Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mac'leri Windows ile yapiyolarmis. Tim Cook paylasti.

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

Redeagle said:

Bill Gates mac'li makine yanında foto çektirse sayfalarca dalga geçecek adamların iki gün önce win'e bok atan adamın üretim zincirinde kullandığı win işletim sistemleri önünde foto çektirmesi konusuna intikamcı gibi damlayıp terör estirmeye çalışması da en az foto kadar komik olmuş :D

Uzun ama süper bir cümle. Kapatabiliriz topiği.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

Ms cacık olsa bill işi bırakıp hisselerini de satmazdi.

adam tek basina bir insanin dunya uzerinde hayir adina yaptigi en buyuk yatirimi yapti lan. Afrikaya. Saglik ve egitim.

sizin verdiginz paralar ile apple ne yapiyo

para vercekseniz bari hayirli yere verin. Microsoft. Helal yazilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Bill Gates mac'li makine yanında foto çektirse sayfalarca dalga geçecek adamların iki gün önce win'e bok atan adamın üretim zincirinde kullandığı win işletim sistemleri önünde foto çektirmesi konusuna intikamcı gibi damlayıp terör estirmeye çalışması da en az foto kadar komik olmuş :D

this
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

Madcat said:

çok güzel konu beyler böyle olmaz.
OĞLUM APPLE ÇALIŞANLARINDA SAMSUNG VARMIŞ.

apple'in monitorlerini yillarca samsung uretti, samsung cok orada.
islemcisi de intel.

bi isletim sistemi vardi ellenmedik onda da gizli gizli Windows aciyolarmis gorduk hahah

paralari sizden aliyo toplama bilgisayar gibi satiyolar la.

adamlar varya. jet fadil yemin ediyom. is modelleri super.

Redeagle said:

Güldüm lan pcciler... (:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...