Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 İyide oyunda bir rotasyon yok. Bu oyun 5 man party sistemine sahip değil ki. O zaman crusaderi paladin gibi yapsınlar heal pompalasın arkadan monk tanklık yapsın wizard ile barbar dps dh zaten gereksiz wd ghost form da takılsın :D Aslında sizde haklısınız aptal blizzard böle yaptı oyunu. Hack&slash den çıkarttı mmo gibi yaptı anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 her kalkanlı monk görüşümde ruhum biraz ölüyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 @linderoth abi sen monkun ile en fazla tier kaç yaptın da gelip burda ahkam kesip akıl fikir ihsan eyliyorsun bana? tabiki de nerflenmesin diycektim. sen unity exploiti kullanmadan single t6 yapan monk gördün mü hiç? grup demeyin, herkes grupla oynamak zorunda değil. oyundaki en rare item ile yapılan saçma sapan bir build yüzünden monkun en etkili skilli nerflenecek, ki o itemi başkasının üzerinde dahi görmedim ben. atarlanırım buna, en doğal hakkımdır sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Senin inkar ettigin kisim rimeheart olmadan da op exploding palm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 inkar etmiyorum ki ben. ep baya op bişi party için. sadece palm atarak yarı yarıya düşürüyor monk partinin rift temizleme zamanını. bunun dengesini kurmaları çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 yani diyorum ki, ep nerflenirse nerflensin. monkun single playerinı düzeltecek bişeyler ekledikleri sürece oyundan komple silebilirler exploding palmı np. ama saçma sapan bir itemle saçma sapan bir build yapılabiliyor diye skill nerflenmez bence, o itemi nerflersin olur biter. bu arada ptr leaderboarda bakın, 11 dakikada tier 100 temizleyen monk var sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 kimsenin monkun single player oynanışına bi laf ettiği yok zaten. ep party ile olması gerekenden çok daha dengesiz, öyle ki olmazsa olmaz durumda. anlaşamadığımız nokta orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 EP nerflenecek tabii ki de öyle eli boş gelip de nerflemesin blizzort. Güzellikler yapsın, yine monklu oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 CD koylarlar 1dk ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 greater rift(100)yapmaya basladı bu arada millet hem grup olarak hem de solo olarak bozuk 2-3 tane item var, onu kullanıyorlar ama. oyun daha bu haldeyken sezonlar ne zaman adam gibi açılacak merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=01FxeT5kygo saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 greater rift 100 temizleyene 200k gold ödül. tişikkirlir blizzirt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Invise ayar oluyorum böle ızını bırnını gırarun ha lvlında hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 arcane said: greater rift 100 temizleyene 200k gold ödül. tişikkirlir blizzirt... placeholder o ödül. live versiyonda değişecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Exploding Palm Cost: 40 Spirit / Cause aan enemy to Bleed for 16851200% weapon damage as Physical over 9 seconds. If the enemy dies while bleeding, it explodes and deals 2770% weapon damage as Physical damage to all nearby enemies. ep yalan olmuş zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 olması gerektiği gibi olmuş desek daha doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 napsak monk mu kassak şimdiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 one with everything + ep nerf ile t6 daha da zorlaşacak solo monk için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ep hala hayvan gibi 2770 ne lan biraz daha nerflesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 vur dedik öldürdün blizzort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 ep kullanmıyordum zaten ya np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 2.1'in follower classlari http://i.imgur.com/AABpl3e.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 ahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 http://www.diablohub.com/database/category/legendary-gems/ bu gemlere bir ayar cekerler herhalde. bu kadar guclu olabileceklerini tahmni etmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 simplicity's strenght aşırı op olmuş, generator spam buildler tek tuş gezer öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar