlantı sıkıntıları yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 En son oturup fifa oynayalı sanırım bi 10 sene olmuştur. Ama PES artık o kadar kötü ki sanırım bende fifa alırım. ama ps4 yok ps3 var. ps3'e çıkıyor mu? çıksa bile PC olanı alıp oynamak mı daha iyi olur sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 PC'ye next gen çıkıyor, ps3 geçen yılla aynı motor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Karton seyirciler gitmiş çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 abi zibilyon tane crash yiyorum her sene olduğu gibi. nette ne dedilerse yapıyorum ııh yemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ulan şu seyircilerin 5-10 tanesine de away formasını giydirin takımların.. eski forma falan koyun birazcık daha uğraşın yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 şu oyunu hala pc'de mi oynuyonuz abi. ea fifa konusunda pc'yi siklemiyor. konsol'da sorunsuz gidin bi ps4 alın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Red said: şu oyunu hala pc'de mi oynuyonuz abi. ea fifa konusunda pc'yi siklemiyor. konsol'da sorunsuz gidin bi ps4 alın sdfs FIFA 11'e kadar dediğin doğruydu. FUT'tan sağlam kazanıyorlar yine, o yüzden siklemek zorundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 demosunu denedim şimdi. inanılmaz beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Bir de bu seneki oyunu sonunda konsol ile birebir aynı yapıyorlar. Yani bu sefer söz diye ciddi ciddi anlattılar. Sözde geçen yıl ki de birebir aynı olacaktı ama konsol sürümleri daha ağırdı ve paralel olarak daha iyiydi vs... Ben hep PS3'te oynadım, PC de hiç oynamadım gerçi de oynayan arkadaşlar idare eder fazlasıyla diyordu. Bilmiyorum şu aralar konsol alasım hiç yok ama deli gibi oynamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 fark mark yok konsol pc arasında takılın hangisinde takılıyosanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar