Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 oyun suan en iyi evresinde ama buraya gelmesi cok uzun bir hikaye oldugundan peak players hak ettigi yerde degil. bir de ogrenme ivmesi ve girip hemen alismak diger FPS'lere gore zaman aliyor. Karakterleri tanimak, haritalari ogrenmek ve sonrasinda stratejileri bilmek fln diger FPS'lere gore cok farkli bence. CS'ye girip dan dun aim ile adam alabiliyorsun burada o kadar da linear degil.
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Oynamaya başladık yine uzun bir aradan sonra. Ben oynamayalı 6 Operatör eklenmiş ve oyunu baya baya çeşitlendirmiş. Eskiden Mute, Thatcher, Thermite gibi belli başlı operatör'ler alınıyordu hep. Özellikle Year 1 operatörlerinin oyuna etkisi çok değildi. Ama şimdi baya artmış çeşitlilik ve gameplay'e etki ediyor. Satranç-vari bir yapıya ilerlemiş. Geçen CS:GO'ya da girdim, R6'nın verdiği hazzı vermiyor CS. Bence CS'nin successor'u bu oyundur. Hala oynamadıysanız ve competitive fps arıyorsanız bence şuan en iyisi R6:Siege.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 learning curve'in sert olması oyunun en buyuk dezavantaji zaten player count acisindan. 1-2 ay minimum ya mapleri karakterleri ogrenmek. ee dogal olarak her oyuncu bu kadar sabretmiyor.
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 ben de oynuyorum, bu sefer silverda takıldım kaldım, geçen sezon gold 2 1 falandım varsa oynayan, ekleşseks mi ?
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Ranked oynayan yok mu burada bunu? Yeni sezon gelince ranked sıfırlanıyor galiba, doğru mu?
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Oyundan ilk round başlamadan çıkmayan, oyun sırasında AFK olmayan, elinden geleni yapan, az biraz da taktik bilen takım arkadaşı lazım.
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Ben de oynuyorum ranked da, çok hileci var oyunda gibi, baya artmış yani hile kullanımı, bide her el 1. 2. oluyorum takımımda ama taşıyamıyorum takımı bilemedim devam etsem mi oynamaya.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Bence team up yapma zamanı gelmiş o zaman. Benim bir arkadaş var, sürekli onunla giriyoruz. Beraber gireriz olmazsa.
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Ne işe yaracaksa oyuna TR dil desteği geliyormuş.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Ben yeni sezon gelene kadar başka oyunlara takılıyorum, bu sezon daha çok map ve operator'ları öğrenmekle geçti. Yeni sezonla birlikte buradan gelecek +3 ile full premade girebiliriz.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=9hnYKQnkiUM
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 2-3 ay oynadık bizde arkadaşlarla, tekrar bi ara döneriz gayet güzel oyun.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 oyun hep bi karanlik geliyor bana ya. bi de yururken ates etme recoil kontrolu vs yillarca cs oynayan bana ters geliyor hep alisamadim bi turlu/
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Sali geliyor yeni operation. Oynamak isteyen varsa eklesin nick: Guru-Laghima
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Geldi yeni sezon, operatörler ve map. Oynamak isteyen eklesin gold bitirdim önceki sezonu.
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Kimse yok ortada yav. denoswn benim steam nick, ekleyin konuşalım. Placement'lar gene AFK leaverlar ile geçiyor.
