Cons Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 http://img.fifa.com/userdata/268/159/54/avatar_80.png bu kim ya ahahhahahha nikide ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bu profil fotolarını nerden yapıyonuz ben yapamadım telefonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 yapmışsın işte özcan3 http://img.fifa.com/userdata/264/998/04/avatar_80.png dayaklık tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ben direkt her adamı öyle ya da böyle katkı verir diye doldurdum. hata mı yaptım acaba la asdfasd sezonluk lig kafası direkt Ne bilim takımdaki en yüksek değerli adam yanlış hatırlamıyorsam James Rodriguez di asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 para yetmiyor diye messi'yi çıkartıp neymar'ı aldıydım ben de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ben de yaptım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Cons said: http://img.fifa.com/userdata/268/159/54/avatar_80.png bu kim ya ahahhahahha nikide ayrı bu ne lan thailandlı trap tam adfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 alayınızı üzücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Lan marcelo'yu koyduk, adam kendi kalesine attı sdfssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Oyuncu değişikliği yaparsın ya. O yüzden ben çok dengeli kurdum sarı karttan hatta faul yapmaktan bile eksi puanları dayıyor sistem. Bugünkü adam güzel oynamadı mı hemen yarınki maçta oynayacak başka biri var. Öyle yapınca da işte forvetler kötü oldu, webo falan var sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Neymar 14 puanla sevindirdi, oynayan tek oyuncum da o zaten bu maçta. Kaptan yapaymışız iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Sensible benim bu arada. bende de Oscar 13 puanla sevindirdi, David Luiz ve Julio Cesar bekleneni veremedi. kalan 2 maçta clean sheet kovalıycaz artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 bende de marcelo vardı ya te allam gol atar diye aldık yanlış anladı oscardan aldım neyseki puanımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 rakitiç 8 almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Clean Sheet'i Arjantin'le kovalayacam ben bakalım... Kadromu da koyayım: http://imgim.com/3816incij5377269.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 hulk yaktı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 kaptan bebe neymar sevindirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Hondurasla iranı doldur yedeklere sdf. Bunu yapanlar patlayacaklar ahanda yazıyorum buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 neymar 28 puan getirdi oh bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 david luiz 7 puan saçmalığa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Tori said: Hondurasla iranı doldur yedeklere sdf. Bunu yapanlar patlayacaklar ahanda yazıyorum buraya. aynen öyle. o adamların değeri 1'den 0.7'lere falan düşecek ilk turun sonunda, satsan satılmaz olayı olacak. he ama başka çare bulamadım ben. japonya'dan kore'den falan elemanları tanısam alıcam da işte ucuza iyi adam yok, bildiğimiz oyuncuları aldık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Ucuza Eto'o vardı, belirsiz, Lukaku vardı, sakatmış, oynayıp oynayamayacağı kesin değil. Yoksa süper fırsattı 6.5'e. 1'lik adamların değerinin düşeceğine çok takmayın, onlar sayesinde iyi paraya alınan adamlar da değer kazanacak, az çok dengeler. Tabii komple dengeli takım kadar zenginleştirmez ama aradaki puan farkı kurtarır mı risk sorusu işte o, riski alan bastı iranlıyı, bastı hondurusluyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 http://i.hizliresim.com/4mvb17.png alın feyizlenin o zaman, sarı ile çizdiklerimi sistemden aldım. Yedek kalecim Julio Cesar'dı, iyi ki bırakmışım lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 bugün ağlatcam go spain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Webo oynamıyor mu lan gitti puanlar. Neyse boşnak falan da forvetim var benim. Giroud'u alıcaktım hem forvetlere göre çok ucuz hem de kesin oynar diye, almanlardan birini çıkarmaya kıyamadım. Almanlar yatarsa biz de yatmış sayılcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar