Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 demon huntera rerollesem mi? yoksa go go monk mu? sanki monk bufflanmış gibi torment 4 te baya rahattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 monk bana da gizli favori gibi geliyor level 30-35 greater riftler için palmla falan , rank25 gemler yaygınlaşınca baya iyi olucaklar sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Yarın sezonla birlikte geri döneyim diyorum. Barbar açasım var nasıl durumu 2.1'le? Hiç takip edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Frost quake denedim ben dün gayet ii 30 da bıraktım ama 30 üstü zor çıkar gibi geldi hangi mob çıktığına göre değişir gerçi. Trash permafreeze yiyor zaten ondan çok başarılı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Patch güzel, ros ve sonrası yapılan her hamle oyunu daha eğlenceli hale getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 ptr de crusaderla 30+ yapabildim ama baya zorlandım bu seasonal condemn shield + prophecy buildi gayet vurucu. yeni set te cok tatlı ben crusader oynucam gibi sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 blizz in beklentisi perfect itemlar ve perfect setupla 40 ın biraz ustu kasılabilmesi imis grift icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Mobuna ve layoutuna çok bakıyor ya. Youtubedaki ÇOKSÜPERSPEC YAPTIM T6 RİFT 10 DK videolarında nedense hep 1 katlı rift geliyor mob density akıyor anasını satıyım. Paragon 350ye geldi ben tek katlı rift ya 2 ya 3 kere görmüşümdür lan. Dün ilk yaptığım level 26ydı reaper moblar o sığırlar falan geldi 15 dk sürdü. Sonra akşam level30 yaptım zombiler nagalar geldi o 14 dk sürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 beklenti asılır buyuk ihtimalle ama cok fazla yeni item eklenmedigini dusununce suanki kasılanlardan 10 level fazla kasılabilecegini de dusunemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 madcow said: blizz in beklentisi perfect itemlar ve perfect setupla 40 ın biraz ustu kasılabilmesi imis grift icin öyle bi açıklama yapılmadı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 bi yerlerde okudum nerde hatırlamıyorum. ptr da bu seviyeler gecilmemis exploitsiz en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 level 19 verdi de açikacasi ama ben açikcasi greater rift olayını şimdilik pek beğenmedim ya,rift işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 sey yapınca guzel oluyo. trialsı baslattın direk town a teleport ol level 1 key versin. sonra basla 1 yap sonra key i upgrade et level kacsa onu yap upgrade et. yapabildigin yere kadar ozaman her runda en az 1 leg alıyosun zaten gem olsun item olsun. baya iyi drop olmus oluyo. ama bloodshard az oluyo direk normal rift kosmaya gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 bir de legendary gemlere baktim da wd ve demon hunter'ın alacağı gemler hem apaçik ortada hem de çok etkin olacak gemler. (range ve pet damage+ olan iki gem) ama wizardin kullanacağı bişi şimdilik aklima gelmedi.baktim boş boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 valla pet doc lar yaşamış , fetish overwrite ın sona ermesi ile 22 fetish lik bir ordu oluyor ve sağlam bir enforcer gemi ile akar gider pet doc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 GR25-27'ye kadar evet, sonra tek yiyor bütün petler. Enforcer da bi boka yaramıyor, SMK lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 http://www.twitch.tv/erkalos 24 saatte 1bil gold diyor bu adama böyle öküzümsü gold nasıl düşüyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Adamı 1 dakika seyrettim 3 milyon gold falan düşürdü zaten :D, T6 yapıyor ve muhtemelen her eşyasında gold arttıran stat var. Bir trash grubu kestimi yere 150k düşüyor. Edit: Adamın olayı Boon of the Hoarder imiş ya, hayvan gibi gold atıyor bu legendary gem. Maşşallah diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 napcakki o kdr parayı anlamadım belkide hazır community event buff varken kasim dedi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 gold lazım ya ben surekli 10m e cıkıp cıkıp 0 lıyorum gem yapmaktan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 varmı bundan düşüren , hayvani rollenmiş ama soketsiz itemleri erittigime pişmanım şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Indalamar ne alaka lan diabloya mı geçmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Oha çok acil şu para geminden bulmam lazım nerf falan yemeden fakirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 goblin portalındaki bosstan düşüyormuş galiba bu gem. 2 gündür 100den fazla goblin kestik, ortalıkta portal yok arkadaş. buna özel goblin run falan mı yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 patchi merak edip girdim, kestiğimiz ilk goblinde vault portalı açıldı 30m gold + 3 legandary mis ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar