knoxville Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 la gayet komik olay ben anlamadım neden yüklenilmiş win'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Redeagle said: Bill Gates mac'li makine yanında foto çektirse sayfalarca dalga geçecek adamların iki gün önce win'e bok atan adamın üretim zincirinde kullandığı win işletim sistemleri önünde foto çektirmesi konusuna intikamcı gibi damlayıp terör estirmeye çalışması da en az foto kadar komik olmuş :D Uzun ama süper bir cümle. Kapatabiliriz topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Ms cacık olsa bill işi bırakıp hisselerini de satmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Death Race'de bi sahne vardi, koç jensen ames'e arabayi tanitirken "en iyiyi aldik, daha iyi yaptik" demisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 aquila said: Ms cacık olsa bill işi bırakıp hisselerini de satmazdi. adam tek basina bir insanin dunya uzerinde hayir adina yaptigi en buyuk yatirimi yapti lan. Afrikaya. Saglik ve egitim. sizin verdiginz paralar ile apple ne yapiyo para vercekseniz bari hayirli yere verin. Microsoft. Helal yazilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Jaegerjaquez said: swag rating of 100/100 http://www.youtube.com/watch?v=8TCxE0bWQeQTim Cook sandalyenin üstünden böyle atlayabilir mi? Atlayamaz. Microsoft: 1 Apple: 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Cuce said: Civcivhead said: xetraynex said: http://cache.gawkerassets.com/assets/images/4/2011/01/1982_bill_and_steve.jpg swag level 9000 olm ben sana tırt olma demiyorum, hobi olarak yine ol wait wut? bana mı dedin fotoyu mu dubladın anlamadım panpa. bana dediysen ölüm döğüşüne hazır ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 sen kimsinki seninle muattap olıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 bu bardağı taşıran son damlaydı. tüm ailen için geliyorum. http://mybrandman.files.wordpress.com/2010/12/billbr.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 WaNTeD said: kullanır isteyen istediğini amma kastınız ha Aynen, isteyen istediğini kullansın. Konu iyice uzadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Redeagle said: Bill Gates mac'li makine yanında foto çektirse sayfalarca dalga geçecek adamların iki gün önce win'e bok atan adamın üretim zincirinde kullandığı win işletim sistemleri önünde foto çektirmesi konusuna intikamcı gibi damlayıp terör estirmeye çalışması da en az foto kadar komik olmuş :D this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 O cumleye pulitzer verilir abi. Tolstoy gibi betimlemis adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Yalnız penth bile bu kadar ms i övmüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Calistigin sirketi ovmek kendini ovmek gibi bise Baskalari in ovmesi lazim. Yoksa ters teper ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 lisanslı mı lisanssız mı kullanıyolar asıl sorun o bence .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Uffff microsoft ne geçirmiş beaaa iFagler çıldırmış. Taa ordan pis koymuş microsoft acısı burdan hissedilmiş. Applecılar bi abdest alsınlar anca kendilerine gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=njos57IJf-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Redeagle said: Bill Gates mac'li makine yanında foto çektirse sayfalarca dalga geçecek adamların iki gün önce win'e bok atan adamın üretim zincirinde kullandığı win işletim sistemleri önünde foto çektirmesi konusuna intikamcı gibi damlayıp terör estirmeye çalışması da en az foto kadar komik olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 adamlar normal plc ekranları için yüklemişler. 2014 model fabrika makinelerinde win 95 plc leri bile kullanılıyor sende ilkokul iq su ile topic açıyorsun bir heyecanla. windows para mı veriyor sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 PLCler için mac Os var mı? Yükleyebilmişler mi? HAYIR zohahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 'ergen çıkışlarına hastayım gülüm' by M.K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 hahah win olmadan mac olmuyormuş ahahahah ezikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 bu mac in bile bir yaratıcısı varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 o da windowstur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 xetraynex said: Madcat said: çok güzel konu beyler böyle olmaz. OĞLUM APPLE ÇALIŞANLARINDA SAMSUNG VARMIŞ. apple'in monitorlerini yillarca samsung uretti, samsung cok orada. islemcisi de intel. bi isletim sistemi vardi ellenmedik onda da gizli gizli Windows aciyolarmis gorduk hahah paralari sizden aliyo toplama bilgisayar gibi satiyolar la. adamlar varya. jet fadil yemin ediyom. is modelleri super. Redeagle said: Bill Gates mac'li makine yanında foto çektirse sayfalarca dalga geçecek adamların iki gün önce win'e bok atan adamın üretim zincirinde kullandığı win işletim sistemleri önünde foto çektirmesi konusuna intikamcı gibi damlayıp terör estirmeye çalışması da en az foto kadar komik olmuş :D Güldüm lan pcciler... (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar