Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Sezon actiysan fresh start tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 sezonda toplam 12 yeni legendary item var, değmiyor ya sanki season kastığına :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bu ıtemler yada gelen tum yenılıkler eskı karakterde gecerlı degılmı ılla yenı karaktermı kasıcaz ?? anladıysam arap olım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 stimpak said: sezonda toplam 12 yeni legendary item var, değmiyor ya sanki season kastığına :( bir kaç class dısında değmez sezon kastıgına bence de. Build yapılan bir kac item dışında boş yani sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 dieevil said: bu ıtemler yada gelen tum yenılıkler eskı karakterde gecerlı degılmı ılla yenı karaktermı kasıcaz ?? anladıysam arap olım Benim anladığım, eski karakterle devam edip tüm yenilenen leg eşyaları bulabiliyosun ve kullanabiliyosun. Sezona girmek istersen sıfırdan karakter kasıp laddera takılıyosun, legendary gemler falan alabiliyosun böylece, sezon bitmeden legendary gemleri alamıyosun, tek yolu sezona girmek. Sezon bitince 1. sezon legendarylerini alabiliyosun, 2. sezonda gelecek yeni item/gemleri alamıyosun gene vs vs böyle gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Yok gemlerle sezonun alakası yok. Sezon oynamanın sadece sezonda kazanalabilen achivler ve alttaki resimde görünen yeni legler dışında hiçbir getirisi yok. Yeni legendary'ler Kalan herşey zaten normal oyunda da düşüyor. Bu legendaryler ise zeson bitince normal karakterlerin loot havuzuna eklenecek ve yeni bir sezon yeni legendary'ler ile tekrar sıfırdan başlayacak. Bu hali ile sezon oynamanın çok büyük bir espirisi yok, işte sıfırdan bir char kasmak size zevkli geliyorsa oynanır, yoksa hiç bulaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Dün RORG kasarken normal split runda iki defa üstüste vault geldi. Çok güzel yapmışlar her yerde altın var. Normal olduğu için pek bir faydasını göremedik ama olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Vault olayı bittimi yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 yoo az once girdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 betada girmiştim ama sezonda daha hiç görmedim vault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 T5de girdim 100m gold geldi bi de girmeden goldu experience a ceviren bracerı taktım, paragon levelları gold finda verdim yahudi mod takıldım sdf bidaha çıksa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Bana da olur çıkarsa ben de şunu koymayı planlıyorum bir de: http://us.battle.net/d3/en/item/gladiator-gauntlets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 abi 1 kere çıkardım vault u. bidaha çıksın diye geçen gece 2 den sabah 6 ya kadar goblin farmladım. ne lanet bişey. çok keyifli yapmışlar. ama çok düşük sanırım ihtimali. double goblin iyidi tek tek zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 En son şöyle bir saçmalıkla karşılaştım. Hepsine koşacağım diye hiç birine yetişemedim. tieldiar: 100-150 goblin çıkmıştır patch sonrası, bir tanesinden vault düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 bu çok oluyo be abi ilk defa denk gelmişsin galiba sddfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Daha önce de oldu zaten ya, hatta bir keresinde bir Rift'teki trash'in yüzde yetmişi falan goblindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 ne zaman çıksa clandan yardım istedim ben. max 2 tanesi kaçıyor yardıma adam gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 kesince böyle birşey oluyor, minimape dikkat sdf http://i.imgur.com/cEhTJU4.jpg x2 goblinde public oyundayken 6x2 çıktıydı sanırım, sayamadım panikten. yarısını bile kesememiştik ahah. paraya sıkışan varsa şunu koyayım: http://www.youtube.com/watch?v=xnqqT5wKwnY& tabii bu renkli gem sıkıntısını çözmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Riftte kesilen goblinden portal çıkmıyo dedi GiG. Ben de iki defa normal A1 runda gördüm. üstüste kestiğimiz iki goblin de portal bıraktı. Rift harici deneyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 geçen gün çıkardım ben vault'u, core of arreratı farmlayın sadece çok hızlı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 rifttekiler portal açmıyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Ya 2.1le ilgili şöyle bir şey diyorlar. I must admit, I tried to improve my chances by using the 3 piece bonus of the cain set and putting a perfect Topaz in my helmet. Thus I had a total of +121% Magic Find. Maybe that did the trick, because my leg find rate skyrocketed. I found 3-5 (or more) legs in one rift, although Magic Find does not boost the number of leg find and not the quality of the item itself, but only the "rank" of the item. So will not find the 100th blackthorne but more often the Jade armor for instance. Ne kadar doğrudur bilmem de redditde bunu tasdikleyen sezon karakterli adamlar starmetal kukrilerle geziyor emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Doğrudur, ben de cain'le başladım karakteri kasmaya kendi şansıma göre düşünürsek bayağı hızlı topladım seti vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 arcane said: kesince böyle birşey oluyor, minimape dikkat sdf http://i.imgur.com/cEhTJU4.jpg ya şu fotoğraf var ya, o renkler, tam bir boşalma sebebi. kesilen yaratık sonrası düşen itemden çıkan klink sesi, kahverengi bir hüzme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 o fotodaki olayı hiç yaşamadım abi en fazla iki tane düştü biri de potion dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar