Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.1 Patchi oyunu gene kökten değiştirecek mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Frost quake denedim ben dün gayet ii 30 da bıraktım ama 30 üstü zor çıkar gibi geldi hangi mob çıktığına göre değişir gerçi. Trash permafreeze yiyor zaten ondan çok başarılı geldi.
Mesaj tarihi:
Mobuna ve layoutuna çok bakıyor ya. Youtubedaki ÇOKSÜPERSPEC YAPTIM T6 RİFT 10 DK videolarında nedense hep 1 katlı rift geliyor mob density akıyor anasını satıyım. Paragon 350ye geldi ben tek katlı rift ya 2 ya 3 kere görmüşümdür lan.

Dün ilk yaptığım level 26ydı reaper moblar o sığırlar falan geldi 15 dk sürdü.

Sonra akşam level30 yaptım zombiler nagalar geldi o 14 dk sürmüş.
Mesaj tarihi:
sey yapınca guzel oluyo. trialsı baslattın direk town a teleport ol level 1 key versin. sonra basla 1 yap sonra key i upgrade et level kacsa onu yap upgrade et. yapabildigin yere kadar ozaman her runda en az 1 leg alıyosun zaten gem olsun item olsun. baya iyi drop olmus oluyo. ama bloodshard az oluyo direk normal rift kosmaya gore.
Mesaj tarihi:
bir de legendary gemlere baktim da wd ve demon hunter'ın alacağı gemler hem apaçik ortada hem de çok etkin olacak gemler. (range ve pet damage+ olan iki gem) ama wizardin kullanacağı bişi şimdilik aklima gelmedi.baktim boş boş
Mesaj tarihi:
Adamı 1 dakika seyrettim 3 milyon gold falan düşürdü zaten :D, T6 yapıyor ve muhtemelen her eşyasında gold arttıran stat var. Bir trash grubu kestimi yere 150k düşüyor.

Edit: Adamın olayı Boon of the Hoarder imiş ya, hayvan gibi gold atıyor bu legendary gem. Maşşallah diyorum.
  • Yeni Oluştur...