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Girerken çağırdında gelmedik mi :)
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 ya 1-2 pleb sorusu sorucam. ben bunu key'cinin birinden alıp uplay'den redeem'lemiştim. hangi versiyonunu (starter/standard vs) aldığımı nerden görebiliyorum? arada oturup ciddi ciddi kasasım geliyor da starter'da operator unlock'ları biraz kastırıyormuş sanırım. library'de "tom clancy's rainbow six® siege" diye geçiyor. store'da starter'ın yanına yazmışlar efendi gibi "starter edition" diye, o yüzden standard almışımdır gibime geliyor ama ubi neticede, emin olamadım. bir de starter almıştıysam standard'a upgrade etmenin yolu var mı? son olarak uplay ne kadar dandiksin ya (facepalm)
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Cokomantis said: ya 1-2 pleb sorusu sorucam. ben bunu key'cinin birinden alıp uplay'den redeem'lemiştim. hangi versiyonunu (starter/standard vs) aldığımı nerden görebiliyorum? arada oturup ciddi ciddi kasasım geliyor da starter'da operator unlock'ları biraz kastırıyormuş sanırım. library'de "tom clancy's rainbow six® siege" diye geçiyor. store'da starter'ın yanına yazmışlar efendi gibi "starter edition" diye, o yüzden standard almışımdır gibime geliyor ama ubi neticede, emin olamadım. bir de starter almıştıysam standard'a upgrade etmenin yolu var mı? son olarak uplay ne kadar dandiksin ya (facepalm) oyuna giriyorsun, bütün karakterler açıksa (dlcler hariç) oyunun starter değil. Starter ve full ile arasındaki tek far karakterler zaten. Starter almışsan karakterleri satın alarak upgrade etmiş gibi olursun. Bütün karakterleri tek tek kasa kasa açacam diyorsan kastırır tabi. Yok ben istediğimi açmak için oynarım dersen çok da kastırmıyor.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Muhtemelen standard edition almışsındır. Ben starter almıştım zamanında, o zamanlar bir attack bir defend operatörü seçebiliyordun. Sonradan değişti sanırım, daha çok basic operatör veriyor ama random veriyor gibi bişi oldu sanırım. https://store.ubi.com/eu/tom-clancy-s-rainbow-six-siege/56c494ad88a7e300458b4d5a.html Şu üstteki link yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Eğer oyunu dedicated oynicam ben diyorsan şunu da söyliyim aktif oynayan biri olarak; birçok basic operator aslında doğru oynandığında Year 1-2-3 kadar iş yapıyor. En iyi attack/defend operatörleri video'larının çoğunda illa ki 5 operatörün 2'si falan basic oluyor. Bende mesela 7 operatör var, şu an 30k'ya yakın para biriktirdim 2 tane basic ya da 1 tane herhangi bir yıldan operatör açabiliyorum. Sırf yukarıda bahsettiğim durumdan dolayı 2 tane basic alasım bile var. Bir de birçok daily/weekly mission basic operatörleri kapsıyor. O sebepten dolayı hiç olmazsa FBI-GIGN-GSG9-Spetsnaz-SAS'dan birer tane de olsa operatörünün olması ileriye dönük bir yatırım hızlı para kasmak için. Bende mesela GSG9'tan kimse yok, ondan dolayı daily'de bir şekilde onu yapmak zorunda kalırsam boşa gidiyor. Çok bir para değil belki ama öyle öyle kasılıyor.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Ya da en temizi vereceksin bir 70 TL açacaksın Year 1 ya da Year 2 operatörlerin tamamını. O şekilde aldığında hatta fazladan nerdeyse 1 operatör daha almanı sağlayacak renown bile artıyor. Oyun içinde yapabiliyorsun bunu bundle kısmında.
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 standart almışım heralde, iki takımda da 10'ar tane opr açık. ama ne zaman kozmetikli/loadout'lu bişeylere girsem ya crash'liyor ya freeze'liyor. hani girip kimin ne silahı gadget'ı var bakayım istiyorum oyuna girmeden önce. biraz bakındım, ses dosyalarını silip validate ettirip yeniden indirince düzeliyor diyen var (olmadı). reinstall diyen var (üşenmeyip bi daha indirdim, bu da yemedi) bi de bilmemne tarihli gpu driver'ı indirin diyen var. bi oyun için tarihi geçmiş driver indirmek istemiyorum ya, bu sorunu gören/çözen oldu mu hiç? i7 6700k, gtx1070 var. iki adam vuralım dedik uğraştığımız şeye bak.
Öne çıkan mesajlar