Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Bıraktım çoktan, 2.5 sene falan oldu sanırım. Kendime topluyorum artık güzel bir şey yakaladıkça sadece yeniden koleksiyoner olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 ben senden çok güzel game of thrones bookend almıştım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Siteye ulaşılamıyor, kim hortlattıysa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Banpresto'nun Aokiji Kuzan One Piece VS Navy Prize C arıyorum.Admiral 3'lüde eksik kaldı Kuzan :/ aradım ve bulamadım.Başka figürleride millet çok pahalı satmaya başlamış, yurt dışı tavsiye edebileceğin bir yer var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 DarKRideR said: Bıraktım çoktan, 2.5 sene falan oldu sanırım. Kendime topluyorum artık güzel bir şey yakaladıkça sadece yeniden koleksiyoner olarak. Ben kaçırmışım bu topiği zamanında nedense ya, hevesle ilk mesajda linke bastım açılmadı. Sonra dönüp baktım tarih 2014 falan diyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Cute said: Banpresto'nun Aokiji Kuzan One Piece VS Navy Prize C arıyorum.Admiral 3'lüde eksik kaldı Kuzan :/ aradım ve bulamadım.Başka figürleride millet çok pahalı satmaya başlamış, yurt dışı tavsiye edebileceğin bir yer var mı. Çok zor :( Yani ucuza bulamazsın. Banpresto'ların bayağı sağlam çakmaları yapılıyor onları alıp, üstünde biraz oynayıp daha da güzelleştiren koleksiyonerler var ucuza halletmek istersen. Onun dışında Ebay, özellikle büyük boyutlu Japon figürleri aradan 4-5 yıl geçince değerine direkt 100 dolar falan katıyor. Gerçi One Piece gibi devam eden serilerde bu tam o şekilde olmuyor çünkü karakter yaşıyorsa falan yenisi basılıyor mutlaka ve eskinin değerlenmesini engelliyor ama işte yine de pahalı asdf Ben de şu var işte mesela, https://www.ebay.com/itm/Kill-la-Kill-Kiryuin-Satsuki-Kamui-Junketsu-ver-1-8-PVC-Figure-Phat-Company/273634107248?hash=item3fb5dd1f70:g:N7cAAOSwFs1cKqvr:rk:2:pf:0 120 dolara almıştım 5 sene falan oldu galiba, hatta 2 tane de satmıştım TR'de. An itibariyle fiyatı ortada asfasd Satmak istiyorum bunu aslında da TR'de bu parayı veren çıkmaz, Paypal'da kapalı :( Bekliyoruz daha kutusunda sıfır açılmadı bile jkasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Bu arada halen ilgililer varsa benim ticari anlaşmamında olduğu site www.hlj.com 'du. bunlardan alıp satıyordum. Gerçi anime figürcüleri biliyor burayı genelde ama bilmeyen varsa işte faydalanabilir. amiami iyidir. amazon.com'da da güzel fiyatlar düşebiliyor arada tr'ye gelmesi de kolay. ben zaten halen alacaksam hlj ve amazon'dan alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar