Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mac'leri Windows ile yapiyolarmis. Tim Cook paylasti.

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

kafaniz mi guzel, bu forum gerge'nin mod oldugu forum degil ki?

ayrica bu forumun moderatorleri bakmiyolar. o kadar sikayet ettik edilen kufurleri kimse bakmiyor.

gerge bana gelip "benim forumda deseydin bunu banlanabilirdin" demisti bir kere, on atifta bulunuyorum.

subjektif olmasin, objektif olsun biraz herkesi ayni sekilde uyarsin.

ha bu forumda uyarmak disinda bise yapamiyor mod olmadigi icin, sorun da orada zaten.

olm siz mac kullanin, windows kaldiramazsiniz. herseyi tek tek aciklicaz mi size?
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

kafaniz mi guzel, bu forum gerge'nin mod oldugu forum degil ki?

ayrica bu forumun moderatorleri bakmiyolar. o kadar sikayet ettik edilen kufurleri kimse bakmiyor.

gerge bana gelip "benim forumda deseydin bunu banlanabilirdin" demisti bir kere, on atifta bulunuyorum.

ha bu forumda uyarmak disinda bise yapamiyor mod olmadigi icin, sorun da orada zaten.

olm siz mac kullanin, windows kaldiramazsiniz. herseyi tek tek aciklicaz mi size?

Sunu bastan diyip susaydin iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

kafaniz mi guzel, bu forum gerge'nin mod oldugu forum bölüm degil ki?

ayrica bu forumun bölümün moderatorleri bakmiyolar. o kadar sikayet ettik edilen kufurleri kimse bakmiyor.

gerge bana gelip "benim forumda bölümde deseydin bunu banlanabilirdin" demisti bir kere, on atifta bulunuyorum.

ha bu forumda bölümde uyarmak disinda bise yapamiyor mod olmadigi icin, sorun da orada zaten.

senin bu herkese paso aptal demen ne ya? senin anlatımında sorun olduğu gelmiyor mu aklına? herkes aptal bir sen zekisin ve biz seni anlayamıyoruz senin kafana göre.

ayıl da gel bence

edit: gerge forumda moderatör. bu bölümde değil ama işte evet.
Sosyal ağlarda paylaş

ya varya hahaha

bolum degildir buralar. her birisi forum olarak gecer.

Ondan dolayi sitenin adi "Paticik.com Forumlari" bak sol ustte yaziyor. Paticik.com Forumu degil. Forumlari.

http://s28.postimg.org/b3zno9w0d/forum.png

Hiyerarsi soyledir
-Kategori
--Forum(lar)
---Konu(lar)
----Mesaj(lar)

bunda bile fail oldun. daha ne anlatiyim ben.

cahillik diz boyu ya.
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

ya varya hahaha

bolum degildir buralar. her birisi forum olarak gecer.

Ondan dolayi sitenin adi "Paticik.com Forumlari" bak sol ustte yaziyor. Paticik.com Forumu degil. Forumlari.

http://s28.postimg.org/b3zno9w0d/forum.png

Hiyerarsi soyledir
-Kategori
--Forum(lar)
---Konu(lar)
----Mesaj(lar)

bunda bile fail oldun. daha ne anlatiyim ben.

cahillik diz boyu ya.

Cahil? asdkljadhas

Paticik forumları altında yer alan forumlar;

» Paticik.com [+]
» Pati Tech [+]
» Pati Zone [+]
» İlgi Alanları [+]
» Yaşam [+]
» Pati-Do [+]
» Spor [+]
» Oyunlar [+]
» MMORPG Türleri [+]
» Paticik.com Oyun Sunucuları [+]
» Diğer [+]

Bunların altında yer alan "bölümler (aka alanlar)" var.

İşte GERGE orada yetkili idi. Ama bugün silinmiş listeden galiba o ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Biz burada bolum diyoruz, oyleyse adi bolumdur. Bolum iste. 13 yildir uyeyim, 13 yildir bu boyle. Istedigimiz terimi kullaniriz, kim karisabilir?

CCG bolumu acilsin diyeyim tekrar bolum konusu gecmisken.

Aciklama getireyim tarzim hakkinda. Kendim olmayan bolumlerde cok gozume batmazsa bana ne. Sen cok goze battin, sakin ol dedik biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

la olm siz ne kadar yenilen gurese doymayan yenilen pehlivansiniz. akli sorunlariniz mi var sizin? neyin ne oldugunu bilmiyonuz daha bide konusuyonuz hakliymis gibi. Haksiz adam 45345345 laf soylese haksizligini gecistiremez.

Bu Phorum software, Paticik'in altyapisi. En altta powered by Phorum da yazar zaten burada.

http://s11.postimg.org/7gn2s6d7n/Wed_Jun_18_10_28_18_AM.png

bu da extram size

http://s27.postimg.org/miym3pwdv/Wed_Jun_18_10_29_17_AM.png

bsg simdi. bi susup gidin.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Biz burada bolum diyoruz, oyleyse adi bolumdur. Bolum iste. 13 yildir uyeyim, 13 yildir bu boyle. Istedigimiz terimi kullaniriz, kim karisabilir?

CCG bolumu acilsin diyeyim tekrar bolum konusu gecmisken.

Aciklama getireyim tarzim hakkinda. Kendim olmayan bolumlerde cok gozume batmazsa bana ne. Sen cok goze battin, sakin ol dedik biraz.

yok ya, siz istedigimiz kelimeye istediginiz anlami yukler mi oldunuz? Turk Dil Kurumu musun sen? Soylesene sizinkilere durusmada hakime neyin ne oldugu apacik kanunlar icin "biz burada boyle diyoz, bu kanun bize gore bu demek" dese ne olur.

Adamlar bana mal diyo neler diyo, kac kere dediler, senin tarzina gore normal mi bu? tarzini sevsinler senin. Gel bana bsg dedim diye laf et. adamlar bana ettikleri kufurleri kisaltmadan yaziyorlar, yapistiriyolar. Senin insanlara saygin bu kadarmis.

Objektif olmadin. Dogru yazmadin. Yanlis ornekler verdin (powershell olayindaki gibi). Bilmedigin hayatinda 2 kere kullandigin seye laf attin (kendin dedin birkac kere kullandim diye). Fanboyluk yaptin.

Su konuda insanlarin gozunde o kadar dustun ki gerge. Benim de sana saygim vardi, o kadar yitirdin ki. Su an benim gozumde ben hakliyim diye cirpinmaya calisan bir bebeden farkin kalmadi. Halbuki eskiden bildigin saygi duyardim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...