bliksem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 http://www.pcgamer.com/2014/06/09/fifa-15-goes-next-gen-on-pc-about-bloody-time/#null E3'te yapılan açıklama gösteriyor ki FIFA 15 PC versiyonu yeni nesil konsollardaki oyunun aynısı. Artık eskiden (FIFA 07-11 zamanlarını düşünün) oldugu gibi üvey evlat muamelesi görmeyecek. Çok sevindim, çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 cikmasa ya her sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 bu sene vallahi almayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 alırsam benim ağzıma yüzüme sıçsınlar çok net. şurda dursun bi mallık yapıp da almaya kalkarsam kendime not olsun; FİFA14ÜN NE KADAR BOKTAN OLDUĞUNU HATIRLA FİFA14ÜN NE KADAR BOKTAN OLDUĞUNU HATIRLA FİFA14ÜN NE KADAR BOKTAN OLDUĞUNU HATIRLA FİFA14ÜN NE KADAR BOKTAN OLDUĞUNU HATIRLA FİFA14ÜN NE KADAR BOKTAN OLDUĞUNU HATIRLA FİFA14ÜN NE KADAR BOKTAN OLDUĞUNU HATIRLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Ya bırak her sene aynı gaz, yok next gen yok yeni grafik yeni motor ha siee. Hala bi sensible soccerdaki menajerliği taktik ve transferi bile koyamıyorlarsa bana hiç gelmesin next genle menle. Nah alırım daha da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 next gen sanmiyorum pcye getirsinler hep soyleyip kaciyorlar zaten. ha fifa 14 kotu falan degil scripti onemsemezsen. umudumuz var bakalim,pek yenilik adina bisi yok ama nabak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 next gen gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 pes varken fifa ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 abi yıllardır fifa pes'i eziyor pes kendini hiç geliştiremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 en son 2 hafta önce girmeye çalıştım kanser oldum 5 kere rakip bulamayıp 6. da rakip bulup daha başlamadan hata verip oyundan atması falan aynı senaryo 3 kere falan tekrar etti 15. denemede anca girebilmişimdir, isterlerse gerçek futbol oynattırsınlar bana messiyi ben kontrol edeyim yok yine istemiyorum kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 zaten üvey evlat muamelesi görmüyordu birkaç oyundur. hatta şöyle diyeyim yeni nesil konsollara ignite ile gelen fifa haricinde ps3 ve x360 sürümlerinden daha iyi pc'deki fifa. fakat geçen yıl yeni nesil konsollara ynei nesil fifa ayağına konsol sattırmak için ignite getirmediler pc'lere. bu sene ignite mignite ne varsa alayıyla geliyor. pc oyunculuğu bence son dönemin en iyi yıllarını yaşıyor. resmen küllerinden yeniden doğdu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Liebe said: alırsam benim ağzıma yüzüme sıçsınlar çok net. şurda dursun bi mallık yapıp da almaya kalkarsam kendime not olsun; FİFA14ÜN NE KADAR BOKTAN OLDUĞUNU HATIRLA FİFA14ÜN NE KADAR BOKTAN OLDUĞUNU HATIRLA FİFA14ÜN NE KADAR BOKTAN OLDUĞUNU HATIRLA FİFA14ÜN NE KADAR BOKTAN OLDUĞUNU HATIRLA FİFA14ÜN NE KADAR BOKTAN OLDUĞUNU HATIRLA FİFA14ÜN NE KADAR BOKTAN OLDUĞUNU HATIRLA sen silersen kendim icin sakliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Liebe said: en son 2 hafta önce girmeye çalıştım kanser oldum 5 kere rakip bulamayıp 6. da rakip bulup daha başlamadan hata verip oyundan atması falan aynı senaryo 3 kere falan tekrar etti 15. denemede anca girebilmişimdir, isterlerse gerçek futbol oynattırsınlar bana messiyi ben kontrol edeyim yok yine istemiyorum kalsın. onun muhabbeti kondusyon yukseltmek icin mac baslamadan cikan tipler. resmen 3-4 macta 1 1000 gold vermek istemeyen bebeler yuzunden 10 dakkada 1 duzgun mac buluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 fifa konsolda oynnaır ya ne pcsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 sus lan. aynısı olunca çatır çatır oynanıyor kolla. bu arada demoyu oynadım. öyle messiyi alıp herkesi geçip gol atmak kalmamış, uzaktan şutlar zorlaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 şu tek futbolcu ile herkesi geçip gol atmak zaten bayadır yoktu fifa'da. ha dribling master'sanız bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Madcat said: Liebe said: en son 2 hafta önce girmeye çalıştım kanser oldum 5 kere rakip bulamayıp 6. da rakip bulup daha başlamadan hata verip oyundan atması falan aynı senaryo 3 kere falan tekrar etti 15. denemede anca girebilmişimdir, isterlerse gerçek futbol oynattırsınlar bana messiyi ben kontrol edeyim yok yine istemiyorum kalsın. onun muhabbeti kondusyon yukseltmek icin mac baslamadan cikan tipler. resmen 3-4 macta 1 1000 gold vermek istemeyen bebeler yuzunden 10 dakkada 1 duzgun mac buluyorsun. ondan bahsetmiyorum yalnız, oyunun kendi hatası yüznden maçı ayarlamış gibi gösterip daha santra gelmeden disconnect olup ana menüye atması zımbırtısından bahsediyorum normal seasonta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Abi bir 3 senedir falan NEKST JEN zaten de fifa bir özelliğini göremedik sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 originde fifa world diye f2p bi şey var o nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 tuş değiştirme koymamış ayılar ona ya. en son yoktu geldi mi bilmiyorum. amatör eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Super Lig FIFA'da http://www.turkish-football.com/news_read.php?id=6284 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 bu yabancılar emenike hastasıymış twitter da yardırmışlar misal https://pbs.twimg.com/media/BubpsI_IYAAZUJT.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 body balanca top speed shoot power 90 olunca ultimate team bebeleri bayram eder tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 spor oyunları ne yazıkki konsolda daha iyi. Kaliteden bahsetmiyorum oynayan kisi sayısı sayesinde gelen avantajlardan bahsediyorum. rakip bulmanın rahatlıgı, kendinle denk rakiple karsılasmanın daha cok olması, ultimate team de falan piyasanın cok cok daha hareketli olması. hatta sadece mutlu bi şekilde fifa nba madden oynamak icin ps4 aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar