Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 15 PC - Next Gen

bliksem

Öne çıkan mesajlar

http://www.pcgamer.com/2014/06/09/fifa-15-goes-next-gen-on-pc-about-bloody-time/#null

E3'te yapılan açıklama gösteriyor ki FIFA 15 PC versiyonu yeni nesil konsollardaki oyunun aynısı. Artık eskiden (FIFA 07-11 zamanlarını düşünün) oldugu gibi üvey evlat muamelesi görmeyecek. Çok sevindim, çok.

Sosyal ağlarda paylaş

alırsam benim ağzıma yüzüme sıçsınlar çok net.

şurda dursun bi mallık yapıp da almaya kalkarsam kendime not olsun;

FİFA14ÜN NE KADAR BOKTAN OLDUĞUNU HATIRLA
Sosyal ağlarda paylaş

en son 2 hafta önce girmeye çalıştım kanser oldum 5 kere rakip bulamayıp 6. da rakip bulup daha başlamadan hata verip oyundan atması falan aynı senaryo 3 kere falan tekrar etti 15. denemede anca girebilmişimdir, isterlerse gerçek futbol oynattırsınlar bana messiyi ben kontrol edeyim yok yine istemiyorum kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten üvey evlat muamelesi görmüyordu birkaç oyundur. hatta şöyle diyeyim yeni nesil konsollara ignite ile gelen fifa haricinde ps3 ve x360 sürümlerinden daha iyi pc'deki fifa.

fakat geçen yıl yeni nesil konsollara ynei nesil fifa ayağına konsol sattırmak için ignite getirmediler pc'lere. bu sene ignite mignite ne varsa alayıyla geliyor.

pc oyunculuğu bence son dönemin en iyi yıllarını yaşıyor. resmen küllerinden yeniden doğdu alet.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

alırsam benim ağzıma yüzüme sıçsınlar çok net.

şurda dursun bi mallık yapıp da almaya kalkarsam kendime not olsun;

sen silersen kendim icin sakliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

en son 2 hafta önce girmeye çalıştım kanser oldum 5 kere rakip bulamayıp 6. da rakip bulup daha başlamadan hata verip oyundan atması falan aynı senaryo 3 kere falan tekrar etti 15. denemede anca girebilmişimdir, isterlerse gerçek futbol oynattırsınlar bana messiyi ben kontrol edeyim yok yine istemiyorum kalsın.

onun muhabbeti kondusyon yukseltmek icin mac baslamadan cikan tipler.
resmen 3-4 macta 1 1000 gold vermek istemeyen bebeler yuzunden 10 dakkada 1 duzgun mac buluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

Liebe said:

onun muhabbeti kondusyon yukseltmek icin mac baslamadan cikan tipler.
resmen 3-4 macta 1 1000 gold vermek istemeyen bebeler yuzunden 10 dakkada 1 duzgun mac buluyorsun.

ondan bahsetmiyorum yalnız, oyunun kendi hatası yüznden maçı ayarlamış gibi gösterip daha santra gelmeden disconnect olup ana menüye atması zımbırtısından bahsediyorum normal seasonta.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
spor oyunları ne yazıkki konsolda daha iyi. Kaliteden bahsetmiyorum oynayan kisi sayısı sayesinde gelen avantajlardan bahsediyorum. rakip bulmanın rahatlıgı, kendinle denk rakiple karsılasmanın daha cok olması, ultimate team de falan piyasanın cok cok daha hareketli olması.

hatta sadece mutlu bi şekilde fifa nba madden oynamak icin ps4 aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...