Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 Dünya Kupası FIFA Fantazi Futbol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben direkt her adamı öyle ya da böyle katkı verir diye doldurdum. hata mı yaptım acaba la asdfasd

sezonluk lig kafası direkt

Ne bilim takımdaki en yüksek değerli adam yanlış hatırlamıyorsam James Rodriguez di asdf
Mesaj tarihi:
Oyuncu değişikliği yaparsın ya.

O yüzden ben çok dengeli kurdum sarı karttan hatta faul yapmaktan bile eksi puanları dayıyor sistem. Bugünkü adam güzel oynamadı mı hemen yarınki maçta oynayacak başka biri var.

Öyle yapınca da işte forvetler kötü oldu, webo falan var sdf.
Mesaj tarihi:
Tori said:

Hondurasla iranı doldur yedeklere sdf.

Bunu yapanlar patlayacaklar ahanda yazıyorum buraya.

aynen öyle. o adamların değeri 1'den 0.7'lere falan düşecek ilk turun sonunda, satsan satılmaz olayı olacak. he ama başka çare bulamadım ben. japonya'dan kore'den falan elemanları tanısam alıcam da işte ucuza iyi adam yok, bildiğimiz oyuncuları aldık :(
Mesaj tarihi:
Ucuza Eto'o vardı, belirsiz, Lukaku vardı, sakatmış, oynayıp oynayamayacağı kesin değil. Yoksa süper fırsattı 6.5'e.

1'lik adamların değerinin düşeceğine çok takmayın, onlar sayesinde iyi paraya alınan adamlar da değer kazanacak, az çok dengeler. Tabii komple dengeli takım kadar zenginleştirmez ama aradaki puan farkı kurtarır mı risk sorusu işte o, riski alan bastı iranlıyı, bastı hondurusluyu.
Mesaj tarihi:
Webo oynamıyor mu lan gitti puanlar.

Neyse boşnak falan da forvetim var benim.

Giroud'u alıcaktım hem forvetlere göre çok ucuz hem de kesin oynar diye, almanlardan birini çıkarmaya kıyamadım.

Almanlar yatarsa biz de yatmış sayılcaz.
  • Yeni Oluştur...