Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 bana da geldi. çektim biraz oynayayım bakayım sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 oha yanlış konu sadfs her neyse buraya da yazacaktım. ben sevemedim ya, aşırı durağan geldi. Biraz daha dinamik olması gerekiyordu. Tamam savunma vs. oyunu, eski oyunlara da benziyor tamam da resmen slow motion oynamaktan ciğerlerim soldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 iniyor bakalım. uplay : DrkF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 single player olmayacak oyunda demiş ubisoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 single playersız oyunlara yüzsüz yüzsüz AAA fiyatı kacıyolar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Beta 3 gün uzatıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 arkdaşsız oynanmaz bu l4d sıtayla random gameler nası kötü oluyorsa öyle olur. giricek 13 yaşında bi dallama. kanser edip cıkcak sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 beta gelmş bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 gelen mailde ne var? yeni bir kod mu yoksa link mi? benim kayıtlı mail adresim patlamış ulaşamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Benim nick LthspeLL, ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 razzRaziel said: gelen mailde ne var? yeni bir kod mu yoksa link mi? benim kayıtlı mail adresim patlamış ulaşamıyorum :/ kod geliyor onu Uplay den redeemliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 beni de ekleyin vuruşuruz. s1lph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 beta key isteyen varsa ben de iki tane daha var bu arada youtube kanalında veririm diyordum ama süre kısıtlı, daha video çekmedim bile asdsad koyana kadar falan 2-3 gün geçer benim çalışma hızımla. değerlendirmek isteyen varsa söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 namessar account ismim. ekleyin. yarin bakacagim ancak oyuna. ogrenirim sayenizde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 uykulu uykulu bi maç yaptım meraktan. yarın oynarım artık detaylı. ortalama 90 ping var bende. umarım 50-60 a fln düşer yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 serverlar dedicated mı local host mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 dedicated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 serverlara bağlanmıyor ya meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 bozuldu galiba şu an. 3-4 map attım güzel oyun premade oynamak için, solo hiç oynanmaz asd. yalnız tact. shield 2op, attack team 5 tactical shieldlı tank olarak girince defansın yapabilecek hiçbir şeyi kalmıyor. onu bi nerflemeleri lazım demin evdeki kameralardan biriyle bi baktım yan odanın köşesinde yatmış ct'lerden biri, önce tahta duvara bi c4 koyup patlatıp duvar açılınca spamledim herifi ne olduğunu şaşırdı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 bu arada serverlar dedicated değil, p2p. belki betadan sonra eklerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 shield işi çok abartı cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 server işi de şöyleymiş, oyun dedicated, chat ve voice comm p2p asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Bende Humble Bundle'dan almıştım, indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 oyunda iki tarafın da kıyafetler aynı. Karıştırıyorum. Biraz daha fark lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 güzel bence dikkatli olmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar